Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Aha as maciau kad jis matiskuma suteikia, bet kazkaip nemaloniai taip nusausino g.gif Mano oda misri, bet pvz tose vietose kur riebesne tai labiausiai ir jautesi tas sausumas g.gif Nu vadinasi man matiskumas nepatinka tongue.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka CL dieninis kremas su alijosiumi, jei reikia intensyvesnio drekinimo - su rozemis (nepastebejau, kad kimstu poras)
Atsakyti
o man geriausiai tinka Lancome Hydrazen naktinis kremas. o dienai tokspats fluidas.i nieka neiskeisciau.CHANEL Hydramax naudojau,bet nepaliko tokio gero ispudzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 24, 15:41)
Kas galetu patart man koki tikrai gera drekinanti kremuka, kad tikrai drekintu visa diena, bet veidas neatrodytu riebus?  blush2.gif

neseniai pirkau Body Shop kremuka su alijosiumi, nu, zinok, nieko panasaus dar nesu turejus - nerealus lengvumo jausmas ant veido, iskart susigeria, veidas tampa toks svelnutis! nu nieko panasaus nesu turejus g.gif db ketinu pirkt krema paakiams.
Atsakyti
QUOTE(Kasulia @ 2008 06 17, 11:59)
neseniai pirkau Body Shop kremuka su alijosiumi, nu, zinok, nieko panasaus dar nesu turejus - nerealus lengvumo jausmas ant veido, iskart susigeria, veidas tampa toks svelnutis! nu nieko panasaus nesu turejus g.gif  db ketinu pirkt krema paakiams.

o kokia Tavo oda? idomu, ar nekims poru g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal galetumete patarti koks man tiktu dieninis kremukas is shiseido serijos
Mano oda misri ,linkusi rausti. Ir man ech.... jau truputis virs 30 doh.gif
Atsakyti
o Iwostin kremai nekemsa poru? g.gif
Atsakyti
Nu paaiskinkit jus man ka reiskia "kemsa poras"? ar tai reiskia, kad nuo tokiu priemoniu beria veido oda? nes as tai nesuprantu kaip jus nustatot, kad kemsa poras? As matau, kada nuo kremo spuogai dygsta, bet kada kemsa poras tai juk vizualiai nenustatytsi ar ta pora uzkimsta? Tiesiog idomu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 25, 14:00)
o Iwostin kremai nekemsa poru? g.gif

Man tai atrodo, kad Iwostin kremai kemsa poras, tokie limpantys, glitnus, neisigeria... schmoll.gif . na, tiesiog cia tik mano nuomone... man sis kremas nepatiko, netiko ir pan.
Atsakyti
as irgi nesupratau ir man niekas nekimso, kol neisbandziau propeler kremo doh.gif po keliu dienu veidas inkstiruotas doh.gif ir valyk nevales, kaip inkstiruotas taip ir inkstiruotas doh.gif
Atsakyti
Aš naudoju Iwostin smile.gif Nusipirkau prieš Kalėdas 75ml bonkutę ir dar nesibaigė, man jis labai skalsus, patepi veidą ir jis visas toks 'šlapias' ax.gif Pradėjau ieškot kito (nemėgstu ilgai naudoti tą patį kremą, o ir oda pripranta), tai kol kas nelabai man kas patinka... Teebaum neblogas, bet ten kadangi kartu ir nuo spuogų, tai drėkinimo mažoka unsure.gif Na, apie Iwostin mano atsiliepimai puikūs thumbup.gif Nesakau, kad pats pačiausias, bet, kad geras tai tikrai mirksiukas.gif

Gal reiks pabandyt ČL, labai jau giriat biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai kadangi turiu problemų su inkštirais tai pagal sudėtį žiūriu ar yra poras kemšančių medžiagų ir nerizikuoju. ax.gif
Atsakyti