QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 20, 19:45)
Sutinku su jumis viskuo.Bet nu su Avonu neprasideciau,nes sudetis tai tragiska.Jau geriau tada yra is pigesniu Niveja,Eucerin,Sebamed.Nes su avonu turejau reikalu,kad ujujui.Begau pas kosmetologe,veida numeti kazkokiais vandeningomis puslemis,kosmetologe tas pusleles pradure,liepe su peroksidu plauti.Tai reik issivaizduoti,kaip reik i zmones iseiti su tokiom zaizdelem,ir tos zaizdeles kai uzsitrauke,tos vietos ilgai dar tokiom pleiskamon stambiom lupos.Tai nei pudros uzsitepsi,nei ka.As siaip nesu is tu,kur ka zmones pagalvos,bet ta laikotarpi,tikrai vengiau zmoniu,nes vaizdas buvo nekoks.Tai nuo to karto,jokios platinamos kosmetikos,anei pro kur.

na ir istorija... is tikruju labai reikia ziureti net ir toki pati prekini zenkla turincius produktus. truputi ne i tema parasysiu, bet apie grozi, tad gal labai nesupyksit... dazniausiai nespasitikiu tais, ant kuriu pakuotes parasyta made in EU. buvau isivarius baisia sampunu fobija, Pantene, Wash&Go ar Head&Shoulders man skambedavo kaip keiksmazodis, nes jais issiplovus galva ant odos uzsidedavo storas pleiskanu luobas. Atvaziavus i Anglija kazkada pasibaige mano sampunas besimaudant, teko naudoti drauges Pantene, negalejau patiketi... Plaukai zvilgejo, jokiu pleiskanu. Tas pats su plauku dazais, mano mama puikus pavyzdys. Nusidazius LT parduodamais L'Oreal dazais vos nenupliko

Siunciu is UK, visos kirpejos giria, kokia grazi spalva ir kaip plaukai blizga. Bet... yra parduotuviu, kurios pardavineja lygiai tokius pacius produktus uz daug zemesne kaina.. Nezinia is kur jie atkeliauja, bet pabandzius duso zele viena vieninteli karta sau pasakiau, kad tokios pacios klaidos niekada nedarysiu, gal kokio indu ploviklio buvo primaisyta- oda issausejo tiesiog tragiskai.
Tad reziume, ziurekit is kur produktas atkeliauja, nes Made in EU man skamba kaip Ispilstyta ir "pagerinta" Lenkijos rusiuose. Kiek istoriju girdejus, kaip backos sampunu ar kitu produktu atkeliauja, jie pilstomi ir norint padaryti daugiau pinigu primaisoma visokio sh, kad tik turi uzpildytu. Tas pats galioja ir kremams, losjonams ir t.t. Kuo garsesne firma, tuo atidziau reikia ziureti, nes tai padidina tikimybe, kad nusipirksit pegerinta varianta. Gal del to daug zmoniu giria lietuviskus ar rusiskus veido kremus... Ju neapsimoka padirbineti, nes kiekviename zurnale nematom reklamu su besisypsancia izymybe, kuri dievagojasi, koks tas kremas stebuklingas...