Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

O man Clinique nepatiko,gavau didziule pakuote 125ml,tai teko perleist menesi panaudojus sad.gif ,is brangiu patiko ir tiko Helena Rubinstain Hydro Geniuos drekinantis,o is pigesniu tai Vichy patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 19, 06:48)
kokia kaina

nuo 10iki 23svaru, priklauso kur perki.
Atsakyti
Radau internete kazkoki Provanca, tipo naturali kosmetika. gal kas bande ir turi atsiliepimu?
Atsakyti
Aš tokia paprastuolė čia pagal jus biggrin.gif blush2.gif Nusipirkau iš AVON kremą sausai odai, žieminį su vitaminu A ir super !! ax.gif Nekeisčiau į jokį kitą .. ax.gif
Atsakyti
As vasarai ir avasariui siulyciau clinique purskiama drekikli, super dalykas ir uztenka tikrai ilgam...
Atsakyti
O KIEK KAINUOJA PURSKIAMAS clinique smile.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 19, 23:51)
Aš tokia paprastuolė čia pagal jus  biggrin.gif  blush2.gif  Nusipirkau iš AVON kremą sausai odai, žieminį su vitaminu A ir super !!  ax.gif  Nekeisčiau į jokį kitą ..  ax.gif

Jus tik neisizeiskite 4u.gif Man tai butu gaila veido odos tepti su Avonu. Bet jei jum tinka,tada gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 20, 18:51)
Jus tik neisizeiskite 4u.gif Man tai butu gaila veido odos tepti su Avonu. Bet jei jum tinka,tada gerai 4u.gif

Nesutiksiu schmoll.gif
Kremu kainos daznai priklauso nuo vardo, gali buti kremas daug geresnis, bet pigesnis, nes firma nezinoma. Esu tokiu stebuklu radus pagamintu niekam nezinomu firmu. Jei kompanija turi pakankamai pajamu reklamuoti produkta kiekviename zurnale, nereiskia, kad jis nuo to tampa geresnis. Nors Avon'as taip pat ganetinai populiari firma, nemazai reklamos. As kazkaip nemegstu Avon produktu, bet jei tinka ir patinka... Cia kaip su Nivea melynoje dezuteje, vienos dievina, o as su juo tik ****** galiu tepti, nes ju neberia lotuliukas.gif
Kazkada buvau kvaila ir be meginuko nusipirkau labai brangu krema. Pasitepus juo mano veidas pradejo tiesiog degti. Tad ne kainoje esme...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 20, 22:09)
Nesutiksiu schmoll.gif
Kremu kainos daznai priklauso nuo vardo, gali buti kremas daug geresnis, bet pigesnis, nes firma nezinoma. Esu tokiu stebuklu radus pagamintu niekam nezinomu firmu. Jei kompanija turi pakankamai pajamu reklamuoti produkta kiekviename zurnale, nereiskia, kad jis nuo to tampa geresnis. Nors Avon'as taip pat ganetinai populiari firma, nemazai reklamos. As kazkaip nemegstu Avon produktu, bet jei tinka ir patinka... Cia kaip su Nivea melynoje dezuteje, vienos dievina, o as su juo tik ****** galiu tepti, nes ju neberia lotuliukas.gif
Kazkada buvau kvaila ir be meginuko nusipirkau labai brangu krema. Pasitepus juo mano veidas pradejo tiesiog degti. Tad ne kainoje esme...

