Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

zaRAza, na gal tas lieknumas ne toks kaipo manekeniskas... ta norejo pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 04, 16:12)
keista, kad turėti savo nuomonę ir ją išreikšti jums atrodo kone aštunta didžioji nuodėmė ir dar tame kažkokius įžeidinėjimus ir kritiką įžiūrit g.gif

Toli grazu. Dabar pasakysiu taip:
"Insi tikra kvaisa, didziule nosim". Ar tai nuomone? g.gif Kazin, izeidinejimas labiau.
Gal parasykit pavyzdi, kokie zodziai jums atrodo izeidziantys? Nes manau tokie dalykai kaip kad Rihanos aptarinejimas, kad ji turi panasumo su daunu, i jokiu remus netelpa. Senokai tai buvo, bet parasiau kaip pavyzdi.
Nemazi vaikai, nereikia hiperbolizuot, kad kazkokia tai nuodeme nuomone turet. Bet kalbant jusu kalba, tai as irgi tik issakiau savo nuomone, nereikia dramu cool.gif
Atsakyti
iš jūsų postų matyti, kad labai mėgstat stipriai sutirštinti spalvas ir perskaityti tai, kas nebuvo rašyta, todėl gal patylėsiu... bet prajuokinot savo jautrumu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 04, 22:02)
iš jūsų postų matyti, kad labai mėgstat stipriai sutirštinti spalvas ir perskaityti tai, kas nebuvo rašyta, todėl gal patylėsiu... bet prajuokinot savo jautrumu hihihi.gif

ka as perskaiciau ko jus neraset? g.gif As TAIPOGI issakiau savo nuomone. Nuomone juokinga? blink.gif Spalvas tikrstinti ir i viska ziureti is neigiamos puses megsti tu. Veda is kantrybes jau kai kiekvienoj temoj bjaurejimasis kazkuom. doh.gif

P.S. o man sukelei gailesti, savo smulkmeniskumu ir grubumu. Spalvu netirstinu, kaip ir tu issakau savo nuomone cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 04 gegužės 2008 - 21:21
ko jus kapojates dabar??? biggrin.gif
Begike neimk i galva tokiu smulkmenu, juk gyvenime svarbesniu dalyku yra nei aukleti kitus zmones. mirksiukas.gif Man irgi nepatinka kai kazkas iesko KUO bjauresniu zodziu apibudinti kita, apie tai jau kazkada kalbejau cia... Na bet nei cia kanors pakeisi nei ka, taip mes ir atsirenkame zmones, netgi virtualiame pasaulyje.Nebuk tokia jautri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 04, 22:24)
ko jus kapojates dabar??? biggrin.gif 
Begike neimk i galva tokiu smulkmenu, juk gyvenime svarbesniu dalyku yra nei aukleti kitus zmones. mirksiukas.gif Man irgi nepatinka kai kazkas iesko KUO bjauresniu zodziu apibudinti kita, apie tai jau kazkada kalbejau cia... Na bet nei cia kanors pakeisi nei ka, taip mes ir atsirenkame zmones, netgi virtualiame pasaulyje.Nebuk tokia jautri smile.gif

as nesikapoju, issakiau savo nuomone kaip ir insi biggrin.gif tik kulturingiau biggrin.gif

Man kaupesi kaupesi ir prisikaupe. I daugybe postu nekreipiau demesio, bet kai pagalvoji, kad realybej gi buna tokiu zmoniu doh.gif
Kodel negaliu pasakyt ka galvoju, tai laikoma jautrumu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 04 gegužės 2008 - 21:32
QUOTE(begike @ 2008 05 04, 22:32)
as nesikapoju, issakiau savo nuomone kaip ir insi  biggrin.gif  tik kulturingiau  biggrin.gif 

Man kaupesi kaupesi ir prisikaupe. I daugybe postu nekreipiau demesio, bet kai pagalvoji, kad realybej gi buna tokiu zmoniu  doh.gif
Kodel negaliu pasakyt ka galvoju, tai laikoma jautrumu  unsure.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

