Ar jums neatrodo, kad šios dvi moterys panašios? (gal tik nuotraukas ne kokias parinkau, bet man jos panašios atrodo ir abi laaabai gražios)
ir
Dar viena man labai graži altorė - Sanaa Lathan (iš serialo "Grožio peilis")
Sanaa Lathan
O dėl Monicos Beluci spenelių - man jie tikrai neatrodo didoki, kaip itk labai graži ši moteris praktiškai viskuom, sakyčiau, kone arčiausiai tobulybės
Na, ir dar Caterine Zeta Jones
QUOTE(Carpe diem @ 2008 04 26, 20:52)
Ar jums neatrodo, kad šios dvi moterys panašios? (gal tik nuotraukas ne kokias parinkau, bet man jos panašios atrodo ir abi laaabai gražios)
tikrai panasios net zvilgsni Jankauskaite kartais nutaiso kaip Agatha
ir pritariu, kad grazios moterys
QUOTE(begike @ 2008 04 26, 21:20)
tikrai panasios net zvilgsni Jankauskaite kartais nutaiso kaip Agatha
čia Laetitia Casa panaši su Inga Jankauskaite
QUOTE(Carpe diem @ 2008 04 26, 21:24)
čia Laetitia Casa panaši su Inga Jankauskaite
nu jo..paziurejau i nuotrauka ir parasiau kas nuotraukoj Is tikruju gal nera labai panasi, bet sitoj nuotraukoj tai kaip ta pati moteris
man pati graziausia angelina jolie
QUOTE(Carpe diem @ 2008 04 26, 20:52)
ir
Sanaa Lathan
O dėl Monicos Beluci spenelių - man jie tikrai neatrodo didoki, kaip itk labai graži ši moteris praktiškai viskuom, sakyčiau, kone arčiausiai tobulybės
ir
Sanaa Lathan
laetitia daaaug gražesnė. o ta sanaa - net labai negraži
QUOTE(moodring @ 2008 04 22, 22:48)
busiu gal neoriginali, bet as va ziurineju chanelio reklamas..nu kokia man Claudia Shifer grazi
Is to ka prisimenu, tai turbut arciausiai "tobulos moters": veidas labai angeliskai svelnus,bet ne banaliu bruozu, oda porcelianine, ilgos kojos, kuda bet neperdziuvusi, ir plaukai plaukuciai
Is to ka prisimenu, tai turbut arciausiai "tobulos moters": veidas labai angeliskai svelnus,bet ne banaliu bruozu, oda porcelianine, ilgos kojos, kuda bet neperdziuvusi, ir plaukai plaukuciai
nu pasakiskai ji atrodo siose chanel foto
bet siaip ji man neypatinga
CHARLIZE THERON tai jau tikrai pasakiska toia grazi veido forma lupos tikrai labai grazi
O Monica Belluci man irgi pasakisko grozio
QUOTE(El Mar @ 2008 04 27, 13:41)
Sutinku , viena iš gražiausių pasaulio moterų
Dar labai graži (aišku, pagaržinta chirurgų) CARMEN ELECTRA
ir jos figūra man tobula
ir jos figūra man tobula
Electra man daugiau vulgari nei grazi L. Casta isvis galvoju gal pas koki nevykusi plastikos chirurga lankesi, kokia ji man negrazi Loreal reklamoj, ta lupa virsutine kazkokia issiputus lyg po nevykusios botulino injekcijos. Del M. Belluci pritariu kazkieno issakytai minciai- arciausiai tobulybes. Tiek veidu, tiek kunu. Ch. Theron iki filmo "Monstras" man visad buvo negrazi, bet dabar grazuole, o jei dar tinkamai nufotkinta... Labai dailios jos kojos
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 27, 21:39)
L. Casta isvis galvoju gal pas koki nevykusi plastikos chirurga lankesi, kokia ji man negrazi
Man irgi ji labai negraži