Sutinku su jumis viskuo.Bet nu su Avonu neprasideciau,nes sudetis tai tragiska.Jau geriau tada yra is pigesniu Niveja,Eucerin,Sebamed.Nes su avonu turejau reikalu,kad ujujui.Begau pas kosmetologe,veida numeti kazkokiais vandeningomis puslemis,kosmetologe tas pusleles pradure,liepe su peroksidu plauti.Tai reik issivaizduoti,kaip reik i zmones iseiti su tokiom zaizdelem,ir tos zaizdeles kai uzsitrauke,tos vietos ilgai dar tokiom pleiskamon stambiom lupos.Tai nei pudros uzsitepsi,nei ka.As siaip nesu is tu,kur ka zmones pagalvos,bet ta laikotarpi,tikrai vengiau zmoniu,nes vaizdas buvo nekoks.Tai nuo to karto,jokios platinamos kosmetikos,anei pro kur. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 20, 19:45)
Sutinku su jumis viskuo.Bet nu su Avonu neprasideciau,nes sudetis tai tragiska.Jau geriau tada yra is pigesniu Niveja,Eucerin,Sebamed.Nes su avonu turejau reikalu,kad ujujui.Begau pas kosmetologe,veida numeti kazkokiais vandeningomis puslemis,kosmetologe tas pusleles pradure,liepe su peroksidu plauti.Tai reik issivaizduoti,kaip reik i zmones iseiti su tokiom zaizdelem,ir tos zaizdeles kai uzsitrauke,tos vietos ilgai dar tokiom pleiskamon stambiom lupos.Tai nei pudros uzsitepsi,nei ka.As siaip nesu is tu,kur ka zmones pagalvos,bet ta laikotarpi,tikrai vengiau zmoniu,nes vaizdas buvo nekoks.Tai nuo to karto,jokios platinamos kosmetikos,anei pro kur. 4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif na ir istorija... is tikruju labai reikia ziureti net ir toki pati prekini zenkla turincius produktus. truputi ne i tema parasysiu, bet apie grozi, tad gal labai nesupyksit... dazniausiai nespasitikiu tais, ant kuriu pakuotes parasyta made in EU. buvau isivarius baisia sampunu fobija, Pantene, Wash&Go ar Head&Shoulders man skambedavo kaip keiksmazodis, nes jais issiplovus galva ant odos uzsidedavo storas pleiskanu luobas. Atvaziavus i Anglija kazkada pasibaige mano sampunas besimaudant, teko naudoti drauges Pantene, negalejau patiketi... Plaukai zvilgejo, jokiu pleiskanu. Tas pats su plauku dazais, mano mama puikus pavyzdys. Nusidazius LT parduodamais L'Oreal dazais vos nenupliko blink.gif Siunciu is UK, visos kirpejos giria, kokia grazi spalva ir kaip plaukai blizga. Bet... yra parduotuviu, kurios pardavineja lygiai tokius pacius produktus uz daug zemesne kaina.. Nezinia is kur jie atkeliauja, bet pabandzius duso zele viena vieninteli karta sau pasakiau, kad tokios pacios klaidos niekada nedarysiu, gal kokio indu ploviklio buvo primaisyta- oda issausejo tiesiog tragiskai.

Tad reziume, ziurekit is kur produktas atkeliauja, nes Made in EU man skamba kaip Ispilstyta ir "pagerinta" Lenkijos rusiuose. Kiek istoriju girdejus, kaip backos sampunu ar kitu produktu atkeliauja, jie pilstomi ir norint padaryti daugiau pinigu primaisoma visokio sh, kad tik turi uzpildytu. Tas pats galioja ir kremams, losjonams ir t.t. Kuo garsesne firma, tuo atidziau reikia ziureti, nes tai padidina tikimybe, kad nusipirksit pegerinta varianta. Gal del to daug zmoniu giria lietuviskus ar rusiskus veido kremus... Ju neapsimoka padirbineti, nes kiekviename zurnale nematom reklamu su besisypsancia izymybe, kuri dievagojasi, koks tas kremas stebuklingas...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 20, 22:08)
blink.gif  blink.gif  blink.gif na ir istorija... is tikruju labai reikia ziureti net ir toki pati prekini zenkla turincius produktus. truputi ne i tema parasysiu, bet apie grozi, tad gal labai nesupyksit... dazniausiai nespasitikiu tais, ant kuriu pakuotes parasyta made in EU. buvau isivarius baisia sampunu fobija, Pantene, Wash&Go ar Head&Shoulders man skambedavo kaip keiksmazodis, nes jais issiplovus galva ant odos uzsidedavo storas pleiskanu luobas. Atvaziavus i Anglija kazkada pasibaige mano sampunas besimaudant, teko naudoti drauges Pantene, negalejau patiketi... Plaukai zvilgejo, jokiu pleiskanu. Tas pats su plauku dazais, mano mama puikus pavyzdys. Nusidazius LT parduodamais L'Oreal dazais vos nenupliko blink.gif Siunciu is UK, visos kirpejos giria, kokia grazi spalva ir kaip plaukai blizga. Bet... yra parduotuviu, kurios pardavineja lygiai tokius pacius produktus uz daug zemesne kaina.. Nezinia is kur jie atkeliauja, bet pabandzius duso zele viena vieninteli karta sau pasakiau, kad tokios pacios klaidos niekada nedarysiu, gal kokio indu ploviklio buvo primaisyta- oda issausejo tiesiog tragiskai.

