Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

Nerado moterys kur pasipykt, tai susikure nauja tema lotuliukas.gif Na, del Agnes gal nesutiksiu, bet del Skaivos, tai galiu pasakyt, kad suprantu, ka turejo galvoj Soske, ja tuo zodziu baisiuoju pavadindama biggrin.gif As pabusiu neisaukleta irgi ir Penelope pavadinsiu kaip kad ja Cameron filme Vanilla sky pavadino- kandis lotuliukas.gif Nu man toks tinkamas pavadinimas buvo thumbup.gif
Kalbant labiau i tema, galiu pasakyt, kad man labai grazios Ch. Ricci akys
user posted image
Ne akys, o langai, kaip kad per Eli Makbyl palygino biggrin.gif
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura. Ir plaukai man jos patinka, tokie tiesus tiesus kaip siaudai biggrin.gif Ir apsirengimo stilius visai nieko.
user posted image
Tingiu geresne foto ieskot.

Dar grazios C. Diaz kojos. Foto pacios pasieskokit smile.gif
Atsakyti
Man pacios paciausios akys Claire Forlani smile.gif
http://www.wallpaper...Forlani_005.jpg
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 20, 22:28)
Kalbant labiau i tema, galiu pasakyt, kad man labai grazios Ch. Ricci akys

Ne akys, o langai, kaip kad per Eli Makbyl palygino biggrin.gif
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura. Ir plaukai man jos patinka, tokie tiesus tiesus kaip siaudai biggrin.gif Ir apsirengimo stilius visai nieko.

Tingiu geresne foto ieskot.

Dar grazios C. Diaz kojos. Foto pacios pasieskokit smile.gif

Ricci... swoon.gif jau kaip man jinai patinka wub.gif labai primena paauglyste, "Prozako karta", kuri man iki siol galvoj tuno wub.gif turbut sentimentai wub.gif

O Aniston is nuotraukos nematyti tobulosios figuros biggrin.gif paprasta mergina, net nepasakytum kuom ypatinga g.gif gal foto reikia kitos, kur visos grozybes matyti biggrin.gif
O plaukai pas mane tiesus, bet noreciau garbanotu blush2.gif arba tiesiu, bet tankiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 20, 22:28)
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura.

Man jos figura viena is baisiausiu doh.gif taip pat eisena.. Kaip keista, kad tokie skoniai skirtingi biggrin.gif

QUOTE(cic @ 2008 04 20, 22:41)

Man irgi nuostabios..
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2008 04 20, 19:41)

tikrai labai grazios akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2008 04 20, 22:41)

Man irgi jos akys labai gražios, ir veido bruo-ai labai patinka wub.gif Ji, regis, vaidino Džo Bleko viešnagėje, tai atsigrožėt ja negalėjau smile.gif Kažkuo labai traukianti wub.gif

Soske, nepergyvenk dėl visų čia nuskambėjusių priekaištų, įžeidimų, itd. Čia gi moterų forumas, o kur moterys - taikos niekada nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 04 20, 22:45)
O Aniston is nuotraukos nematyti tobulosios figuros  biggrin.gif  paprasta mergina, net nepasakytum kuom ypatinga  g.gif  gal foto reikia kitos, kur visos grozybes matyti  biggrin.gif 
O plaukai pas mane tiesus, bet noreciau garbanotu  blush2.gif  arba tiesiu, bet tankiu  blush2.gif

ga šios fotkės labiau tiks?
user posted image
user posted image
user posted image

Man ji super-nėra lėlytė, bet kažkuom labai žavi ir miela wub.gif tik kol ieškojau fotkių-pakraupau doh.gif ją beveik kas antroj nuorodoj/fotkėj lygina su Angelina Jolie unsure.gif Aš išprotėčiau,jei man taip ramybės neduotų doh.gif
Atsakyti
J. Aniston ne grazuole, bet kazkuo labai zavi smile.gif
Atsakyti
Aniston stiliukas apsirengimo man patinka:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 04 20, 21:56)
Cia problema ne tame, kad tavo nuomones niekas nepriema, o problema tame, jeigu dar nesupratai, yra todel, kad tu aukstas merginas karvemis isvadinai. Cia jau didele nepagarba. Nuomone tureti ir ja reiksti yra viena, o visai kita yra pradeti svaiciotis izeidinejimais.  doh.gif

Nebutu bobu forumas doh.gif

Jau nepirma karta ir ne viena soske, aukshtas ir stambias merginas pavadino karvishkomi dar kitas vartojamas zodis - dramblotos.Tikrai tokie epitetai rashomi ne karta buvo ir pvz. tokia kaipo rusyte, skaiva man irgi atrodo dideles.Aishku yra ir aukshtu ir labai smulkiu merginu, bet dauguma labai aukshtu merginu buna stambiu kaulu ir nieko cia nepadarysi, o kad nesileisti i gilesnius svarstymus, tiesiog tokiam sudejimui apibudinti parenkamas vienas zodis, galbut ir nelabai tinkamas.Kazkodel visi linke asmenishkai labai priimti.Ditkovskyte man dramblota neatrodo, bet kitas dalykas, kad ash jos gyvai macius nesu.

J.Aniston figura man nepatinka, nes negrazu tokia "vyriska" figura t.y kai liemuo buna pakankamai storas ir platus peciai [ir shiaip ji daznai ish veido man primena vyra blush2.gif] O tas kur idejo stigma tai net neabejoju, kad figura gerokai pagrazinta fotoshopu.

Mano tobuliausieji tai butu tokie: figura tai Ditos arba Bernie Dexter [smulkios, bet labai moterishkos figuros], o kalbant apie veida tai nzn, neturiu idealu g.gif
Atsakyti
ne visos aukštos atrodo kaip karvės biggrin.gif bet tokią kaip Skaivą tikrai galėčiau pavadinti "karviška" arba kaip mėgstu sakyt "drimba" biggrin.gif Kitų gyvai nemačius, tai negaliu komentuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 11:46)
ne visos aukštos atrodo kaip karvės biggrin.gif bet tokią kaip Skaivą tikrai galėčiau pavadinti "karviška" arba kaip mėgstu sakyt "drimba" biggrin.gif  Kitų gyvai nemačius, tai negaliu komentuot  schmoll.gif

Ne tai ash nerashiau, kad visos smile.gif Pavartojau zodi dauguma, bet po to pagalvojau, kad su ta dauguma persistengiau, bet tikrai yra nemazai tokiu pvz ish mano draugiu tarpo yra kelios aukshtauges tai jos man tokios dideles visom prasmem atrodo, nors nera storos...
Atsakyti