Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(susidomejus @ 2010 01 25, 14:46)
taigi yra profesionalios linijos, jos turi viska, kreipkis i kosmetologe, parinks, pakonsultuos smile.gif

taip turbut ir padarysiu,bet tik manau kad kiekv kosmetologei pati geriausia yra ta kosmetika su kuria ji ir dirba,todel dazniausiai ja ir kisa klientems rolleyes.gif o as noreciau pasisakymu ir patarimu tu mergaiciu,kurios jau gal ne viena linija yra isbandziusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 01 25, 20:15)
taip turbut ir padarysiu,bet tik manau kad kiekv kosmetologei pati geriausia yra ta kosmetika su kuria ji ir dirba,todel dazniausiai ja ir kisa klientems  rolleyes.gif  o as noreciau pasisakymu  ir patarimu tu mergaiciu,kurios jau gal ne viena linija yra isbandziusios  4u.gif

Taigi ir pasirenka kazkokia, turbut, kad paciai patinka. Gi nedirba su ta, kuri nepatinka. O kad patinka, tai turbut, yra del ko g.gif
Nors ka as zinau, esu kalbejus su viena kosmetologe ir klausiau, kodel jinai pasirinko dirbti su ta kosmetika, su kuria dirba, tai jinai pasake, kad ji isidarbino salone, kuris dirba su ta kosmetika ir viskas, ji pasirinkimo neturejo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 gegužės 2010 - 19:26
mano oda irgi labai sausa,daug visokiu kremuku,aliejuku isbandziau ir pas kosmetologa ne viena karta buvau,bet deja niekas ne tiko unsure.gif tik pinigu sveistimas...
O pries metus savo vaikui nupirkau is firmos babycoccole kremuka(melsva tutele)pabandzia ir sau...ir visai patiko smile.gif be to kvapaslabai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 01 27, 18:39)
mano oda irgi labai sausa,daug visokiu kremuku,aliejuku isbandziau ir pas kosmetologa ne viena karta buvau,bet deja niekas ne tiko unsure.gif tik pinigu sveistimas...
O pries metus savo vaikui nupirkau is firmos babycoccole kremuka(melsva tutele)pabandzia ir sau...ir visai patiko smile.gif be to kvapaslabai geras thumbup.gif

O del ko vaikui pirkot ta kremuka? Koki poveiki jis turi?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 25, 18:57)
Nusipirkit elementarų nivea mėlyną kremą, jis laabai riebus, susitvarkė oda nuo pleiskanojimo  blush2.gif

O mane bert nuo jo pradejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 27, 17:58)
O mane bert nuo jo pradejo  unsure.gif

drinks_cheers.gif mane irgi beria nuo tokiu riebiu kremu..
Atsakyti
kazin, ar tas nivea kremukas gerai i oda susigeria. jeigu pigus, tai gali but, kad ant odos sudaro plevele, gal sudety naudotos mineralines alyvos, gal todel kemsa poras, neleidzia odai kvepuot g.gif Idomu jo sudetis ...
Atsakyti
Mano oda mišri, o dabar labai išsausėjusi...
Bet išbėrė ir nuo Avene kremo sausai odai...
Nors Avene, kiek žinau, tinka jautriai odai... man netiko...
Bet po ranka buvo dukrytės kremas ESSEX PLUS (paprastesnis, pigesnis) - neišbėrė...

Tad ir gamintojas, ir kaina dar nieko nereiškia... turi tikti odai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 27, 22:37)
kazin, ar tas nivea kremukas gerai i oda susigeria. jeigu pigus, tai gali but, kad ant odos sudaro plevele, gal sudety naudotos mineralines alyvos, gal todel kemsa poras, neleidzia odai kvepuot g.gif Idomu jo sudetis ...

Sudetis speju jo nekokia.. unsure.gif va galiu parasyt tamsiai melyno Nivea kremuko:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallima, Glycerin, Lanolin Alcohol, Paraffin, Panthenol, Decyl Oleate, Octyldocenol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Magnesium Steartare, Parfum, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol. Jauciu nekokia sudetis..
unsure.gif o dar raso: be konservanut. Tai dar naturalesne odos prieziura.. unsure.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau San Soucis Multi skin stipriai drėkinamąjį kremą (mėginėlyje) - išbėrė, o jau džiaugiausi, kad odos nebeberia....

Nebesuprantu, kas su ta oda darosi... g.gif
Atsakyti
As tai isvis nesuprantu kokia mano oda g.gif siaip sausa, bet linkusi i spuogelius... tai naudoju drekinamuosius kremus nes kitaip labai veida traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 28, 11:59)
Vakar išbandžiau San Soucis Multi skin stipriai drėkinamąjį kremą (mėginėlyje) - išbėrė, o jau džiaugiausi, kad odos nebeberia....

Man sios firmos labai patiko reguliuojamasis ar kaip ten vadinas kremas.. meginuka turejau doh.gif kur riebi zona pasausina o kur sausa pariebina.. nu ten kazkaip taip mandrai biggrin.gif
Atsakyti