Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 14:15)
Va čia tai jau tikrai įžeidinėjimai  schmoll.gif
Jei viena svaigsta, tai senbuvės turėkit proto nesvaigt kartu.

pritariu

grazu ziuret, viena aukstauges kazkaip pavadino, kitos papamokslavusios pradeda izeidinet zemauges...

man tai pofik as ugiu absoliuti vidutinybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 20 balandžio 2008 - 17:54
jei į temą - man patinka rihannos lūpos. jos tokios formos, kad bet kokia spalva tinka, o pėvėzė man tik šviesūs gerai žiūris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 04 20, 18:54)
pritariu

grazu ziuret, viena aukstauges kazkaip pavadino, kitos papamokslavusios pradeda izeidinet zemauges...

man tai pofik as ugiu absoliuti vidutinybe biggrin.gif

Gal draugaujam? Nes as irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 20, 19:00)
jei į temą - man patinka rihannos lūpos. jos tokios formos, kad bet kokia spalva tinka, o pėvėzė man tik šviesūs gerai žiūris rolleyes.gif

drinks_cheers.gif oi kaip pritariu!
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 20, 16:00)

idedu rihannos foto, man tai apatine lupa tokia labai putli atrodo biggrin.gif user posted image
user posted image
man asmeniskai, antroje foto labai grazi wub.gif

o mano favorite(bent jau siandien taip atrodo ax.gif ) yra Penelope Cruz:
user posted image
user posted image

jos akys tokios grazios man, tas jos zvigsnis wub.gif ir siaip pats veidukas toks nestandartinis, man labai grazu wub.gif
Atsakyti
man akys gražiausios žalios, ale dabar pavyzdžio nesugalvoju. o penelopės tai ševeliūrą čiupčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 04 20, 20:27)
o mano favorite(bent jau siandien taip atrodo ax.gif ) yra Penelope Cruz:
user posted image
user posted image

jos akys tokios grazios man, tas jos zvigsnis wub.gif  ir siaip pats veidukas toks nestandartinis, man labai grazu wub.gif

Die kaip man ji nepatinka doh.gif net nzn kodel.. bet jau pirmakart pamacius tokia antipatija jos veidui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissGift: 20 balandžio 2008 - 19:41
o man tai jinai grazi, na gal kiek per tamsi ir siaip visko pas ja to ispudingo per daug, tai jinai man gal net per tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 04 20, 11:03)
doh.gif kazkoks absoliutus nesusipratimas doh.gif ne nemegimos. kalba eina apie grozi, tobuluma ir t.t. kieno cia ribotias mastymas, jei nesugebat suprasti , kad nu negrazu man aukstos panos. vienai negrazu mazos, kitai aukstos, man grazi amy , kitoms ji baisi. apie ka cia kalba, kazkokx absurdas visiskas  stupid.gif kaip galit sakyt kad turiu kazkokia trauma jei man negrazu aukstos laugh.gif kuo toliau cia esu, tuo labiau negaliu atsistebeti, kad sitaip sunkiai priiemamos kitokios nuomones negu jusu, kad negalima tureti savos nuomones, reik galvoti kaip dauguma. kazkoks absurdas. nematau reikalo cia diskutuot, nes nuo jusu pasisakymu, man dideles panos netaps grazesnes tikrai  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif  aciuks.gif

Cia problema ne tame, kad tavo nuomones niekas nepriema, o problema tame, jeigu dar nesupratai, yra todel, kad tu aukstas merginas karvemis isvadinai. Cia jau didele nepagarba. Nuomone tureti ir ja reiksti yra viena, o visai kita yra pradeti svaiciotis izeidinejimais. doh.gif
Atsakyti
Raminames mergos, verdiktas soskes aiskus - visos cia esancios virs 1,60 yra karves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 04 20, 20:59)
Raminames mergos, verdiktas soskes aiskus - visos cia esancios virs 1,60 yra karves thumbup.gif

O jetau, niekad negalvojau, kad aš karvė biggrin.gif biggrin.gif

Man Penelope visai nieko, bet yra kas labiau patinka smile.gif O akys tai ir man žalios gražiausia, kažkaip rudos kažkiek pabodęs reikalas, nors irgi gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 04 20, 18:04)
O jetau, niekad negalvojau, kad aš karvė  biggrin.gif  biggrin.gif

Man Penelope visai nieko, bet yra kas labiau patinka  smile.gif  O akys tai ir man žalios gražiausia, kažkaip rudos kažkiek pabodęs reikalas, nors irgi gražios  smile.gif

tai manau, kad cia musu nemazai tokiu lotuliukas.gif o tai gal 175cm merginos ir moterys i koki aukstesni lygmeni patenka g.gif lotuliukas.gif

rudos tai man ir nelabai, tik pas ja man graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti