Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

Galima galima irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 03, 09:08)
O kas yra isskirtinis bruozas? ax.gif Zvairos akys, atlepusios ausys ar figura 100-100-100? lotuliukas.gif Bet kokiu atveju komisija, atronkdama merginas vadovaujasi tam tikrais grozio standartais, taigi visos atrinktos buvo standartines, tai kas tuomet isskirtine tarp ju? Nebent Oksana, kurios ugis pakankamai mazas, bet jos mise nenoreciau matyt vien del papu demonstravimo laidoje "Dzin".

MAn tai keista, kaip suaugę žmonės ima vardint kažkokius idiotiškus kraštutinumus, lyg nesuprastų apie kalba ėjo doh.gif Išskirtinė - turinti kokį nors ypatingą bruožą, žvilgsnį, charizmą, judesį.
Tokių konkursų nežiūriu, man neįdomu, gal ji ir buvo geriausias variantas. Ne esmė, kad ji mis Lietuva. Esmė, kad man ji eilinė mergina (juk užsipuolėt nuomonę, kaip mis Lietuva gali būti negraži biggrin.gif ). O faktas, kad ją išrinko mis Lietuva nepadaro jos gražesnės ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 05 03, 14:06)
MAn tai keista, kaip suaugę žmonės ima vardint kažkokius idiotiškus kraštutinumus, lyg nesuprastų apie kalba ėjo  doh.gif Išskirtinė - turinti kokį nors ypatingą bruožą, žvilgsnį, charizmą, judesį.
Tokių konkursų nežiūriu, man neįdomu, gal ji ir buvo geriausias variantas. Ne esmė, kad ji mis Lietuva. Esmė, kad man ji eilinė mergina (juk užsipuolėt nuomonę, kaip mis Lietuva gali būti negraži  biggrin.gif ). O faktas, kad ją išrinko mis Lietuva nepadaro jos gražesnės ir tiek  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 05 03, 13:06)
MAn tai keista, kaip suaugę žmonės ima vardint kažkokius idiotiškus kraštutinumus, lyg nesuprastų apie kalba ėjo  doh.gif Išskirtinė - turinti kokį nors ypatingą bruožą, žvilgsnį, charizmą, judesį.

As puikiai suprantu, apie ka kalba ejo. Bent jau paskutinius puslapius, tai apie fizini grozi. Mano postas nebuvo adresuotas tiesiogiai tau. Uzsikabinau tiesiog prie zodzio isskirtinis, o postas labiau Darjai16 adresuotas buvo. Man idomu, kuom jai Sabutyte ir Jurkute neisskirtines, tipiskos, o Ditkovskyte ir Rusyte isskirtines, nejaugi tik tuom, kad pastarosios jai grazios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 03, 14:38)
As puikiai suprantu, apie ka kalba ejo. Bent jau paskutinius puslapius, tai apie fizini grozi.    Mano postas nebuvo adresuotas tiesiogiai tau. Uzsikabinau tiesiog prie zodzio isskirtinis, o postas labiau Darjai16 adresuotas buvo. Man idomu, kuom jai Sabutyte ir Jurkute neisskirtines, tipiskos, o Ditkovskyte ir Rusyte isskirtines, nejaugi tik tuom, kad pastarosios jai grazios? ax.gif

gal supratimas i grozi, skonis - skiriasi. Manau cia ir taip suprantamas dalykas. Visiem nepatiksi
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 03, 08:11)
kur jūs matot paminėtą dievo vardą? lens.gif be to, juk parašėt tą patį - kad nepatraukli jinai.

zaRaza uz mane parase ax.gif taip, parasem ta pati, bet kitaip...tiesiog mano aplinkoj , dekui Dievui (cia rasau ne veltui, ne kaip eilini zodi), nera tokiu zmoniu, kurie sau leidzia sitaip kritikuoti doh.gif nekritikuoti net, o izeidineti. Kvadratinis veidas, ta kuno dalis slyksti, ar ana...Nu nesuvokiamas man toks zmogaus budas g.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 05 03, 09:08)
"jetus maryte" yra "jezus marija" darinys mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(DKNight @ 2008 05 03, 12:30)
o gal cia negalima?? blink.gif  g.gif blyn, gausiu rekt dar... doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
keista, kad turėti savo nuomonę ir ją išreikšti jums atrodo kone aštunta didžioji nuodėmė ir dar tame kažkokius įžeidinėjimus ir kritiką įžiūrit g.gif
Atsakyti
sorriukas, kad pertraukiau, bet man Nicole Scherzinger grazi wub.gif

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuti_kuti: 04 gegužės 2008 - 18:05
labai, viskas pas ja grazu... isskyrus nosi... smile.gif
taciau figura butent tokia, kokia as laikau tobula moteriska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 05 04, 20:20)
labai, viskas pas ja grazu... isskyrus nosi... smile.gif 
taciau figura butent tokia, kokia as laikau tobula moteriska thumbup.gif

figura priziureta jos, nros ir ne liekna, bet man patinka irgi smile.gif o veidukas be problemu, tik kazin ar neprikista plastikos chirurgo ranka. O nosis tai man patinka labai. Jos balsas beje tobulas man smile.gif
Atsakyti
nosis tikrai nekokia. turbūt prie jos, kaip ir prie (.)(.) skalpelio prisiliesta irnesakyk.gif bet šiaip jau geriau manekenka dirtų, nei 'dainuotų'
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 04, 20:50)
figura priziureta jos, nros ir ne liekna, bet man patinka irgi smile.gif

Ne liekna? blink.gif O tai kokia? Pilna? Ar as cia lieknuma ne taip suprantu ax.gif O siaip man Nicole is pradziu buvo grazi, bet dabar kuo toliau, tuo labiau i kazkoki transvestita panasi doh.gif
Atsakyti