Insi, norite,kad jūsų nuomonę gerbtų,bet pati kitų nuomonės negerbiate ir kritikuojate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 04, 22:18)
ka as perskaiciau ko jus neraset?  g.gif  As TAIPOGI issakiau savo nuomone. Nuomone juokinga?  blink.gif  Spalvas tikrstinti ir i viska ziureti is neigiamos puses megsti tu. Veda is kantrybes jau kai kiekvienoj temoj bjaurejimasis kazkuom.  doh.gif

P.S. o man sukelei gailesti, savo smulkmeniskumu ir grubumu. Spalvu netirstinu, kaip ir tu issakau savo nuomone  cool.gif

na, tarkim, kad rihanna daune pavadinau ar į viską iš neigiamos pusės žiūriu blink.gif tas jūsų 'nuomonės išsakymas' dažnai tėra ko nors užsipuolimas. jūs kitų pasisakymus nuolat nerealiai sutištinat ir net pasakymą 'man negražu' sugebat išvartyt kaip baisiausią įžeimą ir tą jau ne viena forumietė buvo pastebėjus. jei jau mėgstat taip sutirštint spalvas, gal tiesiog prieš užsipuldama porą sykių perskaitykit? man jūsų irgi gaila, nes tokiems nekantriems, jautriems, grubiems, matantiems tai, ko nėra ir įžeidinėt mėgstantiems žmonėms gyvent turbūt labai nelengva, bet forume išsiliet nederėtų mirksiukas.gif
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 04, 23:19)
Insi, norite,kad jūsų nuomonę gerbtų,bet pati kitų nuomonės negerbiate ir kritikuojate  unsure.gif

kodėl čia taip nusprendėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 04, 22:29)
zaRAza, na gal tas lieknumas ne toks kaipo manekeniskas... ta norejo pasakyti g.gif

ta ir turejau omeny drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 07:27)
man jūsų irgi gaila, nes tokiems nekantriems, jautriems, grubiems, matantiems tai, ko nėra ir žeidinėt mėgstantiems žmonėms gyvent turbūt labai nelengva, bet forume išsiliet nederėtų mirksiukas.gif

Kokia nesąmonė blink.gif Jei kas mėgsta įžeidinėti,tai tikrai ne Begike.

Klausiate kodėl taip nusprendžiau? Tuomet aš klausiu jūsų : kiek kartų esate išsišaipiusi dėl Luisanos "Dievinimo",nors tas Dievinimas tebuvo mano nuomonė apie žmogų? Jūs tos nuomonės nepriimėte.Kiek kartų išvadinote žmogų šlykščiu ar baisiu,vien todėl,kad jis neatitiko kažkokių jūsų kriterijų ? Ir Dabar įžeinėjate tikrai tolerantišką ir labai gerą žmogų,kai pačiai vertėtų susimąstyti ar tik ne savęs turėtumėte gailėtis.

Į temą,man Nicole labai Graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 07:27)
... jautriems, grubiems..

man nesuvokiamas derinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 05, 10:03)
Kokia nesąmonė  blink.gif Jei kas mėgsta įžeidinėti,tai tikrai ne Begike.
Klausiate kodėl taip nusprendžiau? Tuomet aš klausiu jūsų : kiek kartų esate  išsišaipiusi dėl Luisanos  "Dievinimo",nors tas Dievinimas tebuvo mano nuomonė apie žmogų? Jūs tos nuomonės nepriimėte.Kiek kartų išvadinote žmogų šlykščiu ar baisiu,vien todėl,kad jis neatitiko kažkokių jūsų kriterijų ? Ir Dabar įžeinėjate tikrai tolerantišką ir labai gerą žmogų,kai pačiai vertėtų susimąstyti ar tik ne savęs turėtumėte gailėtis.

Į temą,man Nicole labai Graži  wub.gif

mano supratimu nuomonė yra argumentuotas savo minčių išdėstymas, jums - dievinimas, bėgikei - įžeidinėjimas tų, kurių nuomonė jai nepriimtina. niekada nesu užsipuolus to, kieno mintys man nebuvo priimtinos ir nesiruošiu to daryti, todėl nesiginčysiu. o ei kas man atrodo baisus ar šlykštus - taip ir pasakau, nes nematau reikalo dėl vienos isteriškos personos vynioti žodžių į vatą irnesakyk.gif anyway, tema ne apie tai, todėl baigiau. jei norit - galit sau putotis cool.gif
Atsakyti