Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Eglantina @ 2008 05 28, 18:00)
O juo pasitepus nera riebumo pojucio? idomu kokioj Sarmoj ar Kristej duotu meginuka jei turi?  g.gif

Nėra riebumo pojučio, oda labai švelni tampa jo pasitepus thumbup.gif Man davė mėgintuvėli sarmoj, Europoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anise @ 2008 05 28, 15:24)
O kokia tavo oda? Braškėse rašo, kad drėkinantis, apsaugantis ir tiek unsure.gif

Mano oda normali, gal kiek sausoka. Taip, tai yra tik drėkiklis, kuris saugo nuo kenksmingų saulės spindulių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 05 28, 14:37)
iš šono tai tikrai nekaip biggrin.gif
bet juk jeigu odai tinka ir ji nereikalauja daugiau nei duodate drėkinimo, tai matyt viskas gerai

ai dar pamiršau paminėti, kad dienai drėkinantį serumą naudoju. Bet ir tą kartais pamirštu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 05 28, 21:09)
user posted image
man irgi sitas pats geriausias  wub.gif Jau trecia bonkute naudoju ir dar lauksiu kada nuolaida bus, tai vel 2 is kart nupirksiu.  thumbup.gif Labai ilgai ieskojau ir daug kas netiko mano sausai odai, bet pagaliau suradau.  thumbup.gif

o jis butent sausai odai skirtas? Labai riebus? Ar galetu tikti misriai odai- nekims poru? g.gif
Atsakyti
puikiai drekina misria oda, ne kiek nekemsa poru, lengvas, neriebalina. kartu naudojant su tokiu pat toniku-drekinimas super thumbup.gif vasarai as naudoju tik tonika ir mamo odai to uztenka
Atsakyti
Kadangi mano oda riebi, tai megstamiausi kremai tie,kurie drekina, bet ne riebina smile.gif labiausiai kolkas dziaugiuosi ir naudoju kremus is Aloe Vera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waiwab @ 2008 05 30, 20:10)
Kadangi mano oda riebi, tai megstamiausi kremai tie,kurie drekina, bet ne riebina smile.gif labiausiai kolkas dziaugiuosi ir naudoju kremus is Aloe Vera smile.gif

Gal foto turi, kaip jie atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Kadangi man patiko CL drėkinanti kaukė, nusipirkau dar drėkinantį kremą pabandyt normaliai mišriai odai. Tai pirmas įspūdis neblogas bigsmile.gif toks lengvas kremukas, savo konsistencija tą kaukę primenantis.
Atsakyti
Šiandien užsipirkau Garnier drėkinamąjį kremą. Visai,žinot,neišmesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano naujas atradimas MAC Lightful wub.gif . Geros konsistencijos, oda super sudrekinta tinka odai linkusiai i uzdegimus ar spuogelius. Nuolat naudojant islygina odos spalva.

Nusivylimas - KenzoKi su bambuku vandeniu ar ten kazkuo is bambuku. Kvepia fantastiskai ir tepasi lengvai - bet deja kemsa poras ar man kazkuo siaip netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 30, 22:01)
Kadangi man patiko CL drėkinanti kaukė, nusipirkau dar drėkinantį kremą pabandyt normaliai mišriai odai. Tai pirmas įspūdis neblogas  bigsmile.gif  toks lengvas kremukas, savo konsistencija tą kaukę primenantis.

pirkai su aljosiumi..? Man jis nerealus thumbup.gif jau antra pakuote nusipirkau
Atsakyti
Siuo metu esu labai patenkinta Vichy thermal drekinanciu kremuku thumbup.gif Lengvos konsistencijos, puikiai drekina, neriebina, oda labai atsigavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 01, 11:14)
pirkai su aljosiumi..? Man jis nerealus thumbup.gif  jau antra pakuote nusipirkau

Jo, su alijošium rolleyes.gif Geras daiktas rolleyes.gif
Atsakyti