Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(Aterol @ 2008 04 19, 22:27)
soske idomiai cia tu aukstas merginas karvemis vadini.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Labai matosi, zmogaus budas is tokiu parasymu. Suprantu, kad tau patinka smulkutes,mazutes, bet kam aukstas karvemis vadinti tai man visiskai neaisku.  doh.gif Cia tavo toks budas isreiksti nuomone???? Man tai slykstu, kai suauge zmones taip elgiasi.

ne tik suaugus, bet dar ir vaiku turinti motina. Kazkaip nesiderina toks budas ir kalba absoliuciai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissGift: 20 balandžio 2008 - 08:43
Siaubas, kokiu cia nusisnekejimu pasiskaiciau doh.gif vargse... smile.gif
Atsakyti
taip, dabar visos aukstauges imkit ir isizeiskit laugh.gif ( o visos kurios cia parases komentarus 'priesh' tai ir esat gi tokios, gi zinau wink.gif ) absoliuti nesamone, kodel man turi buti grazu tai kas jums grazu, arba dar geriau- jus man juk neturit buti grazios tikrai. tuo labiau, aiskiai, kad visos cia isizeide, del to ugio. bet negrazu gi man dideles panos.
Atsakyti
Nesipykit ir nesiginčykit, kiekvienas su savo nuomone irnesakyk.gif Man tai gražu ir aukštos, ir žemos, teisingiau nesvarbu kokios, svarbu, kad visuma graži smile.gif Iš vis grožio netalpinu į kažkokius siaurus rėmus, tai labai subjektyvus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 04 20, 10:52)
taip, dabar visos aukstauges imkit ir isizeiskit  laugh.gif ( o visos kurios cia parases komentarus 'priesh' tai ir esat gi tokios, gi zinau wink.gif ) absoliuti nesamone, kodel man turi buti grazu tai kas jums grazu, arba dar geriau- jus man juk neturit buti grazios tikrai. tuo labiau, aiskiai, kad visos cia isizeide, del to ugio. bet negrazu gi man dideles panos.

tai ok - negrazu tai negrazu smile.gif bet kam karvem vadint ir akis is pasibaisejomo pust?

nepyk, kad taip gasdinam, valerijonkes ikalk kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 04 20, 11:02)
tai ok - negrazu tai negrazu smile.gif bet kam karvem vadint ir akis is pasibaisejomo pust?

nepyk, kad taip gasdinam, valerijonkes ikalk kartais  biggrin.gif

Įtarčiau, kad gal kažkada šoką apturėjo, atsistojo šalia kokios Rusytės ir pasibaisėjo, kad jai tik iki papų lotuliukas.gif Gi pavojinga mažytei, kai visos aplink tave atrodo milžinės, da sutraiškys - užtat bent pagirti savo veislę noris, kas šuniui uodegą pakels hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 04 20, 12:03)
Įtarčiau, kad gal kažkada šoką apturėjo, atsistojo šalia kokios Rusytės ir pasibaisėjo, kad jai tik iki papų lotuliukas.gif Gi pavojinga mažytei, kai visos aplink tave atrodo milžinės, da sutraiškys - užtat bent pagirti savo veislę noris, kas šuniui uodegą pakels  hihihi.gif

Va čia tai jau tikrai įžeidinėjimai schmoll.gif
Jei viena svaigsta, tai senbuvės turėkit proto nesvaigt kartu.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 04 20, 10:52)
taip, dabar visos aukstauges imkit ir isizeiskit  laugh.gif ( o visos kurios cia parases komentarus 'priesh' tai ir esat gi tokios, gi zinau wink.gif ) absoliuti nesamone, kodel man turi buti grazu tai kas jums grazu, arba dar geriau- jus man juk neturit buti grazios tikrai. tuo labiau, aiskiai, kad visos cia isizeide, del to ugio. bet negrazu gi man dideles panos.

lotuliukas.gif
nera net ka bekalbeti su tokio tipo zmogum. Beri kaip zirnius i siena savo demagogijas, visai nesuprasdama apie ka sneka vyksta. Riboto mastymo moteriske, nors ir metuose.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 13:15)
Va čia tai jau tikrai įžeidinėjimai   schmoll.gif

Niaaa, jokie įžeidinėjimai schmoll.gif Tik pabandymas suprasti, kokios turi būti aplinkybės, kad taip smarkiai nemėgtum aukštaūgių merginų mirksiukas.gif

Gal per kokį furšetą pėvėzė Rusytė užpakaliu vikstelėjo ir soskei vynas išsipylė, nes jos dėl mažumo nepastebėjo g.gif Kas žino, bet kažkokia nuoskauda musiet yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 balandžio 2008 - 12:40
doh.gif kazkoks absoliutus nesusipratimas doh.gif ne nemegimos. kalba eina apie grozi, tobuluma ir t.t. kieno cia ribotias mastymas, jei nesugebat suprasti , kad nu negrazu man aukstos panos. vienai negrazu mazos, kitai aukstos, man grazi amy , kitoms ji baisi. apie ka cia kalba, kazkokx absurdas visiskas stupid.gif kaip galit sakyt kad turiu kazkokia trauma jei man negrazu aukstos laugh.gif kuo toliau cia esu, tuo labiau negaliu atsistebeti, kad sitaip sunkiai priiemamos kitokios nuomones negu jusu, kad negalima tureti savos nuomones, reik galvoti kaip dauguma. kazkoks absurdas. nematau reikalo cia diskutuot, nes nuo jusu pasisakymu, man dideles panos netaps grazesnes tikrai irnesakyk.gif irnesakyk.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 13:15)
Va čia tai jau tikrai įžeidinėjimai  schmoll.gif

nu baik, vaizdziai aprasyta galimai reali situacija rolleyes.gif
o va karve man butu izeidimas, nes as pvz jauciuosi beveik liauna antilope lotuliukas.gif nors uz Ditkovskyte bemaz 20 kg daugiau sveriu hihihi.gif
o is esmes karviu juk tokios grazios akys wub.gif biggrin.gif

Soske, it's OK kad tau negrazu, bet siaip zodziai negrazu ir karviskos karves man skirtingas asociacijas kelia ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 19, 20:08)
jos ugis kazkur 1,75m  gal net mazesne, tai kokia cia karve  g.gif
Na Rusyte zymiai aukstesne ir jinai siaip stambesne siek tiek (plius jinai ne 19mete juk)

http://images21.fotk....jpg?1175684813

http://images22.fotk....jpg?1176031486

idomu ar cia tik man vienai tu foto neatidaro g.gif
kaip ir kitu is sios temos...
Atsakyti