Nerado moterys kur pasipykt, tai susikure nauja tema Na, del Agnes gal nesutiksiu, bet del Skaivos, tai galiu pasakyt, kad suprantu, ka turejo galvoj Soske, ja tuo zodziu baisiuoju pavadindama As pabusiu neisaukleta irgi ir Penelope pavadinsiu kaip kad ja Cameron filme Vanilla sky pavadino- kandis Nu man toks tinkamas pavadinimas buvo
Kalbant labiau i tema, galiu pasakyt, kad man labai grazios Ch. Ricci akys
Ne akys, o langai, kaip kad per Eli Makbyl palygino
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura. Ir plaukai man jos patinka, tokie tiesus tiesus kaip siaudai Ir apsirengimo stilius visai nieko.
Tingiu geresne foto ieskot.
Dar grazios C. Diaz kojos. Foto pacios pasieskokit
Man pacios paciausios akys Claire Forlani
http://www.wallpaper...Forlani_005.jpg
http://www.wallpaper...Forlani_005.jpg
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 20, 22:28)
Kalbant labiau i tema, galiu pasakyt, kad man labai grazios Ch. Ricci akys
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura. Ir plaukai man jos patinka, tokie tiesus tiesus kaip siaudai Ir apsirengimo stilius visai nieko.
Ricci... jau kaip man jinai patinka labai primena paauglyste, "Prozako karta", kuri man iki siol galvoj tuno turbut sentimentai
O Aniston is nuotraukos nematyti tobulosios figuros paprasta mergina, net nepasakytum kuom ypatinga gal foto reikia kitos, kur visos grozybes matyti
O plaukai pas mane tiesus, bet noreciau garbanotu arba tiesiu, bet tankiu
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 20, 22:28)
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura.
Man jos figura viena is baisiausiu taip pat eisena.. Kaip keista, kad tokie skoniai skirtingi
QUOTE(cic @ 2008 04 20, 22:41)
Man irgi nuostabios..
QUOTE(cic @ 2008 04 20, 19:41)
tikrai labai grazios akys
QUOTE(cic @ 2008 04 20, 22:41)
Man irgi jos akys labai gražios, ir veido bruo-ai labai patinka Ji, regis, vaidino Džo Bleko viešnagėje, tai atsigrožėt ja negalėjau Kažkuo labai traukianti
Soske, nepergyvenk dėl visų čia nuskambėjusių priekaištų, įžeidimų, itd. Čia gi moterų forumas, o kur moterys - taikos niekada nebus
QUOTE(begike @ 2008 04 20, 22:45)
O Aniston is nuotraukos nematyti tobulosios figuros paprasta mergina, net nepasakytum kuom ypatinga gal foto reikia kitos, kur visos grozybes matyti
ga šios fotkės labiau tiks?
Man ji super-nėra lėlytė, bet kažkuom labai žavi ir miela tik kol ieškojau fotkių-pakraupau ją beveik kas antroj nuorodoj/fotkėj lygina su Angelina Jolie Aš išprotėčiau,jei man taip ramybės neduotų
QUOTE(Aterol @ 2008 04 20, 21:56)
Cia problema ne tame, kad tavo nuomones niekas nepriema, o problema tame, jeigu dar nesupratai, yra todel, kad tu aukstas merginas karvemis isvadinai. Cia jau didele nepagarba. Nuomone tureti ir ja reiksti yra viena, o visai kita yra pradeti svaiciotis izeidinejimais.
Nebutu bobu forumas
Jau nepirma karta ir ne viena soske, aukshtas ir stambias merginas pavadino karvishkomi dar kitas vartojamas zodis - dramblotos.Tikrai tokie epitetai rashomi ne karta buvo ir pvz. tokia kaipo rusyte, skaiva man irgi atrodo dideles.Aishku yra ir aukshtu ir labai smulkiu merginu, bet dauguma labai aukshtu merginu buna stambiu kaulu ir nieko cia nepadarysi, o kad nesileisti i gilesnius svarstymus, tiesiog tokiam sudejimui apibudinti parenkamas vienas zodis, galbut ir nelabai tinkamas.Kazkodel visi linke asmenishkai labai priimti.Ditkovskyte man dramblota neatrodo, bet kitas dalykas, kad ash jos gyvai macius nesu.
J.Aniston figura man nepatinka, nes negrazu tokia "vyriska" figura t.y kai liemuo buna pakankamai storas ir platus peciai [ir shiaip ji daznai ish veido man primena vyra ] O tas kur idejo stigma tai net neabejoju, kad figura gerokai pagrazinta fotoshopu.
Mano tobuliausieji tai butu tokie: figura tai Ditos arba Bernie Dexter [smulkios, bet labai moterishkos figuros], o kalbant apie veida tai nzn, neturiu idealu
ne visos aukštos atrodo kaip karvės bet tokią kaip Skaivą tikrai galėčiau pavadinti "karviška" arba kaip mėgstu sakyt "drimba" Kitų gyvai nemačius, tai negaliu komentuot
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 11:46)
ne visos aukštos atrodo kaip karvės bet tokią kaip Skaivą tikrai galėčiau pavadinti "karviška" arba kaip mėgstu sakyt "drimba" Kitų gyvai nemačius, tai negaliu komentuot
Ne tai ash nerashiau, kad visos Pavartojau zodi dauguma, bet po to pagalvojau, kad su ta dauguma persistengiau, bet tikrai yra nemazai tokiu pvz ish mano draugiu tarpo yra kelios aukshtauges tai jos man tokios dideles visom prasmem atrodo, nors nera storos...