Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 08, 18:29)
Man is veido grazi ji, turi kazka...stiliu, cinkeli rolleyes.gif
Bet neseniai maciau nuotrauka, is kazkokiu apdovanojimu atrodo, tai figura atsiprasau, jau net kuda nepavadinsi g.gif dideleje iskirpteje priekyje matesi ne papai o sonkauliai, gerokai issisove unsure.gif

Kiek žinau, tai jokių mitybos sutrikimų ji neturi, ir valgo kaip priklauso smile.gif Netgi sakė, kad labai mėgsta skaniai pavalgyti... Tiesiog pas žmogų toks sudėjimas, ir nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 08, 18:29)
Man is veido grazi ji, turi kazka...stiliu, cinkeli rolleyes.gif
Bet neseniai maciau nuotrauka, is kazkokiu apdovanojimu atrodo, tai figura atsiprasau, jau net kuda nepavadinsi g.gif dideleje iskirpteje priekyje matesi ne papai o sonkauliai, gerokai issisove unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi - veidukas gražus, bet figūra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 05 08, 17:36)
Kiek žinau, tai jokių mitybos sutrikimų ji neturi, ir valgo kaip priklauso smile.gif Netgi sakė, kad labai mėgsta skaniai pavalgyti... Tiesiog pas žmogų toks sudėjimas, ir nieko nepadarysi  smile.gif

Niekad nezinosim, kaip ten yra is tikruju mirksiukas.gif
As tik norejau pasakyti, kad man jos veidukas- na tikrai turintis Kazka Tobulo, o figura tai nea schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokoladine: 08 gegužės 2008 - 17:48
QUOTE(limbi @ 2008 05 08, 18:36)
Kiek žinau, tai jokių mitybos sutrikimų ji neturi, ir valgo kaip priklauso smile.gif Netgi sakė, kad labai mėgsta skaniai pavalgyti... Tiesiog pas žmogų toks sudėjimas, ir nieko nepadarysi  smile.gif

Siaip sakyt galima bet ka smile.gif Nemanau, kad sergancios mitybos sutrikimais merginos sakosi, jog nieko nevalgo ir t.t. Bent jau paaugles tai manau tikrai mamai meluoja, kad jau pavalge, kad socios ir t.t. Ale cia tik mano svarstymai, lygiaverciai jusiskiams, nes tikra tiesa zino tik ji pati ax.gif O siaip man K.K. tiek figura, tiek veideliu nepasakyciau, kad labai patiktu, bet idetose nuotraukose graziai atrodo.
Atsakyti
kodėl nusprendėt, kad daug kam nepatinka?

Tiesiog dažnai tokių nuomonių išgirstu. Kad ji baisi netgi. ;]
O juk ir nesakau, kad VISIEMS nepatinka ;]
Man ji pavyzdžiui labai graži. Ir ta figūra, kai su džinsais ir kokiais marškinėliais būna, net neatrodo baisiai plonai taip ;]] mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė @ 2008 05 08, 18:17)
Man Keira Knightley Tokia graži, nors daug kam ir nepatinka ji. ;]

Graziai susirimavo biggrin.gif O siaip, ji gan daznai sioj temoj dedama, man irgi ji patinka rolleyes.gif

Oi ne susipainiojau, daznai ji dedama temoj kur apie grazias moteris biggrin.gif ai whatever
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caylee: 08 gegužės 2008 - 18:10
QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 08, 18:47)
Niekad nezinosim, kaip ten yra is tikruju mirksiukas.gif
As tik norejau pasakyti, kad man jos veidukas- na tikrai turintis Kazka Tobulo, o figura tai nea schmoll.gif

Suprantu, man irgi gražiau būtų, jei nebūtų jos figūra tokia liekna smile.gif Bet ir taip man neblogai gana žiūrisi, o veidukas irgi thumbup.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 05 08, 18:54)
Siaip sakyt galima bet ka smile.gif Nemanau, kad sergancios mitybos sutrikimais merginos sakosi, jog nieko nevalgo ir t.t. Bent jau paaugles tai manau tikrai mamai meluoja, kad jau pavalge, kad socios ir t.t. Ale cia tik mano svarstymai, lygiaverciai jusiskiams, nes tikra tiesa zino tik ji pati ax.gif O siaip man K.K. tiek figura, tiek veideliu nepasakyciau, kad labai patiktu, bet idetose nuotraukose graziai atrodo.

