Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

Laetitia man ilga laika ir buvo labai grazi moteris, figura ir dbr jos tobula, bet veide kazkas nebepatinka ir nezinau kodel, greiciausiai pradejo skonos keistis...

Va cia ypatingai gerai matosi,kad Claudios viena akis mazesne...

user posted image

ir cia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 23 balandžio 2008 - 10:40
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 11:38)
Laetitia man ilga laika ir buvo labai grazi moteris, figura ir dbr jos tobula, bet veide kazkas nebepatinka ir nezinau kodel, greiciausiai pradejo skonos keistis...

user posted image

na as jos grozio neizvelgiu ne laso schmoll.gif
bet uz tai tas vyras salia, tai mm.. wub.gif
mano skonio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 11:38)

geras, as anksciau ir demesio neatkreipdavau smile.gif Bet vat moteris uztat figura grazia turi wink.gif
Atsakyti

o ash daznai per daug pastabi smulkmenoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 22, 18:24)

Monica Beluci man visada irgi labai grazi buvo, siandien apziurejau tas visas jos nude nuotraukas  blush2.gif Ir pastebejau toki dalyka, kad man shiaip negrazus tokie didoki speneliai kaip pas ja, bet jos moterishkom formom ir krutinei labai tinka  blush2.gif Ir dar pirshtai nelabai patiko, bet vis tiek ji tobula moteris atrodo  ax.gif

as irgi apziurejau tas fotkes ir ta pati pagalvojau, bet galvoju nerasysiu, kaip cia atrodys blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 09:45)
Ash ir nespriskirciau, nes shifer zvairoka kazkokia, jos viena akis mazesne uz kita, bet gal netobulumuose ir yra tikrasis grozis?  g.gif

as tai nezinau ar ji vokiete ar ne, bet esme ta, kad man jos veidas vokiskas biggrin.gif net nemoku paaiskint kas tas yra "vokiskas veidas", na man atrodo, kad ji kokio jurgeno ar dietricho zmona turetu but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 23, 14:29)
as tai nezinau ar ji vokiete ar ne, bet esme ta, kad man jos veidas vokiskas  biggrin.gif  net nemoku paaiskint kas tas yra "vokiskas veidas", na man atrodo, kad ji kokio jurgeno ar dietricho zmona turetu but  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man CHARLIZE THERON tooookiaaaa gražiiiii wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 25, 21:01)
Nu man CHARLIZE THERON tooookiaaaa gražiiiii  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Na, tikrai grazi moteris drinks_cheers.gif
Atsakyti
Charlize Theron veidas tobulas wub.gif
Atsakyti