Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(zaRAza @ 2008 04 22, 17:45)
O kur cia kita veido forma? blink.gif

Cia nera kita veido forma, bet ta nuotrauka kur maciau, buvo senesne, "mokykline", ir veido forma buvo tikrai kitokia. Jei gerai atsimenu, tai ten rase, kad Michelle pati pripazino, kad paauglysteje turejo dideli kompleksa del skruostu ir del to pasitvarke smile.gif Jei kazkam tikrai labai idomu, manau ilgokai pavargus galima tokia info nete rasti, as deja jau nepamenu kur, nes skaiciau pries gerus pora meteliu, tiesiog uzsifiksavo, nes man ji visad patiko 4u.gif
Bet visa tai nekeicia fakto, kad ji tikrai grazi moteris thumbup.gif
Atsakyti

Michele pfeifer man labai grazi ir senesne kur kas dailesne nei jauna, noreciau tokio amziaus taip atrodyt ax.gif

Monica Beluci man visada irgi labai grazi buvo, siandien apziurejau tas visas jos nude nuotraukas blush2.gif Ir pastebejau toki dalyka, kad man shiaip negrazus tokie didoki speneliai kaip pas ja, bet jos moterishkom formom ir krutinei labai tinka blush2.gif Ir dar pirshtai nelabai patiko, bet vis tiek ji tobula moteris atrodo ax.gif
Atsakyti
man kazkokio zavesio turi Daphne Guinness:
http://www.richardyo.../1386?letters=p
http://www.richardyo.../1386?letters=p
http://styleit.files...11/71800482.jpg
labai graziai man atrodo jos baltai juodi plaukai,tik foto kur aiskiai matytus neradau ax.gif

na ir tradiciskai Penelope Cruz,Milla Jovovich,Shannyn Sossamon rolleyes.gif visos jos man patinka wub.gif
Atsakyti
busiu gal neoriginali, bet as va ziurineju chanelio reklamas..nu kokia man Claudia Shifer grazi rolleyes.gif
Is to ka prisimenu, tai turbut arciausiai "tobulos moters": veidas labai angeliskai svelnus,bet ne banaliu bruozu, oda porcelianine, ilgos kojos, kuda bet neperdziuvusi, ir plaukai plaukuciai rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 22, 22:48)
busiu gal neoriginali, bet as va ziurineju chanelio reklamas..nu kokia man Claudia Shifer grazi rolleyes.gif
Is to ka prisimenu, tai turbut arciausiai "tobulos moters": veidas labai angeliskai svelnus,bet ne banaliu bruozu,  oda porcelianine, ilgos kojos, kuda bet neperdziuvusi,  ir plaukai plaukuciai rolleyes.gif

plaukai superiniai bigsmile.gif ir visa sioj reklamoj tikrai pasakiskai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 22, 19:24)
Monica Beluci man visada irgi labai grazi buvo, siandien apziurejau tas visas jos nude nuotraukas  blush2.gif Ir pastebejau toki dalyka, kad man shiaip negrazus tokie didoki speneliai kaip pas ja, bet jos moterishkom formom ir krutinei labai tinka  blush2.gif Ir dar pirshtai nelabai patiko, bet vis tiek ji tobula moteris atrodo  ax.gif

Pritariu del Bellucci! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip pat Grazus labai Catherinos Zeta Jones Veido bruozai...Zvilgsnis jos pasakiskas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darija16: 23 balandžio 2008 - 06:10
QUOTE(moodring @ 2008 04 22, 22:48)
Is to ka prisimenu, tai turbut arciausiai "tobulos moters": veidas labai angeliskai svelnus,bet ne banaliu bruozu,  oda porcelianine, ilgos kojos, kuda bet neperdziuvusi,  ir plaukai plaukuciai rolleyes.gif

Sutinku, Schiffer arti tobulumo rolleyes.gif Dar man jos aprangos stilius patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Moodring, kokios grazios Shifer nuotraukos bigsmile.gif nors siaip as jos prie tu tobuluju nepriskiriu, bet cia ispudinga tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 20, 21:28)
Nerado moterys kur pasipykt, tai susikure nauja tema lotuliukas.gif Na, del Agnes gal nesutiksiu, bet del Skaivos, tai galiu pasakyt, kad suprantu, ka turejo galvoj Soske, ja tuo zodziu baisiuoju pavadindama biggrin.gif As pabusiu neisaukleta irgi ir Penelope pavadinsiu kaip kad ja Cameron filme Vanilla sky pavadino- kandis lotuliukas.gif Nu man toks tinkamas pavadinimas buvo thumbup.gif
Kalbant labiau i tema, galiu pasakyt, kad man labai grazios Ch. Ricci akys
user posted image
Ne akys, o langai, kaip kad per Eli Makbyl palygino biggrin.gif
Ir dar grazi, tiesiog tobula man J. Aniston figura. Ir plaukai man jos patinka, tokie tiesus tiesus kaip siaudai biggrin.gif Ir apsirengimo stilius visai nieko.
user posted image
Tingiu geresne foto ieskot.

Dar grazios C. Diaz kojos. Foto pacios pasieskokit smile.gif

Ricci... wub.gif labai grazi moteris 4u.gif Super wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(moodring @ 2008 04 22, 21:48)
user posted image
user posted image
user posted image

bigsmile.gif Labai grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 04 23, 10:05)
Moodring, kokios grazios Shifer nuotraukos  bigsmile.gif  nors siaip as jos prie tu tobuluju nepriskiriu, bet cia ispudinga tikrai  bigsmile.gif

Ash ir nespriskirciau, nes shifer zvairoka kazkokia, jos viena akis mazesne uz kita, bet gal netobulumuose ir yra tikrasis grozis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 09:45)
Ash ir nespriskirciau, nes shifer zvairoka kazkokia, jos viena akis mazesne uz kita, bet gal netobulumuose ir yra tikrasis grozis?  g.gif

Man Shifer figura grazi, cia pritariu, bet veide kazko trukstaarba per daug g.gif

Man dar labai grazi yra Letitia Casta
http://www.laetitiac...index.php?cat=2
Ispudinga moteris wub.gif
Atsakyti