Laetitia man ilga laika ir buvo labai grazi moteris, figura ir dbr jos tobula, bet veide kazkas nebepatinka ir nezinau kodel, greiciausiai pradejo skonos keistis...
Va cia ypatingai gerai matosi,kad Claudios viena akis mazesne...
ir cia
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 11:38)
Laetitia man ilga laika ir buvo labai grazi moteris, figura ir dbr jos tobula, bet veide kazkas nebepatinka ir nezinau kodel, greiciausiai pradejo skonos keistis...
na as jos grozio neizvelgiu ne laso
bet uz tai tas vyras salia, tai mm..
mano skonio
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 11:38)
geras, as anksciau ir demesio neatkreipdavau Bet vat moteris uztat figura grazia turi
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 22, 18:24)
Monica Beluci man visada irgi labai grazi buvo, siandien apziurejau tas visas jos nude nuotraukas Ir pastebejau toki dalyka, kad man shiaip negrazus tokie didoki speneliai kaip pas ja, bet jos moterishkom formom ir krutinei labai tinka Ir dar pirshtai nelabai patiko, bet vis tiek ji tobula moteris atrodo
as irgi apziurejau tas fotkes ir ta pati pagalvojau, bet galvoju nerasysiu, kaip cia atrodys
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 09:45)
Ash ir nespriskirciau, nes shifer zvairoka kazkokia, jos viena akis mazesne uz kita, bet gal netobulumuose ir yra tikrasis grozis?
as tai nezinau ar ji vokiete ar ne, bet esme ta, kad man jos veidas vokiskas net nemoku paaiskint kas tas yra "vokiskas veidas", na man atrodo, kad ji kokio jurgeno ar dietricho zmona turetu but
QUOTE(GūGa @ 2008 04 23, 14:29)
as tai nezinau ar ji vokiete ar ne, bet esme ta, kad man jos veidas vokiskas net nemoku paaiskint kas tas yra "vokiskas veidas", na man atrodo, kad ji kokio jurgeno ar dietricho zmona turetu but
Nu man CHARLIZE THERON tooookiaaaa gražiiiii
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 25, 21:01)
Na, tikrai grazi moteris
Charlize Theron veidas tobulas
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 25, 22:01)
o man jos žvilgsnis