Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Mano veido oda sausa. Daug ką išbandžiau tikrai ne viskas tiko. Šiuo metu naudoju Clarins serumą ir kremą. Kaip kosmetologė sakė jis ir drėkina ir maitina. Geras ypač sausai odai. Esu labai patenkinta.

http://parfum24.lt/g...mal-to-Dry-Skin

http://www.grietinel...quench-bi-phase
Atsakyti
as naudoju nivea aqua beauty, jau beveik bonkute sunaudojau, bet nepasakyciau, kad labai prastas ar geras. jei oda pati nera labai sausa, tai jis geras - greit isigeria, bet jei oda siek tiek pasausejus, nuo namu sildymo ar ko, tai tada nenuima jis to sausumo...
Atsakyti
Užsisakiau kremuką ir prausiklį iš Mario Badescu, bet nesulaukiu, kad nepirkt naujo - išsitraukiau seną likutį iš Lancome Aqua Fusion, sakyčiau visai neblogas, nedaug reikia, nes gerai pasiskirsto ant veido, oda švelni.
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau sita Vichy, patiko po 1k biggrin.gif zesim toliau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 15, 21:10)
Nusipirkau sita Vichy, patiko po 1k  biggrin.gif zesim toliau

šitą ir aš esu naudojusi, labai greitai odą atstato thumbup.gif , tik kvapas man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 03 16, 13:00)
šitą ir aš esu naudojusi, labai greitai odą atstato  thumbup.gif  , tik kvapas man nepatiko  schmoll.gif

Na aš irgi jautri kvapams, bet man Vichy kvapai visai nieko.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

gal kuri ka zinote apie naujaja ekologiska "The body shop" serija (nuclare, ar kazkas tokio)?

Sakoma, kad ji puikiai tinka visiems odos tipams, kad drekina, maitina ir tt... Gal kuri jau bandet?

Ka aplamai apie Body shop'a manot?

Renkuosi tarp jo ir Decllare....

Atsakyti
Man tai asmeniskai tbs veido kremai schmoll.gif visus isbandziau, anei vienas. Ju kuno prieziuros priemones man su super sausa oda, tai superines thumbup.gif Decleor man tai labai patinka. Dabar nusipirkau ir laukiu atvykstant user posted image
Atsakyti
Man patiko Pulanna drekinamasis kremas su zaliaja arbata. Dabar esu nusipirkus dienini ir naktini kremus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2010 03 19, 10:49)
Ka aplamai apie Body shop'a manot?

jei jau apskritai apie tbs, tai kosmetikos gamintojų forume visa tema yra wink.gif
Gal ir apie kremus pabandykit ir ten paklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2010 03 19, 12:44)
na, kaip kam matyt. o as nuo visiskai natualaus kremo(kazkokia zole suerzino) turejau toookia elergija, jog maniau liksiu be odos  verysad.gif

Taip, natūralūs kompentai linkę alergizuoti. Bet paprastai žmonės numano ar su laiku išsiaiškina, kam iš natūralių komponentų jie alergiški. Ir stengiasi tokių dalykų privengti. Galų gale galima tuos alergizuojančius natūralius kompenentus nustatyti alerginiais testais.
Bet kai sualergizuoja nuo chemijos pertekliaus, kaip kad mano atveju, tai jau kitas reikalas doh.gif Tada sunku atsirinkti, kas konkrečiai netiko. Man iš pat pradžių sukėlė įtarimą tas kremas, nes pasirodė pernelyg daug priparfumuotas, kaip kokie kvepalai cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 kovo 2010 - 13:12
sveiko, o kur jus uzsisakot kosmetika, pvz. Vichy? na ir kita...
Labai ir man reikia drekinamojo kremo, nezinau kuri is pradziu isbandyti.... g.gif gal ka nors patartumet?
mano oda misri, bet labiau sausa...
Atsakyti