Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Dabar turiu Jean Paul Gaultier body lotion. Man jis labai gerai drekina veido oda, pasitepus nera riebumo jausmo, ir neblizga oda. Be to odyte pasakiskai kvepia wub.gif
Labai man patinka, pabaigus pirksiu toki pati dar karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskinis_kokteilis: 26 gegužės 2008 - 23:26
Sveikutes! O mano veido odai lb tinka ir patinka paprastas kremukas - NIVEA (balta bonkute), o stai niekad nepirkciau daugiau lietuvisko gamynio "Margarita", blogiau nieko ir buti negali.. kaip veida nuo jo beria, siaubas.. blink.gif
Atsakyti
ką pasakytumėt į tai, jog aš pastaruoju metu išvis jokio kremo nenaudoju? biggrin.gif 2-3 kartus per savaitę dedu drėkinančias kaukes (Payot, YR, CL). Ir man to užtenka bigsmile.gif Kai šilta nesinori daug visko dėtis ant veido, nebent tas drėkinantis kremas būtų labai lengvas ir gelinis. O tokio aš dar neradau doh.gif Turiu iš drėkinančių chanel hydramax, neutrogenos drėkinantį (nepatinka, per sunkus mano odai). Berods tiek. Ai dar turiu Oriflame drėkinančią matiškumo suteikiančią emulsiją, bet labai nepatinka.

čia dabar pamasčiau, kad turėtų nekaip mano priežiūra iš šono atrodyt. Diena primeris + pudra, naktį- BE mineralkė arba kremukas su arbtamedžiu (priklausomai nuo poreikio). Tai vat drėkinimas tik kaukių pagalba vyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 05 27, 01:26)
Dabar turiu Jean Paul Gaultier body lotion. Man jis labai gerai drekina veido oda, pasitepus nera riebumo jausmo, ir neblizga oda. Be to odyte pasakiskai kvepia  wub.gif
Labai man patinka, pabaigus pirksiu toki pati dar karta  thumbup.gif

Kaip cia? g.gif body lotion ant veido?ar as kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
O gal zinot koki drekinanti krema kuris turetu SPF?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 27, 20:49)
O gal zinot koki drekinanti krema kuris turetu SPF?

Yra toks Shisheido The Skincare Day Moisture Protection SPF15, kadangi man patinka shisheido firmos kosmetika, užsisakiau šita kremą thumbup.gif Braškėse kainuoja apie 80 Lt, o pas mus apie 150 Lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tania: 28 gegužės 2008 - 08:51
Sveikutes
gal kas naudoja Decleor kremukus? Labai noreciau atsiliepimu apie sia firma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tania @ 2008 05 28, 09:50)
Yra toks Shisheido The Skincare Day Moisture Protection SPF15, kadangi man patinka shisheido firmos kosmetika, užsisakiau šita kremą  thumbup.gif  Braškėse kainuoja apie 80 Lt, o pas mus apie 150 Lt  ax.gif

O kokia tavo oda? Braškėse rašo, kad drėkinantis, apsaugantis ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 27, 14:06)

čia dabar pamasčiau, kad turėtų nekaip mano priežiūra iš šono atrodyt. Diena primeris + pudra, naktį- BE mineralkė arba kremukas su arbtamedžiu (priklausomai nuo poreikio). Tai vat drėkinimas tik kaukių pagalba vyksta unsure.gif

iš šono tai tikrai nekaip biggrin.gif
bet juk jeigu odai tinka ir ji nereikalauja daugiau nei duodate drėkinimo, tai matyt viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Tania @ 2008 05 28, 09:50)
Yra toks Shisheido The Skincare Day Moisture Protection SPF15, kadangi man patinka shisheido firmos kosmetika, užsisakiau šita kremą  thumbup.gif  Braškėse kainuoja apie 80 Lt, o pas mus apie 150 Lt  ax.gif

O juo pasitepus nera riebumo pojucio? idomu kokioj Sarmoj ar Kristej duotu meginuka jei turi? g.gif
Atsakyti
user posted image
man irgi sitas pats geriausias wub.gif Jau trecia bonkute naudoju ir dar lauksiu kada nuolaida bus, tai vel 2 is kart nupirksiu. thumbup.gif Labai ilgai ieskojau ir daug kas netiko mano sausai odai, bet pagaliau suradau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 04 19, 16:27)
user posted image
ar šitas kremukas, nes žiūriu dabar internetinėj jis su 50 % nuolaida  bigsmile.gif

Vakar šitą pradėjau naudoti. Nu nereliai gerai drėkina odytę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti