Rasiau rasiau ir prapuole mano laiskas
ale tingiu rasyt tiek...
O jums,insi, palinkeciau nebuti tokiai smulkmeniskai kitu kreiviems zandikauliams, dziaugtis gyvenimu, daugiau pozityvumo
Visgi jauna mergina, o ne viskuo nusivylusi bamabanti senute
Atleisk, insi, kad tave uzpuoliau
Bet maniau, tu nejautruole, o stirpi persona, atlaikysi...pasirodo klydau...nervu kamuoliukas
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 05, 10:03)
Kokia nesąmonė Jei kas mėgsta įžeidinėti,tai tikrai ne Begike.
Klausiate kodėl taip nusprendžiau? Tuomet aš klausiu jūsų : kiek kartų esate išsišaipiusi dėl Luisanos "Dievinimo",nors tas Dievinimas tebuvo mano nuomonė apie žmogų? Jūs tos nuomonės nepriimėte.Kiek kartų išvadinote žmogų šlykščiu ar baisiu,vien todėl,kad jis neatitiko kažkokių jūsų kriterijų ? Ir Dabar įžeinėjate tikrai tolerantišką ir labai gerą žmogų,kai pačiai vertėtų susimąstyti ar tik ne savęs turėtumėte gailėtis.
Į temą,man Nicole labai Graži
aciu, Paloma
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 05, 10:35)
man nesuvokiamas derinys
is to isiucio logiskai neina jau sakinio sudaryt, o putojasi, kad as jautrus zmogus
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 14:03)
mano supratimu nuomonė yra argumentuotas savo minčių išdėstymas, jums - dievinimas, bėgikei - įžeidinėjimas tų, kurių nuomonė jai nepriimtina. niekada nesu užsipuolus to, kieno mintys man nebuvo priimtinos ir nesiruošiu to daryti, todėl nesiginčysiu. o ei kas man atrodo baisus ar šlykštus - taip ir pasakau, nes nematau reikalo dėl vienos isteriškos personos vynioti žodžių į vatą anyway, tema ne apie tai, todėl baigiau. jei norit - galit sau putotis
insi, tau viskas gerai?
pas tave logikos nerasta. Ar tau zodziai baisus, slykstus ar dauniskas yra argumentuota nuomone?
Tada su tavim tikrai nera ka kalbet.
cituoju: "niekad nesu uzsipuolusto, kieno mintys man nebuvo priimtinos..." kaip tik ta ir darai
as issakiau savo nuomone tavo atzvilgiu, o tu supanikavai.