QUOTE(insi @ 2008 05 04, 16:12)
keista, kad turėti savo nuomonę ir ją išreikšti jums atrodo kone aštunta didžioji nuodėmė ir dar tame kažkokius įžeidinėjimus ir kritiką įžiūrit
Toli grazu. Dabar pasakysiu taip:
"Insi tikra kvaisa, didziule nosim". Ar tai nuomone? Kazin, izeidinejimas labiau.
Gal parasykit pavyzdi, kokie zodziai jums atrodo izeidziantys? Nes manau tokie dalykai kaip kad Rihanos aptarinejimas, kad ji turi panasumo su daunu, i jokiu remus netelpa. Senokai tai buvo, bet parasiau kaip pavyzdi.
Nemazi vaikai, nereikia hiperbolizuot, kad kazkokia tai nuodeme nuomone turet. Bet kalbant jusu kalba, tai as irgi tik issakiau savo nuomone, nereikia dramu
QUOTE(insi @ 2008 05 04, 22:02)
iš jūsų postų matyti, kad labai mėgstat stipriai sutirštinti spalvas ir perskaityti tai, kas nebuvo rašyta, todėl gal patylėsiu... bet prajuokinot savo jautrumu
ka as perskaiciau ko jus neraset? As TAIPOGI issakiau savo nuomone. Nuomone juokinga? Spalvas tikrstinti ir i viska ziureti is neigiamos puses megsti tu. Veda is kantrybes jau kai kiekvienoj temoj bjaurejimasis kazkuom.
P.S. o man sukelei gailesti, savo smulkmeniskumu ir grubumu. Spalvu netirstinu, kaip ir tu issakau savo nuomone
ko jus kapojates dabar???
Begike neimk i galva tokiu smulkmenu, juk gyvenime svarbesniu dalyku yra nei aukleti kitus zmones. Man irgi nepatinka kai kazkas iesko KUO bjauresniu zodziu apibudinti kita, apie tai jau kazkada kalbejau cia... Na bet nei cia kanors pakeisi nei ka, taip mes ir atsirenkame zmones, netgi virtualiame pasaulyje.Nebuk tokia jautri
Begike neimk i galva tokiu smulkmenu, juk gyvenime svarbesniu dalyku yra nei aukleti kitus zmones. Man irgi nepatinka kai kazkas iesko KUO bjauresniu zodziu apibudinti kita, apie tai jau kazkada kalbejau cia... Na bet nei cia kanors pakeisi nei ka, taip mes ir atsirenkame zmones, netgi virtualiame pasaulyje.Nebuk tokia jautri
QUOTE(DKNight @ 2008 05 04, 22:24)
ko jus kapojates dabar???
as nesikapoju, issakiau savo nuomone kaip ir insi tik kulturingiau
Man kaupesi kaupesi ir prisikaupe. I daugybe postu nekreipiau demesio, bet kai pagalvoji, kad realybej gi buna tokiu zmoniu
Kodel negaliu pasakyt ka galvoju, tai laikoma jautrumu
QUOTE(begike @ 2008 05 04, 22:32)
as nesikapoju, issakiau savo nuomone kaip ir insi tik kulturingiau
Man kaupesi kaupesi ir prisikaupe. I daugybe postu nekreipiau demesio, bet kai pagalvoji, kad realybej gi buna tokiu zmoniu
Insi, norite,kad jūsų nuomonę gerbtų,bet pati kitų nuomonės negerbiate ir kritikuojate
QUOTE(begike @ 2008 05 04, 22:18)
ka as perskaiciau ko jus neraset? As TAIPOGI issakiau savo nuomone. Nuomone juokinga? Spalvas tikrstinti ir i viska ziureti is neigiamos puses megsti tu. Veda is kantrybes jau kai kiekvienoj temoj bjaurejimasis kazkuom.
P.S. o man sukelei gailesti, savo smulkmeniskumu ir grubumu. Spalvu netirstinu, kaip ir tu issakau savo nuomone
na, tarkim, kad rihanna daune pavadinau ar į viską iš neigiamos pusės žiūriu tas jūsų 'nuomonės išsakymas' dažnai tėra ko nors užsipuolimas. jūs kitų pasisakymus nuolat nerealiai sutištinat ir net pasakymą 'man negražu' sugebat išvartyt kaip baisiausią įžeimą ir tą jau ne viena forumietė buvo pastebėjus. jei jau mėgstat taip sutirštint spalvas, gal tiesiog prieš užsipuldama porą sykių perskaitykit? man jūsų irgi gaila, nes tokiems nekantriems, jautriems, grubiems, matantiems tai, ko nėra ir įžeidinėt mėgstantiems žmonėms gyvent turbūt labai nelengva, bet forume išsiliet nederėtų
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 04, 23:19)
Insi, norite,kad jūsų nuomonę gerbtų,bet pati kitų nuomonės negerbiate ir kritikuojate
kodėl čia taip nusprendėt?
QUOTE(DKNight @ 2008 05 04, 22:29)
zaRAza, na gal tas lieknumas ne toks kaipo manekeniskas... ta norejo pasakyti
ta ir turejau omeny
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 07:27)
man jūsų irgi gaila, nes tokiems nekantriems, jautriems, grubiems, matantiems tai, ko nėra ir žeidinėt mėgstantiems žmonėms gyvent turbūt labai nelengva, bet forume išsiliet nederėtų
Kokia nesąmonė Jei kas mėgsta įžeidinėti,tai tikrai ne Begike.
Klausiate kodėl taip nusprendžiau? Tuomet aš klausiu jūsų : kiek kartų esate išsišaipiusi dėl Luisanos "Dievinimo",nors tas Dievinimas tebuvo mano nuomonė apie žmogų? Jūs tos nuomonės nepriimėte.Kiek kartų išvadinote žmogų šlykščiu ar baisiu,vien todėl,kad jis neatitiko kažkokių jūsų kriterijų ? Ir Dabar įžeinėjate tikrai tolerantišką ir labai gerą žmogų,kai pačiai vertėtų susimąstyti ar tik ne savęs turėtumėte gailėtis.
Į temą,man Nicole labai Graži
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 05, 10:03)
Kokia nesąmonė Jei kas mėgsta įžeidinėti,tai tikrai ne Begike.
Klausiate kodėl taip nusprendžiau? Tuomet aš klausiu jūsų : kiek kartų esate išsišaipiusi dėl Luisanos "Dievinimo",nors tas Dievinimas tebuvo mano nuomonė apie žmogų? Jūs tos nuomonės nepriimėte.Kiek kartų išvadinote žmogų šlykščiu ar baisiu,vien todėl,kad jis neatitiko kažkokių jūsų kriterijų ? Ir Dabar įžeinėjate tikrai tolerantišką ir labai gerą žmogų,kai pačiai vertėtų susimąstyti ar tik ne savęs turėtumėte gailėtis.
mano supratimu nuomonė yra argumentuotas savo minčių išdėstymas, jums - dievinimas, bėgikei - įžeidinėjimas tų, kurių nuomonė jai nepriimtina. niekada nesu užsipuolus to, kieno mintys man nebuvo priimtinos ir nesiruošiu to daryti, todėl nesiginčysiu. o ei kas man atrodo baisus ar šlykštus - taip ir pasakau, nes nematau reikalo dėl vienos isteriškos personos vynioti žodžių į vatą anyway, tema ne apie tai, todėl baigiau. jei norit - galit sau putotis