QUOTE(Ugnė @ 2008 04 19, 16:46)
Sveiki,pamaniau,o kodel nepratesus toliau oziaragiu temeles.Juk sie metai.kaip ir oziaragiu, tai gal idomu butu pasidalinti,kaip kam sekasi.

kodel?

QUOTE(ooo @ 2008 04 19, 17:48)
Tai,kad pagal kinieciu astrologija ziurkes metai, taip.O pagal 12 zodiaku zenklu tai -Oziaragiu na ir dar kitu zemes zenklu (mergeles, jaucio).

Šiais metais kažkokia planeta,garantuojanti sėkmę yra ožiaragio ženkle,berods Jupiteris,o gal ir apsirinku. Na turėtų sektis geeerai,žadėtas begalinis pasisekimas,tačiau man ir kitiem mano sėkmė nebado akių,pagerėjimas tik šioks toks...
bet ir tai gerai,kad nors kiek pagerėjo,gal šiais metais išmoksiu ko nors naujo,atsirado kažkokie nauji pomėgiai,kelios dar nepatvirtintos perspektyvos....trupulis pasisekimo meilėj
nors buvo rašyta ir tai,jog tai,ką įgysim šiais metais turėsim dar ateinančius 12m
kad tik laikytųs tas gėris pas mus tiek laiko

nors buvo rašyta ir tai,jog tai,ką įgysim šiais metais turėsim dar ateinančius 12m

Man tai, tik dabar pradedu pagerejima jausti po truputeli, visame kame.O meileje,sako,kad isiliepsnos meiles fronte reikalai apie vasara.

Kaip ir nesiskundziu. Tikrai neblogi metai (tpiu tpiu tpiu)

QUOTE(arsuad @ 2008 04 19, 18:13)
Manau bus dar geriau

QUOTE(Ugnė @ 2008 05 10, 13:37)
Paziurejau suderinamuma,na jei poroje abu yra oziaragiai.Tai pasirodo,visai geras suderinamumas iseina.
O as anksciau maniau,kad du oziaragiai poroje, na (astrologiskai)kaip ir nelabai...abu raguoti.

gerai sutaria todel,kad jei zmones turi daugeli savo zenklo savybiu,tai ju poziuris sutampa

As ir girdejau kad oziaragiams sie metai bus dosnus, o as dar ir ziurke pagal kinieciu, tai visai turetu buti super, deja..
jau taip nekaip sekais, daug rupesciu, problemu visame kame, o meilej tai isvis katastrofa su trumpais pagerejimais..
na pliusas gal tas, kad daug karcios=gyvenimiskos patirties igysiu, gal bus ateityje naudos..
nors jau noriu pagerejimo belekaip