Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(limbi @ 2008 05 09, 17:57)
Na bet kur matot jūs visos pas ją tokį nesveiką lieknumą g.gif 

as tai cia matau:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Nebesigilinam.. grazi mergina, gera medziagu apykaita, smulkus kuno sudejimas ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamputyje: 09 gegužės 2008 - 18:58
QUOTE(kamputyje @ 2008 05 09, 16:00)
as tai cia matau:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Nebesigilinam.. grazi mergina, gera medziagu apykaita, smulkus kuno sudejimas ir tiek  smile.gif

blink.gif labai jau ligotai atrodo...net gaila. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 09, 18:17)
:sioj nuotraukoj tikrai atrodo normalaus sudejimo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(kamputyje @ 2008 05 09, 19:00)
user posted image
Papildyta:
Nebesigilinam.. grazi mergina, gera medziagu apykaita, smulkus kuno sudejimas ir tiek  smile.gif

Aciu labai, parasiau apie ta nuotrauka, bet kazkaip jos nesuradau ideti 4u.gif

Man atrodo, kad Limbi ideta nuotrauka yra senesne, ir ten Keira tikrai normali atrodo.Kiek pamenu, ji anksciau nebuvo TIEK susikudinus, todel nelabai tikiu pasakomis apie greita apykaita. g.gif
Cia kaip ir Angelina Jolie, kazkada labai graziai atrode, o po to vienu metu irgi susikudino iki tiek, kad nuotraukos gailesti sukelia unsure.gif
Man i tokias nuotraukas reakcija panasi kaip i badaujanciu Afrikos vaiku foto unsure.gif gaila ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 09, 19:14)
Man atrodo, kad Limbi ideta nuotrauka yra senesne, ir ten Keira tikrai normali atrodo.Kiek pamenu, ji anksciau nebuvo TIEK susikudinus, todel nelabai tikiu pasakomis apie greita apykaita. g.gif
Cia kaip ir Angelina Jolie, kazkada labai graziai atrode, o po to vienu metu irgi susikudino iki tiek, kad nuotraukos gailesti sukelia unsure.gif
Man i tokias nuotraukas reakcija panasi kaip i badaujanciu Afrikos vaiku foto unsure.gif gaila ir tiek....

juk ji specialiai nesikudino doh.gif jau daug kur buvo jos interviu kur ji sake,kad tai genai,tokia prigimtis ir viskas.Ne vienoj foto nemaciau jos taip sakant "pilnokos".As pati liesa is prigimties-storinkis kiek nori,nieko nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 05 09, 20:29)
juk ji specialiai nesikudino doh.gif jau daug kur buvo jos interviu kur ji sake,kad tai genai,tokia prigimtis ir viskas.Ne vienoj foto nemaciau jos taip sakant "pilnokos".As pati liesa is prigimties-storinkis kiek nori,nieko nebus rolleyes.gif

lotuliukas.gif Nu jei nestoreji, tai gal bent ir neploneji? biggrin.gif Ankstesniam puslapy kazkaip ne taip apie genus parasyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 05 09, 19:29)

Keira per viena USA pokalbiu sou prisipazino , kad turi bedu del valgymo sutrikimu.Jos mociute ir mama sirgo anoreksija taip pat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 05 09, 19:29)

Na ankstesniam puslapy, kur Limbi ideta foto, ji tikrai ne TOKIA liesa schmoll.gif
Ar cia tik man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 09, 19:41)
lotuliukas.gif Nu jei nestoreji, tai gal bent ir neploneji? biggrin.gif Ankstesniam puslapy kazkaip ne taip apie genus parasyta lotuliukas.gif

o ar ji ploneja? blink.gif realiai niekas nezino ar tai genai ar anoreksija,bet mano skaityta interviu ir buvo deta vaikystes,paauglystes foto-visur ji liesa smile.gif o kur dar photoshopas,neseniai vienoj reklamoj jos papuliai geru dydziu didesni atrodo ir kitoj sm temoj buvo pavyzdys kaip berods filmo reklamoj ji atrodo su maza krutine ir padidinta rolleyes.gif tai atseit prie uzpakaliuko keleto gramu "nepriklijuos" jei bus graziau?
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 09, 20:47)
Na ankstesniam puslapy, kur Limbi ideta foto, ji tikrai ne TOKIA liesa schmoll.gif
Ar cia tik man taip atrodo g.gif

Ne tik tau. Dabar kaip tik jos foto perziurineju. Anam puslapy ji panasi i normalai dailios berniukiskos figutos moteri, bet paskutinej foto, tai jau kaip is koncentracijos stovyklos doh.gif Net galva kazkokia neproporcingai didele atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 05 09, 19:46)
Keira per viena USA pokalbiu sou prisipazino , kad turi bedu del valgymo sutrikimu.Jos mociute ir mama sirgo anoreksija taip pat schmoll.gif

taip iseina,kad per sou sako viena,per interviu kitka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 05 09, 20:50)
o ar ji ploneja?  blink.gif realiai niekas nezino ar tai genai ar anoreksija,bet mano skaityta interviu ir buvo deta vaikystes,paauglystes foto-visur ji liesa smile.gif

Na bent jau idetose nuotraukose matosi kuo aiskiausiai, kad visgi ploneja ax.gif Cia reik aklai but, kad nematyt biggrin.gif
Atsakyti
Nicole Rici taip pat pora metu neige , kad turi problemu. Veliau dave interviu apie savo kova su anoreksija mirksiukas.gif
Cia keira baisiai atrodo
http://www.dailymail...i...66&ito=1490
Atsakyti