Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(GinCherry @ 2008 04 21, 10:59)
Ne tai ash nerashiau, kad visos smile.gif Pavartojau zodi dauguma, bet po to pagalvojau, kad su ta dauguma persistengiau, bet tikrai yra nemazai tokiu pvz ish mano draugiu tarpo yra kelios aukshtauges tai jos man tokios dideles visom prasmem atrodo, nors nera storos...

drinks_cheers.gif man dar karviškumas labai susijęs su eiseną ir pačia laikysena. Nes būna eina "Drimba", bet to drimbiškumo labiausiai "priduoda" būtent eisena ir laikysena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 21, 07:34)
Nebutu bobu forumas  doh.gif
Jau nepirma karta ir ne viena soske, aukshtas ir stambias merginas pavadino karvishkomi dar kitas vartojamas zodis - dramblotos.Tikrai tokie epitetai rashomi ne karta buvo ir pvz. tokia kaipo rusyte, skaiva man irgi atrodo dideles.Aishku yra ir aukshtu ir labai smulkiu merginu, bet dauguma labai aukshtu merginu buna stambiu kaulu ir nieko cia nepadarysi, o kad nesileisti i gilesnius svarstymus, tiesiog tokiam sudejimui apibudinti parenkamas vienas zodis, galbut ir nelabai tinkamas.Kazkodel visi linke asmenishkai labai priimti.Ditkovskyte man dramblota neatrodo, bet kitas dalykas, kad ash jos gyvai macius nesu.

As tai cia nieko nepriemiau asmeniskai. biggrin.gif Man tiesiog pasidare pikta, kad mergina leidzia sau svaistytis izeidzianciais zodziais... Manes tai galbut nezeidzia, bet zeidzia kitas. Forume noretusi daugiau pagarbos...
O del stambiu moteru, tai jei jau visokios Rusytes ar dar ten kokios yra laikomos stambiomis, tai tada as jau gal geriau patylesiu apie kazkoki iskreipta suvokima apie moters figura ( cia netaikau tau Gin asmeniskai). mirksiukas.gif
Mano suvokimu yra beproto grazu auksta, liekna moteris. Turinti ilgas lieknas kojas, ilga liauna liemeni ir pan. Siaip net ir yra nustatyta kad aukstos merginos turi zymiai proporcingesne figura... Juk ir visokie rubai yra siunami aukstoms, visi modeliai yra aukstos merginos... Tad jei jau kalbeti apie tobulumus tai tikrai auksta liekna mergina yra tobula. biggrin.gif
Atsakyti
nu palauk alterol, didele- nereikia stora. na ir siaip, kodel tu tai gali rasyti: "mano suvokimu...." , o ash negaliu g.gif vat mano suvokimas kitoks g.gif man ne ypac grazu aukstos. kas cia tokio jei grozi suprantu kitaip, ne kaip mase g.gif
Atsakyti
kazkokia iskreipta sita diskusija absoliuciai doh.gif . tas lyginimas labai ne vietoj sakyciau.be abejo kiekviena turim savo skoni ir supratima,ir netgi kalbejimo ir rasymo bei nuomones reiskimo kultura. Pvz. man atrodo tam ,kad kazka pagirti nebutina kazka sumenkinti.

ir siaip net nesinori svarstyti kurios cia akys ar nosis graziausia ...manau daug fotosopo tose nuotraukose...ir aisku grimas daro stebuklus...
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 04 21, 11:46)
nu palauk alterol, didele- nereikia stora. na ir siaip, kodel tu tai gali rasyti: "mano suvokimu...." , o ash negaliu g.gif vat mano suvokimas kitoks g.gif man ne ypac grazu aukstos. kas cia tokio jei grozi suprantu kitaip, ne kaip mase g.gif

