Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

šakira - super moteris thumbup.gif o ševeliūra jos išvis wub.gif
Atsakyti
Del Tyros tai norejau parodyti tokias foto kur ji YPATINGAI daug pridazyta, bet vis tiek neatrodo kaip lele, kazkokio cinkelio turi, ir tas egzotiskumas, zalios akys galbut daro ja tokia naturalia - na naturali savoka neapibreziu taip kad "kaip gime taip ir dabar atrodo nepaliesta chemijos", turiu ommenyje tai kad daug tokiu egzotisku bruozu, isskirtinu. O egzotika yra na lyg naturalumas g.gif nezinau ar suprantate. Turiu omenyje, kad nenusibrezia sau kazkokiu bruozu, bet paryskina esamus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 29, 22:12)
Del Tyros tai norejau parodyti tokias foto kur ji YPATINGAI daug pridazyta, bet vis tiek neatrodo kaip lele, kazkokio cinkelio turi, ir tas egzotiskumas, zalios akys galbut daro ja tokia naturalia - na naturali savoka neapibreziu taip kad "kaip gime taip ir dabar atrodo nepaliesta chemijos", turiu ommenyje tai kad daug tokiu egzotisku bruozu, isskirtinu. O egzotika yra na lyg naturalumas g.gif nezinau ar suprantate. Turiu omenyje, kad nenusibrezia sau kazkokiu bruozu, bet paryskina esamus 4u.gif

man tai patinka Tyra smile.gif nera mano idealas, bet kazkuom ji patinka, gal kad topmodelius ziuriu lotuliukas.gif jei rimtai, tai patinka ir jos raudoni plaukai smile.gif tinka jai smile.gif
Ir jinai man atvirksciai yra is visu "nenaturaliu", viena simpatiska ax.gif kaip cia pasakius, tokia tvarkinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 29 balandžio 2008 - 21:21
QUOTE(begike @ 2008 04 29, 23:15)
man tai patinka Tyra  smile.gif  nera mano idealas, bet kazkuom ji patinka, gal kad topmodelius ziuriu  lotuliukas.gif  jei rimtai, tai patinka ir jos raudoni plaukai  smile.gif  tinka jai  smile.gif
Ir jinai man atvirksciai yra  is visu "nenaturaliu", viena simpatiska ax.gif kaip cia pasakius, tokia tvarkinga  biggrin.gif

aha, as ir ziuriu topmodelius thumbup.gif
Atsakyti
Nepamenu ar cia minejom, bet man dar Jessica Alba labai labai bigsmile.gif
http://gallery.jessi...g...=1019&pos=1
Labai veidukas isimintinas, israiskingas rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai grazi Misele Pfaifer, sena tarka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2008 04 30, 15:39)
Nepamenu ar cia minejom, bet man dar Jessica Alba labai labai bigsmile.gif
http://gallery.jessi...g...=1019&pos=1
Labai veidukas isimintinas, israiskingas rolleyes.gif

kazkokia meme gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 30, 20:33)
kazkokia meme  gun_bandana.gif

Nu bet jau komentaras blink.gif Rasymas vardan rasymo?
Isvis manau jau laikas sia tema uzdaryt, nes pradeda dubliuotis su "grazia moterim".
Atsakyti
tikrai pradeda dubliuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2008 04 29, 19:48)
Šakirai plaukų ir aš juodai pavydžiu - tokie gražiai garbanoti  thumbup.gif  , o mano tiesūs  verysad.gif

Cia turbut daugumai tai- pavydim to, ko neturim ax.gif Mano plaukai banguoti, o as labai labai noreciau tiesiu tiesiu kaip siaudai biggrin.gif Pas Aniston daznai tokie buna, tik nezinau tiesinti ar naturalus,
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 30, 21:49)
Nu bet jau komentaras blink.gif Rasymas vardan rasymo?
Isvis manau jau laikas sia tema uzdaryt, nes pradeda dubliuotis su "grazia moterim".

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 04 30, 21:52)
Cia turbut daugumai tai- pavydim to, ko neturim ax.gif Mano plaukai banguoti, o as labai labai noreciau tiesiu tiesiu kaip siaudai biggrin.gif Pas Aniston daznai tokie buna, tik nezinau tiesinti ar naturalus,

Mano irgi garbanoti blush2.gif ir kažkada labai to nekenčiau ax.gif O dabar kai yra galimybės ištiesinti, tai myliu tuos savo plaukus tongue.gif Bet va Shakiros plaukų masė thumbup.gif , o va J.Aniston irgi thumbup.gif plaukai, tik esu jos interviu skaičius, kad ne kartą buvo tankinti jie, todėl realiai jie tikrai nėra tokie ypatingi mirksiukas.gif Bet vaizdas, kai jie sutvarkyti man fantastiškas drinks_cheers.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 30, 22:34)
Bet va Shakiros plaukų masė  thumbup.gif

Nu pas mane pacia plauku mase, tai mielai puse ju kam nors paskolinciau ax.gif Jauciu materialini (nes plauku dazymas ojoj kiek kainuoja man) ir fizini (karsta vasaros diena nelabai smagu su tokia seveliura ant galvos, jau vien po kirpciukais kakta nuo prakaito sluostau doh.gif ) diskomforta blush2.gif ax.gif O pas Shakita neiasku, kokia ten is tikruju mase, juk plaukai tai sugarbanoti ax.gif
Atsakyti