Tad reziume, ziurekit is kur produktas atkeliauja, nes Made in EU man skamba kaip Ispilstyta ir "pagerinta" Lenkijos rusiuose. Kiek istoriju girdejus, kaip backos sampunu ar kitu produktu atkeliauja, jie pilstomi ir norint padaryti daugiau pinigu primaisoma visokio sh, kad tik turi uzpildytu. Tas pats galioja ir kremams, losjonams ir t.t. Kuo garsesne firma, tuo atidziau reikia ziureti, nes tai padidina tikimybe, kad nusipirksit pegerinta varianta. Gal del to daug zmoniu giria lietuviskus ar rusiskus veido kremus... Ju neapsimoka padirbineti, nes kiekviename zurnale nematom reklamu su besisypsancia izymybe, kuri dievagojasi, koks tas kremas stebuklingas...

be pagerinimo Lenkijos rusiuose yra dar vienas dalykas, kad pats gamintojas gali gaminti ta pati sampuna kokiai UK ir Lietuvai nevienodai. Tada ir ji panaudojus jauciamas akivaizdus skirtumas. Yra gamybos linijos, skirtos buvuvsioms sovietinems salims. Gal del to, kad neipirktu, tada ingredientai keiciami kokiais pigesniais analogais. O prekes vardas paliekamas toks pat.

O apie kremuku tikima ar netikima ir kokybe, apie Avonus, Orifleimus ir pan. kremus perkamus parduotuvese pigius ir brangesnius galiu pasakyti, kad neprofesionaliuose kremuose yra zymiai mazesne veikliuju medziagu koncentracija ir gausu ivairiu sintetiniu sudedamuju daliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 20 vasario 2010 - 22:33
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 20, 20:32)
be pagerinimo Lenkijos rusiuose yra dar vienas dalykas, kad pats gamintojas gali gaminti ta pati sampuna kokiai UK ir Lietuvai nevienodai. Tada ir ji panaudojus jauciamas akivaizdus skirtumas. Yra gamybos linijos, skirtos buvuvsioms sovietinems salims. Gal del to, kad neipirktu, tada  ingredientai keiciami kokiais pigesniais analogais. O prekes vardas paliekamas toks pat.

O apie kremuku tikima ar netikima ir kokybe, apie Avonus, Orifleimus ir pan. kremus perkamus parduotuvese pigius ir brangesnius galiu pasakyti, kad neprofesionaliuose kremuose yra zymiai mazesne veikliuju medziagu koncentracija ir gausu ivairiu sintetiniu sudedamuju daliu.

Koks paradoksas... kainos tokios pacios, kartais net didesnes, zmoniu perkamoji galia mazesne, o vezamas visoks sh... doh.gif ar tikrai del to, kad neipirktu? nes manau tiek LT tiek pvz UK kaina ta pati, LT daznai brangiau...
Ko siulyciau vengti- bet kokios priemones su graikiskais uzrasais, bent jau UK tokiu prekiu perkrautos visos "vieno svaro" parduotuves, apie kokybe patylesiu...

nezinau kaip del drekinanciu kremu, bet del stabdanciu senejima buvo pasakyta: didele kaina todel, kad ideta daug darbo mokliniu eksperimentu kuriant, kurie kainuoja, tenka atsiimti kaina. aktyvioji medziaga labai daug kam sukeltu alergine reakcija, todel jos dedamas labai mazas kiekis, del to geru rezultatu tiketis butu labai naivu...

Atsakyti