O tu nepastebejai skirtumo tarp to kaip Aterol issake savo nuomone ir kaip ja issakai tu? g.gif Ji, pasake, kad jai aukstos moterys atrodo grazios (ir ne vieno blogo zodzio apie nedidelio ugio), o tu pasakei, kad smulkios grazios, o aukstos - karviskiausios karves ir t.t. (zodziu, tavo pasisakymuose tu "karviu" buvo visa banda.)
O jei nuomone butu issakoma tavo stilium, tai , mano nuomone, Amy yra nusivalkiojus, apšepus žiurkelė mirksiukas.gif (jei apšepimą ir tai, kad nuo narkotikų žmogus tampa nebepanašiu į žmogų, galima laikyt savitu stilium, tai taip Amy - šitoj srity lyderė).
Žinau, kad parašiau vaikiškai (niekad nebūtų kilus mintis savo nuomonę išsakyt tokiu stilium, jei ne soske) biggrin.gif
Atsakyti
jau kiek cia tu 'karviu' buvo mano issireiskime laugh.gif pacios daug daugiau sita zodi pavartojot ir sureiksminot negu as rolleyes.gif
o MissGift amy pavadino arkliuku laugh.gif na bet nepuolu, jeigu ji galvoja kad amy arkiukas, na tai man kas g.gif tegu galvoja, nuo to man ji maziau grazesne netaps rolleyes.gif
o alterol kaltina mane kad mano suvokimas del moters figuros - iskreiptas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 04 21, 12:41)
jau kiek cia tu 'karviu' buvo mano issireiskime laugh.gif pacios daug daugiau sita zodi pavartojot ir sureiksminot negu as  rolleyes.gif
o MissGift amy pavadino arkliuku laugh.gif na bet nepuolu, jeigu ji galvoja kad amy arkiukas, na tai man kas g.gif tegu galvoja, nuo to man ji maziau grazesne netaps  rolleyes.gif
o alterol kaltina mane kad mano suvokimas del moters figuros - iskreiptas laugh.gif

Nežinau, ar čia tavo suvokimas kažkoks keistas, ar tik šiaip išsireiškimai keisti... Jei tau moteris aukštesnė už 1,60 neatrodo graži, tai čia nieko tokio, skonio reikalas. Nu, bet kad "karvė"... tada tikrai grožio supratimas iškreiptas.... schmoll.gif O tai pagalvok, kiek moterų yra virš 1,60 - oho kiek karvių...biggrin.gif (mano pačios ūgis 1,65 - tikrai dar neteko savo gyvenime sutikt žmonių, kuriems toks ūgis atrodytų "karviškas" )
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 04 21, 12:51)
Nežinau, ar čia tavo suvokimas kažkoks keistas, ar tik šiaip išsireiškimai keisti... Jei tau moteris aukštesnė už 1,60 neatrodo graži, tai čia nieko tokio, skonio reikalas. Nu, bet kad "karvė"... tada tikrai grožio supratimas iškreiptas.... schmoll.gif O tai pagalvok, kiek moterų yra virš 1,60 - oho kiek karvių...biggrin.gif (mano pačios ūgis 1,65 - tikrai dar neteko savo gyvenime sutikt žmonių, kuriems toks ūgis atrodytų "karviškas" )

is kur jus cia ta 160cm istrauket, kad atsiet soske sake doh.gif viena sukure, kitos uzsikabino, ot jumoristes lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=soske,2008 04 19, 20:11]
kam cia atsipalaiduot reiktu, o visu pirma, suprasti, kad ateinam visos cia savo nuomones ishreiksti. pvz , sakau, man amy grazi, bet suprantu ir tas, kurioms ji negrazi. ir nesakau: eee.. kaip gi tau negrazi, juk paziurek, jos zandai, ausys ir rankos- tobulos! blink.gif tongue.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
juk rasiau, kad man patinka smulkutes, mazutes, gleznutes merginos smile.gif tai toli grazu ne 175 blink.gif patinka ~150 / 160 smile.gif
[/quot

Įkėliau citatą iš soskės pasisakymų. Nieko aš čia pati nesugalvojau... smile.gif
Atsakyti
tai ka, man negali patikti mazos, neaukstos, smulkios?? jei ash grozi taaip suprantu, na tai ka g.gif mano supratimas jau ishkreiptas? tebunie.. irnesakyk.gif
Atsakyti
Ne, tavo supratimas iškreiptas tik todėl, kad moterys, neatitinkančios tavo grožio supratimo, tau yra "karvės" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Brasa,2008 04 21, 13:10]
[quote=soske,2008 04 19, 20:11]
juk rasiau, kad man patinka smulkutes, mazutes, gleznutes merginos smile.gif tai toli grazu ne 175 blink.gif patinka ~150 / 160 smile.gif
[/quot

Įkėliau citatą iš soskės pasisakymų. Nieko aš čia pati nesugalvojau... smile.gif
[/quote]
na tai jai patinka toks ugis, bet kur parasyta, kad >160cm=karve? rolleyes.gif ai, nu gal ir nelabai grazu aukstas merginas karvemis vadint, bet kam taip sureksmint vieno zmogaus nuomone? ir plonas lentom, pakabom vadina ir net ne vienas zmogus, ir storulius visaip negraziai pakristija, niekas per daug nesipiktina. nuomone juk nera kazkoks visuotinis nuosprendis, atsipalaiduokit smile.gif ne visi savo nuomone moka ir mato reikala reiksti taktiskai.
Atsakyti