Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 09:50)
o kad meme nusporendziau kai paziurejau i stai sia nuotrauka:
Atleiskite, bet man toks ispudis tikrai susidaro i ja paziurejus.  doh.gif

Nuotrauka kaip nuotrauka,Alba nerealiai Graži wub.gif Visai ne mėmė,ir iš vis labai negražu taip sakyti apie žmogų unsure.gif

Kalbant apie Miss Lietuva, Jurgita Pasakiškai Graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma:): 02 gegužės 2008 - 14:49
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 02, 16:49)
Nuotrauka kaip nuotrauka,Alba nerealiai Graži  wub.gif Visai ne mėmė,ir iš vis labai negražu taip sakyti apie žmogų  unsure.gif

Kalbant apie Miss Lietuva, Jurgita Pasakiškai Graži  wub.gif

o man kazkaip neypatinga niekuio ta Jurgita smile.gif Aiusku simpatiska,kaip ir visos cia idetos moterys, beeet....kad ypatingas tas grozis butu, tai tikrai ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 02, 15:49)
Kalbant apie Miss Lietuva, Jurgita Pasakiškai Graži  wub.gif

schmoll.gif Absoliučiai jokio pasakiškumo neįžvelgiu. Eilinė mergina. Netgi neturinti jokių išskirtinių bruožų. Tokia ji man pilka pelytė atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Gali būti,bet man Ji labai Graži .Juk visiems skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 05 02, 19:35)
schmoll.gif  Absoliučiai jokio pasakiškumo neįžvelgiu. Eilinė mergina. Netgi neturinti jokių išskirtinių bruožų. Tokia ji man pilka pelytė atrodo  biggrin.gif

va va pritariu. ir kaip jinai galejo mis lietuva titula paimti nesuprantu... kazkaip galejo isskirtinesne kokia laimeti blink.gif
Atsakyti
Darija,jeigu Jums ji negraži,dar nereiškia,kad ji neverta būti Mis Lietuva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 02, 20:22)
Darija,jeigu Jums ji negraži,dar nereiškia,kad ji neverta būti Mis Lietuva  4u.gif

nesakau, kad negrazi, manau itin aiskiai parasiau, akd simpatinga, bet galejo laimeti ir isskirtinesne ir ispudingesne mergina
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 21:20)
nesakau, kad negrazi, manau itin aiskiai parasiau, akd simpatinga, bet galejo laimeti ir isskirtinesne ir ispudingesne mergina

o tu matei ta konkursa, jame ten tikrai grazesnes uz ja nebuvo ir ne vienas zmogus tai pasake ax.gif
Atsakyti

Aišku blush2.gif Bet kas vienam įspūdinga,kitam atrodo paprasta 4u.gif Man Jurgita tikrai įspūdingo grožio wub.gif Jums Ji neatrodo labai išskirtinė ,tai skonio reikalai.
Dar pamiršau prie Gražuolių parašyti Anahi,ir dar man labai Graži VS modelis,niekaip nepamenu Jos pavardės blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma:): 02 gegužės 2008 - 21:13
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 09:50)
o kad meme nusporendziau kai paziurejau i stai sia nuotrauka:
Atleiskite, bet man toks ispudis tikrai susidaro i ja paziurejus.  doh.gif

na jei jau is nuotraukos galima pamatyti tokius dalykus, tai as matau, kad tu dar vaikas lotuliukas.gif

galbut paciai reikejo eit dalyvaut ir pabut isskirtine? g.gif Kadangi as neinu i tuos konkursus, kazkaip ir nuo kritikos, kokia "neryskia" mergina isrinkom, susilaikau.

QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 02, 22:12)
Aišku  blush2.gif  Bet kas vienam įspūdinga,kitam atrodo paprasta  4u.gif Man Jurgita tikrai įspūdingo grožio  wub.gif Jums Ji neatrodo labai išskirtinė ,tai skonio reikalai.
Dar pamiršau prie Gražuolių parašyti Anahi,ir dar man labai Graži  VS modelis,niekaip nepamenu Jos pavardės  blush2.gif

Ambrosio atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 10:08)
om/albums/userpics/10001/barbarita.jpg[/url]
O isvis tobula man atrodo si moteris: (uzkrito vardas ir pavarde, bet ivairiose telenovelese vaidina...tokia tobula man jinai  wub.gif )

http://img.lrytas.lt...8...amp;s=1&f=1

si aktore ir man labai grazi ax.gif ir kai ziuredavai i ja, tai tikrai i galva ateina zodis tobula biggrin.gif nebutinai tobulas, reiskia man patinka, bet pas ja viskas savo dydzio, savo vietose biggrin.gif
QUOTE(insi @ 2008 05 02, 10:16)
jetau maryte, jau mori net simpatiška pavadint liežuvis neapsiverčia, nepatrauklūs labai veido bruožai schmoll.gif scarlett ortiz nelabai, bet plaukai - liuks rolleyes.gif

sorry bet jusu postai taip skamba visur, tarsi visur vien baidykles blink.gif jei zmogus neatitinka kazkokiu asmeniniu nuostatu, nereiskia kad jis negrazus. Mori man ne prie sirdies, nemalonus jos zvilgsnis, bet kad Dievo varda mineti ja pamacius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 02 gegužės 2008 - 21:27
Begike drinks_cheers.gif 4u.gif Ačiū wub.gif ,reikia užsirašyti tą Pavardę,nes pamirštu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 05 02, 22:27)
Begike  drinks_cheers.gif  4u.gif Ačiū wub.gif ,reikia užsirašyti tą Pavardę,nes pamirštu  biggrin.gif

ner uz ka biggrin.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti