kadangi mus pavede paskutine diena del karietos,tai paskutine diena radom is marveles,kai turesiu foto,idesiu
Aš taip norėčiau per savo vestuves važiuot su karieta. Bet mūsų atveju būtų itin sudėtinga. Kadangi vien važiavimas karieta į bažnyčią - iš jos į gamtą - užtruktų ilgai. gaila
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 22:49)
Aš taip norėčiau per savo vestuves važiuot su karieta. Bet mūsų atveju būtų itin sudėtinga. Kadangi vien važiavimas karieta į bažnyčią - iš jos į gamtą - užtruktų ilgai. gaila
su karieta mes vazinejom tik senasmiesti,fotosesija vyka tokia mini tarp baznycios ir cmb,o visur siaip vazinejom automobiliais.su karieta per visa miesta ar autostradose butu tikrai idomu vazineti
Turbūt graži fotosesija su ta kariera Gaila mano vestuvės buvo Būčiau darius su karieta
o Dieve kokios kainos tiek norejau iki baznycios,is namu nuriedet su karieta bet uz 20min malonumo,kad ir 500lt gaila gal kas pigiau kur girdejot zemaitijoj
Sveikutes.
Pasirodo yra nemazai karietu Lietuvoje
Bet kiek teiravausi man daugiausiai patiko balta karieta is www.karieta.com
Nors jie is Klaipedos bet gali atvaziuot kur reikes ir kainos normalios.
Dabar sake isigyjo sunkvezinmuka tai atpigino transporto kaina.
Kainuoja 500lt uz valanda ir iki Kauno atvaziuoja uz 600lt bet dirba nemaziua 2 val.
o jei virs 2 val tai po 400 lt uz valanda.
Dar vazniciotojo apranga galima pasirinkti, tik gaila kad pilnai neuzsidaro stogas, bet manau ten daugiau klius vaznyciotojui , o ne keleiviams
Skambinau i marveles zirgina, tai sako kad nebeturi tos karietos
Pasirodo yra nemazai karietu Lietuvoje
Bet kiek teiravausi man daugiausiai patiko balta karieta is www.karieta.com
Nors jie is Klaipedos bet gali atvaziuot kur reikes ir kainos normalios.
Dabar sake isigyjo sunkvezinmuka tai atpigino transporto kaina.
Kainuoja 500lt uz valanda ir iki Kauno atvaziuoja uz 600lt bet dirba nemaziua 2 val.
o jei virs 2 val tai po 400 lt uz valanda.
Dar vazniciotojo apranga galima pasirinkti, tik gaila kad pilnai neuzsidaro stogas, bet manau ten daugiau klius vaznyciotojui , o ne keleiviams
Skambinau i marveles zirgina, tai sako kad nebeturi tos karietos
Jo norėjom mes karietos, bet p[radėjom galvoti apie žiaurias kainas - tai užteks ir senovinio automobilio. Beto, o kaip reikia jaustis kai arklys jodamas visą laiką perdžia . tai atvažiuoji į bažnyčią apiperstas :: . Bet jaučiu visai čia kvapas nesvarbu . Įvaizdis yra viskas :
mes atsimenu irgi kai ieskojom, tai Kaune Mervelej radom karieta, bet jau kai kaina uzsiprase, tai ir karietos issivertem
O prie Klaipedos kur nuomoja karietas? Gal kas internetini puslapi zinote?
Kaune tai marvelės žirgyne labai gražią karietą turi.
QUOTE(juratele2006 @ 2008 04 19, 13:53)
Labai norėčiau išsinuomuoti karietą savo vestuvėm, bet niekur nerandu kas tokia paslaugą teiktu.
Buvau radusi Jonavos žirgyne tokia paslaugą, buvom net susitare, bet mus apgavo ir pernuomavo kitiems.
Tai dabar puoliau i neviltį ir nežinau ka daryti.
PADĖKIT!
Buvau radusi Jonavos žirgyne tokia paslaugą, buvom net susitare, bet mus apgavo ir pernuomavo kitiems.
Tai dabar puoliau i neviltį ir nežinau ka daryti.
PADĖKIT!
Taaaip. Niekam nepatariu susidėti su Jonavos žirgais. Mus taip pat apgavo paskutinę minutę, tai šokas, stresas ir aplamai sugadinta šventė buvo, ačiu dievui išgelbėjo švenčių centras, jie savo kanalais karietą rado, kurios jokių skelbimų niekur nebuvo. Šiaip galiu rekomenduoti vienintelę(tikrai daug info susirinkau beieškodama) dabar Lietuvoje esančią prabangią šventėms skirtą karietą. Ją labai neseniai įsigijo tas pats Švenčių centras, Kėdainiuose. Kiek domėjausi tai visos karietos Lietuvoj iki šiol buvo tik transportinės, nepilnai dengtos, o šita jau tikrai yra superreprezentatyvi, traukiama dviejų juodų žirgų. Jeigu būtų buvusi ši karieta Lietuvoj, kai man reikėjo, nebūčiau nieko daugiau svarsčius. Ir aplamai galiu šį centrą rekomenduoti kaip atsakingai, profesionaliai dirbančius, neturėjau jiems jokių priekaištų dėl savo pobūvio, kadangi buvo toli nuo mano pasirinktos vietos jų pobūvių salė(turi dvi sales ir naktinį klubą nuomoja dar šventėms)tai atvyko su viskuom į vietą.
Jų adresas:
www.svenciucentras.lt