Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(Darija16 @ 2008 05 04, 19:50)
, nros ir ne liekna, bet man patinka irgi smile.gif

blink.gif g.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 05 04, 20:02)
Ne liekna? blink.gif O tai kokia? Pilna? Ar as cia lieknuma ne taip suprantu ax.gif

As irgi tada ne taip suprantu.
Man tai grazi, liekna, MOTERISKA figura. Ne LIESA, ne ANOREKSISKA, bet moteriska - kur reikia yra islenkimai ir tt tongue.gif
Man asmeniskai koks 32 dydis jau ne lieknumas, o liga labiau g.gif
Buna zmoniu ir prigimties labai labai smulkaus sudejimo, bet ju tikrai mazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2008 05 05, 15:12)
blink.gif  g.gif
As irgi tada ne taip suprantu.
Man tai grazi, liekna, MOTERISKA figura. Ne LIESA, ne ANOREKSISKA, bet moteriska - kur reikia yra islenkimai ir tt tongue.gif
Man asmeniskai koks 32 dydis jau ne lieknumas, o liga labiau g.gif
Buna zmoniu ir prigimties labai labai smulkaus sudejimo, bet ju tikrai mazai ax.gif

nepritariu...bet skonio reikalas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 05, 14:45)
...bet skonio reikalas smile.gif  4u.gif

Esi teisi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

man tobula Ricci ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilly;): 05 gegužės 2008 - 15:24
Rasiau rasiau ir prapuole mano laiskas lotuliukas.gif ale tingiu rasyt tiek...
O jums,insi, palinkeciau nebuti tokiai smulkmeniskai kitu kreiviems zandikauliams, dziaugtis gyvenimu, daugiau pozityvumo mirksiukas.gif Visgi jauna mergina, o ne viskuo nusivylusi bamabanti senute biggrin.gif
Atleisk, insi, kad tave uzpuoliau biggrin.gif Bet maniau, tu nejautruole, o stirpi persona, atlaikysi...pasirodo klydau...nervu kamuoliukas
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 05, 10:03)
Kokia nesąmonė  blink.gif Jei kas mėgsta įžeidinėti,tai tikrai ne Begike.
Klausiate kodėl taip nusprendžiau? Tuomet aš klausiu jūsų : kiek kartų esate  išsišaipiusi dėl Luisanos  "Dievinimo",nors tas Dievinimas tebuvo mano nuomonė apie žmogų? Jūs tos nuomonės nepriimėte.Kiek kartų išvadinote žmogų šlykščiu ar baisiu,vien todėl,kad jis neatitiko kažkokių jūsų kriterijų ? Ir Dabar įžeinėjate tikrai tolerantišką ir labai gerą žmogų,kai pačiai vertėtų susimąstyti ar tik ne savęs turėtumėte gailėtis.

Į temą,man Nicole labai Graži 

aciu, Paloma 4u.gif blush2.gif

QUOTE(puupsikas @ 2008 05 05, 10:35)
man nesuvokiamas derinys  biggrin.gif

drinks_cheers.gif is to isiucio logiskai neina jau sakinio sudaryt, o putojasi, kad as jautrus zmogus lotuliukas.gif

QUOTE(insi @ 2008 05 05, 14:03)
mano supratimu nuomonė yra argumentuotas savo minčių išdėstymas, jums - dievinimas, bėgikei - įžeidinėjimas tų, kurių nuomonė jai nepriimtina. niekada nesu užsipuolus to, kieno mintys man nebuvo priimtinos ir nesiruošiu to daryti, todėl nesiginčysiu. o ei kas man atrodo baisus ar šlykštus - taip ir pasakau, nes nematau reikalo dėl vienos isteriškos personos vynioti žodžių į vatą  anyway, tema ne apie tai, todėl baigiau. jei norit - galit sau putotis

insi, tau viskas gerai? blink.gif pas tave logikos nerasta. Ar tau zodziai baisus, slykstus ar dauniskas yra argumentuota nuomone? lotuliukas.gif Tada su tavim tikrai nera ka kalbet. lotuliukas.gif
cituoju: "niekad nesu uzsipuolusto, kieno mintys man nebuvo priimtinos..." kaip tik ta ir darai mirksiukas.gif as issakiau savo nuomone tavo atzvilgiu, o tu supanikavai.
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 05, 15:45)
nepritariu...bet skonio reikalas smile.gif  4u.gif

Nelabai gal skonio... g.gif Man ji išties lieknos moteriškos figūros. Ypatingai kūdos man nelabai estetiškai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2008 05 05, 18:33)
Nelabai gal skonio...  g.gif  Man ji išties lieknos moteriškos figūros. Ypatingai kūdos man nelabai estetiškai atrodo.

nu jinai normali, pagal savo KMI,bet man vis delto grazu sakalines taip vadinamos kai apimtys nebuna daugiau nei 90-60-90.bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly;) @ 2008 05 05, 16:23)
man tobula Ricci  ax.gif

kuri?
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 06, 10:10)

man irgi Ricci zavinga rolleyes.gif Tobulu nebuna, bet ji zavi... wub.gif
Ko klausi "kuri"? Kaip atrodo? rolleyes.gif

Christina Ricci

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 06, 21:30)
man irgi Ricci zavinga  rolleyes.gif  Tobulu nebuna, bet ji zavi... wub.gif 
Ko klausi "kuri"? Kaip atrodo?  rolleyes.gif 

Christina Ricci

user posted image
user posted image

Ricci... wub.gif ne karta esu pabrezusi kad ji yra labai grazi,nuostabi.zavinga moteris.Viena is graziausiu wub.gif
O del jusu barnio tai manau kad begike tikrai nieko neizeidineja tik taip pat isreiskia savo nuomone ir apgina ja. mirksiukas.gif
Atsakyti
man Ricci irgi grazute..ir sudejimo normalaus(matosi, kad zmogus sau gyvena, o ne vaikosi mados buti - kudai kudai)
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 01, 10:06)
O pas Shakita neiasku, kokia ten is tikruju mase, juk plaukai tai sugarbanoti ax.gif

Manau jos natūraliai garbanoti yra g.gif

QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 02, 16:49)
Kalbant apie Miss Lietuva, Jurgita Pasakiškai Graži  wub.gif

Man ji simpatiška, gražūs švelnūs bruožai wub.gif

QUOTE(GinCherry @ 2008 05 03, 12:09)
Tobula oda, figura ir sukuosena smile.gif

user posted image
Kadangi skonis subjektyvus dalykas, tai kam jus apskritai gincijates? Niekas savo nuomones nebando kitam ipirsht smile.gif

Uiii, nea, man ji nelabai schmoll.gif ax.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 05 03, 14:38)
Ditkovskyte

Man ji graži ir labai išraiškinga wub.gif

user posted image

QUOTE(Summer*Night @ 2008 05 07, 11:45)
Ricci... wub.gif  ne karta esu pabrezusi kad ji yra labai grazi,nuostabi.zavinga moteris.Viena is graziausiu wub.gif

Simpatiška ir tokia mergaitiška ji man rolleyes.gif
Atsakyti