Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(claraave @ 2008 05 27, 16:02)
Kaip cia? g.gif body lotion ant veido?ar as kazko nesuprantu  g.gif

ten kuno losjonas, bet as tepu ir ant veido, nes pasakiskai kvepia ir man labai gerai drekina veida, o be to nelieka jokio riebumo jausmo thumbup.gif
labai gaila kad baiginejas jau, reiks ieskot vel jo g.gif
Atsakyti
o kaip jums Loreal happyderm kremukas?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 01, 22:06)

man jis nepatiko schmoll.gif juo pasitepus labai ėmė traukti odą ir perštėti nosį ir žandus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 01, 23:06)

O man visai patinka ax.gif Anksčiau turėjau su dozatoriumi, dabar turiu užsukamam indely. Patinka, nes jaučiasi, kad drėkina, nekemša porų, lengvas toks smile.gif
Atsakyti
as tai rosiuosi pirkti IWOSTIN kremuka va toki
buvau gavus jo pora megineliu tai labai patiko, super gerai drekina , ir dar apsaugo nuo UV spinduliu

gal kas nadete ji ir galetumete pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 02, 11:56)
as tai rosiuosi pirkti IWOSTIN kremuka va toki
buvau gavus jo pora megineliu tai labai patiko, super gerai drekina , ir dar apsaugo nuo UV spinduliu

gal kas nadete ji ir galetumete pakomentuoti?

aš naudoju, prieš kelias dienas nusipirkau antrą pakuotę, nes nuo vichy thermal fix mat + elizabeth arden drėkinančio oda išprotėjo, pradėjo stipriai riebaluotis, o vietom išsausėjo ir nupleiskanojo, tai vėl nusipirkau iwostiną. Mano oda mišri. Kremas gerai drėkina, labai lengvas, neriebina odos, puikiai tinka kaip makijažo pagrindas bigsmile.gif
plius dar turi apsaugą nuo saulės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 06 02, 14:06)
aš naudoju, prieš kelias dienas nusipirkau antrą pakuotę, nes nuo vichy thermal fix mat + elizabeth arden drėkinančio oda išprotėjo, pradėjo stipriai riebaluotis, o vietom išsausėjo ir nupleiskanojo, tai vėl nusipirkau iwostiną. Mano oda mišri. Kremas gerai drėkina, labai lengvas, neriebina odos, puikiai tinka kaip makijažo pagrindas  bigsmile.gif
plius dar turi apsaugą nuo saulės  smile.gif

tada super thumbup.gif reiks butinai isigyti, vat didelis pliusas kad drekina gerai ir apsaugo nuo saules, nes ten filtras labai didelis net 20. ir naudoti gali daznai, net pora kartu i diemna
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 06 02, 10:21)
O man visai patinka  ax.gif Anksčiau turėjau su dozatoriumi, dabar turiu užsukamam indely. Patinka, nes jaučiasi, kad drėkina, nekemša porų, lengvas toks  smile.gif

Man irgi labai patinka smile.gif Ir mama ji labiausiai megsta, nors jis labiau jaunai odai, bet jai irgi pritiko. Toks lengvas, greitai isigeriantis, spalvyte maloni smile.gif
Atsakyti
O man nuo Happyderm spuogu atsirasdavo, siaip jis man patiko, toks lengvas skaniai kvepia drekina, bet kad pastebejau paberdavo nuo jo. g.gif Siandien pabandziau Vishy Normaderm kremuka tai supratau kad vis delto liksiu prie savo mylimiausio Biodermos Sebium thumbup.gif Tas vishy tai kazkoks "sausas" nezinau kaip paaiskint toks jausmas kad oda dar nusausejo nuo jo
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 01, 22:06)

visai nieko bet nepatinka man tai kad jis palieka kzk sluosksni ant odos ar nesusigeria cia jis, tai negaliu iskart kokia zeme teptis nes plemai lieka unsure.gif o del drekinimo tai palyginus su faberliko drekinamu su deguonim(a4) tai jis visiskai nedrekina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 06 03, 13:52)
O man nuo Happyderm spuogu atsirasdavo, siaip jis man patiko, toks lengvas skaniai kvepia drekina, bet kad pastebejau paberdavo nuo jo. g.gif Siandien pabandziau Vishy Normaderm kremuka tai supratau kad vis delto liksiu prie savo mylimiausio Biodermos Sebium thumbup.gif Tas vishy tai kazkoks "sausas" nezinau kaip paaiskint toks jausmas kad oda dar nusausejo nuo jo

Na tai jis skirtas i riebuma odai, suteikia matini efekta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 01, 19:06)

man tai jis labai geras, jau naudoju trecia pakuote.labai patinka kvapas ir oda lieka labai svelni( maniske misri), greitai susigeria..ir didziausias pliusas, kad yra pakuotes su dozatorium, kad nereikia kisti pirstu i visa krema thumbup.gif
Atsakyti