Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(begike @ 2008 05 02, 22:25)
sorry bet jusu postai taip skamba visur, tarsi visur vien baidykles  blink.gif jei zmogus neatitinka kazkokiu asmeniniu nuostatu, nereiskia kad jis negrazus. Mori man ne prie sirdies, nemalonus jos zvilgsnis, bet kad Dievo varda mineti ja pamacius  doh.gif

kur jūs matot paminėtą dievo vardą? lens.gif be to, juk parašėt tą patį - kad nepatraukli jinai.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 05 02, 18:35)
schmoll.gif  Absoliučiai jokio pasakiškumo neįžvelgiu. Eilinė mergina. Netgi neturinti jokių išskirtinių bruožų. Tokia ji man pilka pelytė atrodo  biggrin.gif

O kas yra isskirtinis bruozas? ax.gif Zvairos akys, atlepusios ausys ar figura 100-100-100? lotuliukas.gif Bet kokiu atveju komisija, atronkdama merginas vadovaujasi tam tikrais grozio standartais, taigi visos atrinktos buvo standartines, tai kas tuomet isskirtine tarp ju? Nebent Oksana, kurios ugis pakankamai mazas, bet jos mise nenoreciau matyt vien del papu demonstravimo laidoje "Dzin".
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 05 03, 08:11)
kur jūs matot paminėtą dievo vardą? lens.gif

"jetus maryte" yra "jezus marija" darinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 03, 09:08)

na, jei jums taip atrodo... irnesakyk.gif man 'jetau maryte' = 'ir vėl...'
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 03, 09:41)
na, jei jums taip atrodo... irnesakyk.gif man 'jetau maryte' = 'ir vėl...'

As ne apie reiksme, o apie kilme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 03, 10:08)
O kas yra isskirtinis bruozas? ax.gif Zvairos akys, atlepusios ausys ar figura 100-100-100? lotuliukas.gif Bet kokiu atveju komisija, atronkdama merginas vadovaujasi tam tikrais grozio standartais, taigi visos atrinktos buvo standartines, tai kas tuomet isskirtine tarp ju? Nebent Oksana, kurios ugis pakankamai mazas, bet jos mise nenoreciau matyt vien del papu demonstravimo laidoje "Dzin".
Papildyta:

buvo zymiai grazesniu mano nuomone tame konkruse ir tiek. As turiu omeny ne standartus, tiesiog pas mane toks poziuris nuslifuotas, kad man grazu tokios kurias tiktu pavadinti modeliai nekomercinio tipo. O J.Jurkute man kaip tik modelis, taciau komercinio tipo. Tiesiog mano samprata grozyje kiek kitokia, o del to pykti nereikia. Kiekvienas nepasitenkinima isreiskia vis kitaip. Tad nenukrypkim nuo temos ir toliau ieskom tobulumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 03, 10:09)
buvo zymiai grazesniu mano nuomone tame konkruse ir tiek. As turiu omeny ne standartus, tiesiog pas mane toks poziuris nuslifuotas, kad man grazu tokios kurias tiktu pavadinti modeliai nekomercinio tipo. O J.Jurkute man kaip tik modelis, taciau komercinio tipo. Tiesiog mano samprata grozyje kiek kitokia, o del to pykti nereikia. Kiekvienas nepasitenkinima isreiskia vis kitaip. Tad nenukrypkim nuo temos ir toliau ieskom tobulumu smile.gif

Grozis yra subjektyvi savoka, vieniem viena grazu, kitiem kita. Bet va standartai daugmaz vienodi. Tai ir teiraujuosi, kuri mergina jum neatrode standartine. Pyktis niekas nesipyksta tik keisti jusiskiai pasisakymai man atrodo. O kas liecia tema, tai jau seniai cia ne tobulumo paieskos, o "grazi negrazi moteris". Paskutines visos idetos nuotraukos be jokiu komentaru, kas toj ar anoj motery grazu.
Atsakyti
aš jurkutės taip nenuvertinčiau. visumoj ji visai pusė velnio, tik nosis per maža. gražesnių konkurse neįsiminiau, bet kad baisesnių buvo, tai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Tobula oda, figura ir sukuosena smile.gif

user posted image

Kadangi skonis subjektyvus dalykas, tai kam jus apskritai gincijates? Niekas savo nuomones nebando kitam ipirsht smile.gif

fugurai parodyt tai tikrai nekokia foto ishrinkau blush2.gif nes po apacia liemuo su kazkuo gerokai paverztas atrodo, greiciausiai korsetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 03 gegužės 2008 - 10:10
Man Dita irgi labai labai patinka... stai figura visame grazume laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 03 gegužės 2008 - 11:06

na, ash neishdrisau deti tokiu nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
Oda tikrai pasakiškai atrodo flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 05 03, 13:13)
na, ash neishdrisau deti tokiu nuotrauku  blush2.gif