Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Kuri laika naudojau Avene drekinamuosius kremus, dabar galvoju ar tik man nekemsa jie poru schmoll.gif Bandysiu Bioderma, ziuresiu koks skirtumas pasimatys ir bus lengviau apsispresti kuris labiau tinka.
Atsakyti
Geresnio už anna lotan Barbados nesu turėjus.. wub.gif
Atsakyti
Naudoju vishy oligio25, jis skaistinantis ir drekinantis, tai padrekina neblogai, o kad paskaistintu tai nemanau.. ax.gif
Atsakyti
O vishy oligo25, tai cia nuo 25 metu, ar siaip tas skaiciukas parasytas? 4u.gif Maciau eurovaistinej kaip tik jam nuolaida, tai gundausi tongue.gif
Atsakyti
Visad naudojau iš kosmetologės Academie kremukus, bet dabar nusipirkus Uriage hydracrystal, man jis patinka, odytė švelni ir sudrėkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramer @ 2008 05 23, 17:44)
O vishy oligo25, tai cia nuo 25 metu, ar siaip tas skaiciukas parasytas?  4u.gif  Maciau eurovaistinej kaip tik jam nuolaida, tai gundausi  tongue.gif

Na siaip parasyta, kad nuo 25 iki 30 metu, man 22, tai nemanau, kad cia jau taip grieztai reiketu ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 05 20, 22:07)
Geresnio už anna lotan Barbados nesu turėjus.. wub.gif

O kuo jis toks geras Tau? Kokia oda? 4u.gif
Atsakyti
Kas galetu patart man koki tikrai gera drekinanti kremuka, kad tikrai drekintu visa diena, bet veidas neatrodytu riebus? blush2.gif
Atsakyti
nieks nepatars, reikia rasti sau tinkama
man labai patinka ir geresnio nesu radusi YR melynos serijos, o naudojant kartu su toniku-oda labai gerai sudrekinama thumbup.gif ir Yr kauke 3min drekinanti wub.gif thumbup.gif
daugiau nieko nesu radus kad gerai drekintu, dauguma kremu tokie vidutiniski tuo atzvilgiu
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 24, 01:09)
O kuo jis toks geras Tau? Kokia oda?  4u.gif

Na labai toks malonus - ir kvapas, ir konsistencija ir labai gerai susigeria, oda tokia svelni ir sudrekinta.Mano oda normali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 13:13)
naudoju Čystaja Linija sausai odai, tai labai patinka  thumbup.gif  lengvas, greit įsigeria, gerai drėkina  wub.gif

o tau poru nekemsa? g.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte Pulanna drėkinamąjį kremą? Žurnale užmačiau reklamą ir parūpo blush2.gif
Atsakyti