QUOTE(atviraj @ 2008 04 29, 17:37)
supranti. Yra tokiu temu. Zmogus pirma karta ateina i tema ir pradeda varyt. Nu tai kam eit tada, jei anksciau nieko nerase. nervina tokie dalykai
aj, nekreipk demesio
Nereikia kreipti demesio
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 29, 14:06)
Kazkaip Heidi Clum, Carmen Electra.... na nera to tokio naturalumo kazkaip jose....labai jau tokios "nulipdytos" atrodo, tokiu standartinius, "grieztai" nulipdytu nosiu, akiu, smakru, dantu tipu moterys.... AS UZ NATURALUMA!
Man uz tad M. Belluci labai grazi kad kiek esu macius nuotrauku, ir 20 metu senumo, tai nesimato kazkokiu ryskiu chirurginiu "pataisymu" Aisku gal raukslytes pasitvarko ar pan, bet esminiai dalykai, kaip veido, lupu ir pan forma, nera pakeisti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 29, 14:47)
Na dėl C.Electra, tai sutinku, kad ji nėra natūrali, bet man ji vistiek graži, ir netgi tobulai padaryta , o va dėl H.Klum, tai nedrįstu nieko sakyti, bet negirdėjau apie kažkokias operacijas
Papai pas Heidi tikrai nera tikri esu nete macius nuotraukas "pries ir po"
Papildyta:
http://www.stars-pla...ic-surgery.html
QUOTE(Belle @ 2008 04 29, 20:25)
Man uz tad M. Belluci labai grazi kad kiek esu macius nuotrauku, ir 20 metu senumo, tai nesimato kazkokiu ryskiu chirurginiu "pataisymu" Aisku gal raukslytes pasitvarko ar pan, bet esminiai dalykai, kaip veido, lupu ir pan forma, nera pakeisti
Papildyta:
Papildyta:
Dėl M.Belluci sutinku , tikrai fantastiška moteris
O dėl H.Klum nesiginčyju , bet vistiek ji man
QUOTE(Belle @ 2008 04 29, 19:25)
Na, siaip as nesu linkus visiskai tiket internetiniais puslapiais. Bele ka galima parasyt, padirbt ir uz teisybe pateikt. O ir siaip dauguma komentaru, kad galbut krutys didsnes del to, kad vaiku susilauke, gali but teisingi po tom nuotarukom Gi pas Aguilera irgi ohoho biustas dabar, na bent jau buvo, bet tai dar ne rodiklis operacijos. Na, galu gale, teisybe tik jos pacios zino Pas Heidi kazko labai tobulo nematau, bet man jos visuma ir apsirengimo stilius patinka.
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 18:34)
Na, siaip as nesu linkus visiskai tiket internetiniais puslapiais. Bele ka galima parasyt, padirbt ir uz teisybe pateikt. O ir siaip dauguma komentaru, kad galbut krutys didsnes del to, kad vaiku susilauke, gali but teisingi po tom nuotarukom Gi pas Aguilera irgi ohoho biustas dabar, na bent jau buvo, bet tai dar ne rodiklis operacijos. Na, galu gale, teisybe tik jos pacios zino Pas Heidi kazko labai tobulo nematau, bet man jos visuma ir apsirengimo stilius patinka.
Del tikejimo internetiniais puslapiais tai pritariu
O del krutu, tai gal ir galetu but didesnes del to, kad susilauke vaiku, bet visiskai netikiu, kad butu po vaiku gimimo tokios FORMOS kaip pas Heidi
Siaip man ji irgi neypatinga, visai nieko, bet ne super.
SHAKIRA - plaukai ir šiaip natūraliai tobula
Šakirai plaukų ir aš juodai pavydžiu - tokie gražiai garbanoti , o mano tiesūs
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 29, 16:43)
SHAKIRA - plaukai ir šiaip natūraliai tobula
aha, man jos irgi plaukai labai grazus ir dar kazkodel man patinka jos uzpakaliukas, ypac kai ji judina
QUOTE(viol @ 2008 04 29, 21:33)
man patinka jos uzpakaliukas, ypac kai ji judina
Aha , gerai jį vizgina , ir pilvuką gražiai "papurto"