Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

supranti. Yra tokiu temu. Zmogus pirma karta ateina i tema ir pradeda varyt. Nu tai kam eit tada, jei anksciau nieko nerase. nervina tokie dalykai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 04 29, 17:37)
supranti. Yra tokiu temu. Zmogus pirma karta ateina i tema ir pradeda varyt. Nu tai kam eit tada, jei anksciau nieko nerase. nervina tokie dalykai  doh.gif

aj, nekreipk demesio cool.gif
Atsakyti
Nereikia kreipti demesio drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 29, 14:06)
Kazkaip Heidi Clum, Carmen Electra.... na nera to tokio naturalumo kazkaip jose....labai jau tokios "nulipdytos" atrodo, tokiu standartinius, "grieztai" nulipdytu nosiu, akiu, smakru, dantu tipu moterys....  wacko.gif AS UZ NATURALUMA! bash.gif

drinks_cheers.gif
Man uz tad M. Belluci labai grazi wub.gif kad kiek esu macius nuotrauku, ir 20 metu senumo, tai nesimato kazkokiu ryskiu chirurginiu "pataisymu" thumbup.gif Aisku gal raukslytes pasitvarko ar pan, bet esminiai dalykai, kaip veido, lupu ir pan forma, nera pakeisti ax.gif

QUOTE(ačiukas @ 2008 04 29, 14:47)
Na dėl C.Electra, tai sutinku, kad ji nėra natūrali, bet man ji vistiek graži, ir netgi tobulai padaryta  tongue.gif , o va dėl H.Klum, tai nedrįstu nieko sakyti, bet negirdėjau apie kažkokias operacijas  g.gif 

Papai pas Heidi tikrai nera tikri ax.gif esu nete macius nuotraukas "pries ir po" tongue.gif
Papildyta:
http://www.stars-pla...ic-surgery.html
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2008 04 29, 20:25)
Man uz tad M. Belluci labai grazi wub.gif kad kiek esu macius nuotrauku, ir 20 metu senumo, tai nesimato kazkokiu ryskiu chirurginiu "pataisymu" thumbup.gif Aisku gal raukslytes pasitvarko ar pan, bet esminiai dalykai, kaip veido, lupu ir pan forma, nera pakeisti ax.gif
Papai pas Heidi tikrai nera tikri ax.gif esu nete macius nuotraukas "pries ir po" tongue.gif
Papildyta:
http://www.stars-pla...ic-surgery.html

Dėl M.Belluci sutinku drinks_cheers.gif , tikrai fantastiška moteris thumbup.gif
O dėl H.Klum nesiginčyju mirksiukas.gif , bet vistiek ji man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2008 04 29, 19:25)

Na, siaip as nesu linkus visiskai tiket internetiniais puslapiais. Bele ka galima parasyt, padirbt ir uz teisybe pateikt. O ir siaip dauguma komentaru, kad galbut krutys didsnes del to, kad vaiku susilauke, gali but teisingi po tom nuotarukom ax.gif Gi pas Aguilera irgi ohoho biustas dabar, na bent jau buvo, bet tai dar ne rodiklis operacijos. Na, galu gale, teisybe tik jos pacios zino ax.gif Pas Heidi kazko labai tobulo nematau, bet man jos visuma ir apsirengimo stilius patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 29 balandžio 2008 - 18:36
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 18:34)
Na, siaip as nesu linkus visiskai tiket internetiniais puslapiais. Bele ka galima parasyt, padirbt ir uz teisybe pateikt. O ir siaip dauguma komentaru, kad galbut krutys didsnes del to, kad vaiku susilauke, gali but teisingi po tom nuotarukom ax.gif Gi pas Aguilera irgi ohoho biustas dabar, na bent jau buvo, bet tai dar ne rodiklis operacijos. Na, galu gale, teisybe tik jos pacios zino ax.gif Pas Heidi kazko labai tobulo nematau, bet man jos visuma ir apsirengimo stilius patinka.

Del tikejimo internetiniais puslapiais tai pritariu drinks_cheers.gif
O del krutu, tai gal ir galetu but didesnes del to, kad susilauke vaiku, bet visiskai netikiu, kad butu po vaiku gimimo tokios FORMOS kaip pas Heidi mirksiukas.gif tongue.gif
Siaip man ji irgi neypatinga, visai nieko, bet ne super.
Atsakyti
SHAKIRA - plaukai bigsmile.gif wub.gif ir šiaip natūraliai tobula tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šakirai plaukų ir aš juodai pavydžiu - tokie gražiai garbanoti thumbup.gif , o mano tiesūs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 29, 16:43)
SHAKIRA - plaukai  bigsmile.gif  wub.gif  ir šiaip natūraliai tobula  tongue.gif

aha, man jos irgi plaukai labai grazus thumbup.gif ir dar kazkodel man patinka jos uzpakaliukas, ypac kai ji judina biggrin.gif
Atsakyti
grazi figura ir siaip isvaizda sakiros wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 04 29, 21:33)
man patinka jos uzpakaliukas, ypac kai ji judina biggrin.gif

Aha drinks_cheers.gif , gerai jį vizgina biggrin.gif , ir pilvuką gražiai "papurto" thumbup.gif
Atsakyti