Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(insi @ 2008 04 29, 20:58)
šakira - super moteris thumbup.gif o ševeliūra jos išvis wub.gif

Turbūt pirmą kartą mūsų nuomonės sutapo biggrin.gif Pritariu wub.gif

Iš garsenybių man pati Gražiausia Luisana Lopilato,taip pat nerealiai Gražios Mischa Barton,J.Alba,Angelina Jolie,Rachel Bilson (ir Jos stilius wub.gif ) Doutzen Kroes ,Marilyn Monroe ,Brigitte Bardot ,Mariana Esposito ,Cathy Fulop,Eugenia Suarez ,Agustina Cordova ,Jane Seymour ..Negalėčiau išskirti,kad vienos graži nosis,kitos ausys ar pan. Man jos visos labai Gražios,tiesiog norėčiau būti kaip Jos blush2.gif

ZaRAza,aš galvojau,kad Shakiros natūraliai garbanoti plaukai unsure.gif

Aniston labai graži šukuosena wub.gif

Ir Tyra Graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 30, 21:49)
Nu bet jau komentaras blink.gif Rasymas vardan rasymo?
Isvis manau jau laikas sia tema uzdaryt, nes pradeda dubliuotis su "grazia moterim".

Man Albos ivaizdis ekrane nepatinka, o situo komentaru tikrai nenorejau parodyti kad ja susaudyciau biggrin.gif tiesiog patinka man tas smailas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 01, 12:55)
Man Albos ivaizdis ekrane nepatinka, o situo komentaru tikrai nenorejau parodyti kad ja susaudyciau biggrin.gif tiesiog patinka man tas smailas  thumbup.gif

manau ne smailike cia esme, o zodyje "meme". nebrendyliska...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 02, 00:05)
manau ne smailike cia esme, o zodyje "meme". nebrendyliska...

o kad meme nusporendziau kai paziurejau i stai sia nuotrauka:
user posted image
Atleiskite, bet man toks ispudis tikrai susidaro i ja paziurejus. doh.gif
Atsakyti
Gristant prie temos: labai grazios akys Barbora Mari:

http://www.cine3.com...1/barbarita.jpg

O isvis tobula man atrodo si moteris: (uzkrito vardas ir pavarde, bet ivairiose telenovelese vaidina...tokia tobula man jinai wub.gif )

http://img.lrytas.lt...8...amp;s=1&f=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darija16: 02 gegužės 2008 - 09:08
jetau maryte, jau mori net simpatiška pavadint liežuvis neapsiverčia, nepatrauklūs labai veido bruožai schmoll.gif scarlett ortiz nelabai, bet plaukai - liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 09:50)
o kad meme nusporendziau kai paziurejau i stai sia nuotrauka:
user posted image
Atleiskite, bet man toks ispudis tikrai susidaro i ja paziurejus.  doh.gif

Nuotrauka kaip nuotrauka g.gif Patiktų, kad kas nors jus pamatęs sakytų - kažkokia mėėėmė g.gif Tik nesupykit, bet kažkaip man tai keistai skamba tokie dalykai iš suaugusių žmonių - pažiūrėt į nuotrauką ir mėme išvadint wink.gif

Dvi paskutinės... Man per saldžios, ir dar neaišku ar natūralios, nes ten tokių beveik nebūna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 02 gegužės 2008 - 09:21
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 10:08)
Gristant prie temos: labai grazios akys Barbora Mari:

http://www.cine3.com...1/barbarita.jpg

kokia panaši į tą lietuvaitę kur tv3 seriale vaidina g.gif užkrito ir vardas jos ir serialo pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 02, 11:38)
kokia panaši į tą lietuvaitę kur tv3 seriale vaidina g.gif  užkrito ir vardas jos ir serialo pavadinimas  biggrin.gif

"Moterys meluoja geriau" i Jolantos (vaid. Jurgita "mis lietuva") pussesere! tiksliai zinok g.gif
Atsakyti
Man tai nelabai panaši į Jurgitą - kažkaip ir akys, ir lūpos, ir plaukai visai kitokie g.gif Žiūriu žiūriu, bet nepanaši man kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 05 02, 14:45)
Man tai nelabai panaši į Jurgitą - kažkaip ir akys, ir lūpos, ir plaukai visai kitokie g.gif Žiūriu žiūriu, bet nepanaši man kažkaip biggrin.gif

tai ne i ja sake, o i jos pussesere Kristina tam seriale (tikro vardo nezinau biggrin.gif ). Nu isiziurejus tai joo, lupos tikrai panasios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 05 02, 13:29)
"Moterys meluoja geriau" i Jolantos (vaid. Jurgita "mis lietuva") pussesere! tiksliai zinok g.gif

ne tokia svarbi persona kad tiksliai žinot reikia biggrin.gif
Atsakyti