Na, taip sakyt galima, bet tikrai būna žmonių su greita medžiagų apykaita, lieknų iš prigimties smile.gif Aš pati valgau labai daug, bet su svoriu neturiu jokių problemų - suvalgytas maistas tiesiog išnyksta biggrin.gif Tiesiog toks sudėjimas, tai visko gali būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė @ 2008 05 08, 19:17)

aha man ji negrazi biggrin.gif ner baisi, bet kazkas ne taip, va daznai lyginamos del panasumo portman ir knightley, bet man portman veidas dvidesimtkart grazesnis, net nzn kodel
Atsakyti
Kazin is ko ji paveldejo ta greita medziagu apykaita, jei jos gimineje buvo ne vienas anoreksijos atvejis.. Manau, kad supergreitos medziagu apykaitos zmoniu valgymo sutrikimai nepuola. -juk ir taip per kudi buna... Nors ka as ismanau... Tik ji man atrodo jau nesveikai liekna.. unsure.gif

"I've got a lot of experience with anorexia - my grandmother and great-grandmother suffered from it, and I had a lot of friends at school who suffered from it, so I know it's not something to be taken lightly and I don't have it, I am very sure of that."" she said.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2008 05 09, 15:47)
Kazin is ko ji paveldejo ta greita medziagu apykaita, jei jos gimineje buvo ne vienas anoreksijos atvejis.. Manau, kad supergreitos medziagu apykaitos zmoniu valgymo sutrikimai nepuola. -juk ir taip per kudi buna... Nors ka as ismanau... Tik ji man atrodo jau nesveikai liekna..  unsure.gif

Na bet kur matot jūs visos pas ją tokį nesveiką lieknumą g.gif Pas ją tik krūtinė maža, o tas, kaip žinia, ne nuo valgymo priklauso smile.gif O daugiau, nepasakyčiau, kad jos kojos nenormaliai kūdos ar ką, atvirkščiai labai normaliai g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Summer*Night @ 2008 05 07, 10:45)
Ricci... wub.gif  ne karta esu pabrezusi kad ji yra labai grazi,nuostabi.zavinga moteris.Viena is graziausiu wub.gif
O del jusu barnio tai manau kad begike tikrai nieko neizeidineja tik taip pat isreiskia savo nuomone ir apgina ja. mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lilė @ 2008 05 08, 18:17)

man irgi ji grazi, idomiu veido bruozu, tobula manekene ax.gif labai fotogeniska smile.gif

QUOTE(limbi @ 2008 05 09, 17:57)
Na bet kur matot jūs visos pas ją tokį nesveiką lieknumą g.gif  Pas ją tik krūtinė maža, o tas, kaip žinia, ne nuo valgymo priklauso smile.gif O daugiau, nepasakyčiau, kad jos kojos nenormaliai kūdos ar ką, atvirkščiai labai normaliai g.gif

sioj nuotraukoj tikrai atrodo normalaus sudejimo. Galbut is tikruju jos toks sudejimas. Buna kad virsutine dalis smulkesne, o apatine stambesne ir atvirksciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė @ 2008 05 08, 14:17)
user posted image
user posted image

Simpatiska, bet kad labai kazkuo ypatinga, nepasakyciau, o tuo labiau tas begalinis nusistekenimas doh.gif , kam sitaip savo moteriska grozi darkyti...? g.gif
Atsakyti