Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

Ne,man C Electra nei figura,nei veidu...
Atsakyti
HEIDI KLUM wub.gif wub.gif wub.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
grazi wub.gif
Atsakyti
kokie dar tobulumai? tobulu nera, o garbint kazkokias zvaigzdes uz ju nosis ar papus yra gryna nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 29, 11:18)
kokie dar tobulumai? tobulu nera, o garbint kazkokias zvaigzdes uz ju nosis ar papus yra gryna nesamone.

Niekas nieko ir negarbina mirksiukas.gif Tiesiog diskutuojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 29, 10:41)
Niekas nieko ir negarbina  mirksiukas.gif  Tiesiog diskutuojama  mirksiukas.gif

butu apie ka. nesijauciat parvirsutiniskomis?
man cia primena, kai stoviu troleibuse, o kokia nors bubute sedi ir apziurineja mano svarko siules, ar jos tiesios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 29, 12:18)
man cia primena, kai stoviu troleibuse, o kokia nors bubute sedi ir apziurineja mano svarko siules, ar jos tiesios  doh.gif

Gal si savaite moralistu savaite paskelbta ar siaip visoms nuotaikos nera, kad tiek daug moralizuojanciu ir savotiska pykti liejanciu? Na, jei nera apie ka diskutuot, tai kam isvis kist snapa i tema, kuri tau neidomi? Svarko siules gal ir pavirsutiniska butu, bet mes cia apie koju, o ne siuliu tiesuma kalbam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 29, 11:13)
HEIDI KLUM  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

user posted imageuser posted image

kazkokia barbiska, standartine
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 29, 12:18)
man cia primena, kai stoviu troleibuse, o kokia nors bubute sedi ir apziurineja mano svarko siules, ar jos tiesios  doh.gif

Pavirsutiniska pavirsutiniska as... cool.gif Bet pasaulyje gal net daugiau pavirsutinisku dalyku nei kitokiu...
Zmogaus isvaizda gamtos (ar skalpelio) kurinys. Gele - gamtos kurinys (ar dar ir sodininko ranku), paveikslas - dailininko... tai kodel galima tik pastaraisiais geretis? unsure.gif
Atsakyti
man klum nosis nepatinka schmoll.gif beje, tema vadinas 'tobulumai', ne 'graži moteris', tai kuri būtent klum kūno dali tobula atrodo?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 29, 12:55)
Gal si savaite moralistu savaite paskelbta ar siaip visoms nuotaikos nera, kad tiek daug moralizuojanciu ir savotiska pykti liejanciu? Na, jei nera apie ka diskutuot, tai kam isvis kist snapa i tema, kuri tau neidomi? Svarko siules gal ir pavirsutiniska butu, bet mes cia apie koju, o ne siuliu tiesuma kalbam lotuliukas.gif

AS irgi sita pastebejau. Menulio fazes gal keiciasi. Nes kur tik nueini, tai vis kabinasi del konors. Nepatinka, tai nediskutuokit. Negi taip sunku suprast?
Atsakyti

Man heidi klum figura nepatinka, aishku labai daili kaip tiek vaikuciu mamos, bet man pats tipas nepatinka.Per kazkokia reklama stebejausi, kokio plonos ir dailios jos kojos, bet pakankamai storas liemuo.... blush2.gif
Atsakyti