Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Peliutė @ 2010 02 09, 01:17)
Supermamos, o ką manote apie Eucerin kremukus? rolleyes.gif

Drauge naudoja, jie laikomi gydomaisiais.
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2010 01 28, 22:39)

esu  isbandziusi pakankamai daug drekinamuju kremuku, nes turiu jautria oda ir beveik kas 3 produktas vis netikdavo devil.gif  Vieni is geriausiu man yra Weledos kremukai is Iris ir Almond seriju bei Nuxe 24h creme fraiche. Na, dar toks visai neblogas yra Chanel, Hydramx+active, bet nuo ilgalaikio jo naudoji atsiranda spogai blink.gif  mad.gif  bet jis man patinka del to, kad lb gerai tinka kaip makiazo pagrindas. Nors savo funkcijos kaip drekinimas atlieka prastai

QUOTE(vetruze @ 2010 02 02, 16:13)
man Chanel drekinamieji labai geri,siaip be drekinimo jie daugiau nieko nedaro,kaip makiazo pagrindas tinka g.gif jus naudokit,tik daugiau niekam taip nerekomenduokit,nes kremo viena paskirtis,makiazo pagrindo kita,o kad netiko,tai gali buti 101 priezastis kodel

na tai aisku, kad as rasau tik savo isvadas ir odos reakcija i siuos kremus rolleyes.gif tongue.gif lotuliukas.gif niekam nieko nerekomenduoju, cia juk savaime suprantama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zinokit atradau, kad man labiausiai tinka Bio oil veidukui... skamba baisiai, tepti alieju ant veido, bet jis turi gydomuju savybiu, mazina randelius jei tokiu yra, stabdo senejima, lygina odos tona. Visada Olay kremukus naudoju, jie geri, nebuna jokiu spuogeliu, apsaugo nuo UVF turi ir pan, bet...

Zinokit darau dabar taip:
Geriu Perfectil+ Bvitaminu kompleksa+ Cod liver oil su A, D ir E vitaminais. Nakciai prisitepu nemazai bio oil, ryte tik truputi.
Siandien dar uzsidejau kauke (1/2 avokado, 60ml medaus), labai grazi odele pasidare, ir jokiu alerginiu reakciju, nes nuo pirktiniu man degina oda, nusiplovus bunu dar baisesne blink.gif

Nerasit nei vieno stebuklingo kremo, tokio nera, kaip ir nera stebuklingu krempudru, kurios graziai atrodytu net ir ant pleiskanotos odos! reikia imtis veiksmu plano is vidaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ypac tokiu metu, centralinis sildymas mano oda beprotiskai dziovina verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie ESSEX kremukus veidui? gal kas naudojate? g.gif
Atsakyti
Iš pigesnių man visai neblogas drėkinamasis veido kremas jautriai odai iš "Rasos":) Tiesa, kaip makiažo pagrindas jis nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 02 14, 13:52)
Iš pigesnių man visai neblogas drėkinamasis veido kremas jautriai odai iš "Rasos":)

Ar nekemša porų, ar lengvas toks? smile.gif
-------------
gal atsiras bandžiusių Rasos jautriai drėkinamąjį ir maitinamąjį ir galėtų palyginti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 02, 11:33)
Baigėsi mano kremas ir aš vėl ieškau sau tinkamo. Dabar turėjau Rasa jautrios odos drėkinantį kremą, bet man jis nepatinka.

Kodėl nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 02 12, 16:28)
Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie ESSEX kremukus veidui? gal kas naudojate?  g.gif

as naudojau pries kokius 5metus tik losjona veidui ir kunui kuris skirtas, dabar prie jo grizau, nes patiko jis man, toks neriebus, drekina ir oda neserpetoja pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 13:17)

Ne, jis be visokių parabenų, kvėpiklių ir pan., kas galėtų erzinti odą. Lengvas ir greitai susigeria.
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 02 14, 14:52)
Iš pigesnių man visai neblogas drėkinamasis veido kremas jautriai odai iš "Rasos":) Tiesa, kaip makiažo pagrindas jis nelabai tinka.

Man ti jis tiko ir kaip makiazo pagrindas,tik kad dabar kitos firmos naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 02 12, 15:28)
Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie ESSEX kremukus veidui? gal kas naudojate?  g.gif

Prieš kokius 5metus naudojau, bet liko taip ir beveik nepajudintas, nepatiko man jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 14:17)
-------------
gal atsiras bandžiusių Rasos jautriai drėkinamąjį ir maitinamąjį ir galėtų palyginti?  smile.gif
Papildyta:
Kodėl nepatiko?

Nepatiko, nes man asmeniškai labai keistas kvapas doh.gif Ir nedrėkino man visai, jausdavau tempimą pasitepus juo.
Papildyta:
Teks manau man grįšti prie Eucerin savo kremuko, nieko geresnio dar neradau, manau ir nerasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 17, 14:38)
Man ti jis tiko ir kaip makiazo pagrindas,tik kad dabar kitos firmos naudoju g.gif

man jis puikiai tinka kaip makiažo pagrindas, geresnio už jį neradau kolkas ax.gif
Atsakyti