Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(insi @ 2008 04 29, 13:33)
man klum nosis nepatinka schmoll.gif beje, tema vadinas 'tobulumai', ne 'graži moteris', tai kuri būtent klum kūno dali tobula atrodo?

Yra tema, kuri "nevykusi apranga" vadinasi, bet tamsta dedat ir apranga, kuri jum negrazi, bet vien del to, kad jum negrazi, ji nera nevykus tongue.gif Ir daznai jusiskes idetos nuotraukos irgi neargumentuotos- kas, kodel cia netinka/nedera ir t.t. ax.gif

Gal aciukui Heidi visa nuo galvos iki koju tobula, jei jau nepakomentavo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 29 balandžio 2008 - 13:07
negraži ir reiškia nevykusi, bet tema ne apie tai. o ir klausiau ne jūsų cool.gif
Atsakyti
Kazkaip Heidi Clum, Carmen Electra.... na nera to tokio naturalumo kazkaip jose....labai jau tokios "nulipdytos" atrodo, tokiu standartinius, "grieztai" nulipdytu nosiu, akiu, smakru, dantu tipu moterys.... wacko.gif AS UZ NATURALUMA! bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darija16: 29 balandžio 2008 - 14:07
QUOTE(insi @ 2008 04 29, 14:31)
negraži ir reiškia nevykusi, bet tema ne apie tai. o ir klausiau ne jūsų cool.gif

Oi, kokia as izuli, neklausta atsakiau lotuliukas.gif Nevykusi ir negrazi, tai dvi skirtingos savokos ir esme temos visai kita, na bet ir tema visai kita cia biggrin.gif

QUOTE(Darija16 @ 2008 04 29, 15:06)
AS UZ NATURALUMA! bash.gif

Uz neskustas kojas, nekvepintas pazastis, neplauta burna ir veida be makiazo- juk tai taip nenaturalu! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir rubai bei avalyne nenaturalu- juk gimem tai nuogi lotuliukas.gif
O jei rimciau- as UZ, kad zmones butu tokie, kokie nori, net jei del to reikia po skalpeliu gult ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 13:55)
Gal si savaite moralistu savaite paskelbta ar siaip visoms nuotaikos nera, kad tiek daug moralizuojanciu ir savotiska pykti liejanciu? Na, jei nera apie ka diskutuot, tai kam isvis kist snapa i tema, kuri tau neidomi? Svarko siules gal ir pavirsutiniska butu, bet mes cia apie koju, o ne siuliu tiesuma kalbam lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(insi @ 2008 04 29, 14:33)
man klum nosis nepatinka schmoll.gif beje, tema vadinas 'tobulumai', ne 'graži moteris', tai kuri būtent klum kūno dali tobula atrodo?

O man pvz. Heidi Klum atrodo tobulai mirksiukas.gif , atskirom dalim jos nenagrinėjau, o jei ir panagrinėčiau, manau, kad nerasčiau prie ko prikibti tongue.gif Visas bendras vaizdas yra tobulas thumbup.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 15:06)
Gal aciukui Heidi visa nuo galvos iki koju tobula, jei jau nepakomentavo tongue.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Darija16 @ 2008 04 29, 16:06)
Kazkaip Heidi Clum, Carmen Electra.... na nera to tokio naturalumo kazkaip jose....labai jau tokios "nulipdytos" atrodo, tokiu standartinius, "grieztai" nulipdytu nosiu, akiu, smakru, dantu tipu moterys....  wacko.gif AS UZ NATURALUMA! bash.gif

Na dėl C.Electra, tai sutinku, kad ji nėra natūrali, bet man ji vistiek graži, ir netgi tobulai padaryta tongue.gif , o va dėl H.Klum, tai nedrįstu nieko sakyti, bet negirdėjau apie kažkokias operacijas g.gif

Ir beje, panos, juk dėl skonio nesiginčyjama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 16:22)
Uz neskustas kojas, nekvepintas pazastis, neplauta burna ir veida be makiazo- juk tai taip nenaturalu! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir rubai bei avalyne nenaturalu- juk gimem tai nuogi lotuliukas.gif
O jei rimciau- as UZ, kad zmones butu tokie, kokie nori, net jei del to reikia po skalpeliu gult ax.gif

Nu kaip taikliai pasakyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super 4u.gif
Atsakyti
pala, merginos, nieks apie tokius SAVAIME SUPRANTAMUS DALYKUS kaip depiliacija, rubai ir pan. nekalba. Net dazytos blondines atrodo graziai su tiek makiazo kiek patys modeliai podiumuose nenaudoja - ir NATURALIAI. Tiesiog moka paryskinti tai, kas grazu ir tai padaryti subtiliai, ir neatrodyti vulgariai bei slyksciai. Plius kitas dalykas, jei operuojasi tai tegul daro i valias, as ne pries operacijas, bet mano supratimu kazkaip net minimaliai pasidazius papuotoji C.Electra atrodo nenaturali...manau be operaciju ji butu kur kas grazesne smile.gif
As omeny tikrai neturiu spakliaus kieki ant veido ar plauku spalva ar nenaturalios spalvos oda, stai kas man atrodo "naturaliai" bet ne vulgariai, nros spaklius cia visagalis:

Tyra Banks

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Makiazas, plaukai atrodo viskas profesionalu darbas, bet va kazkodel atrodo neperdetai prabangiai ir man naturaliai. Gal cia ir bruozai daugiau lemia tai, bet man ji neatrodo barbiska kaip pastarosios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 29, 17:21)
Makiazas, plaukai atrodo viskas profesionalu darbas, bet va kazkodel atrodo neperdetai prabangiai ir man naturaliai. Gal cia ir bruozai daugiau lemia tai, bet man ji neatrodo barbiska kaip pastarosios doh.gif

O man kažkodėl T.Banks kaip tik atrodo labai barbiška ax.gif Ir tikriausiai kaip tik dėl savo bruožų g.gif Bet neteigiu, kad ji negraži schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
tyra banks ir natūralumas vienam sakiny? lotuliukas.gif rudais plaukais dar nieko, bet tie raudoni tai doh.gif špaklioaus pustonis už kilometro matyt, o super aukšta kakta išdarko veidą rolleyes.gif žiūriu, žiūriu, bet oje nematau nė vieno gražaus bruožo ar juo labiau natūralumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 29, 12:18)
butu apie ka. nesijauciat parvirsutiniskomis?
man cia primena, kai stoviu troleibuse, o kokia nors bubute sedi ir apziurineja mano svarko siules, ar jos tiesios  doh.gif

as tai kartais pasijauciu tokia biggrin.gif nepatinka man apskritai pavirsutiniskumas, bet kazkodel uzeinu i tokias temas, akiu paganyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 29 balandžio 2008 - 16:21
Man pačios gražiausios įžymios moterys yra Eva Longoria ir Penelope Cruz. Visa daugybė patinka vienu ar kitu bruožu, ar šiaip kažkuo, bet tik šios dvi patinka viskuo (turiu minty išvaizdą) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 29 balandžio 2008 - 16:18
QUOTE(Brooke @ 2008 04 29, 17:17)
Man pačios gražiausios įžymios moterys yra Eva Longoria ir Penelope Cruz. Visa daugybė patinka vienu ar kitu bruožu, ar šiaip kažkuo, bet tik šios dvi patinka viskuo (turiu minty išvaizdą) smile.gif

taip, abi grazios. Penelope tai isvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 12:55)
Gal si savaite moralistu savaite paskelbta ar siaip visoms nuotaikos nera, kad tiek daug moralizuojanciu ir savotiska pykti liejanciu? Na, jei nera apie ka diskutuot, tai kam isvis kist snapa i tema, kuri tau neidomi? Svarko siules gal ir pavirsutiniska butu, bet mes cia apie koju, o ne siuliu tiesuma kalbam lotuliukas.gif

ale kokios jautruoles doh.gif biggrin.gif na issake savo pozicija, uzdave klausima, o cia jau drama reik daryt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti