Kuri laika naudojau Avene drekinamuosius kremus, dabar galvoju ar tik man nekemsa jie poru
Bandysiu Bioderma, ziuresiu koks skirtumas pasimatys ir bus lengviau apsispresti kuris labiau tinka.

Geresnio už anna lotan Barbados nesu turėjus..

O vishy oligo25, tai cia nuo 25 metu, ar siaip tas skaiciukas parasytas?
Maciau eurovaistinej kaip tik jam nuolaida, tai gundausi

Visad naudojau iš kosmetologės Academie kremukus, bet dabar nusipirkus Uriage hydracrystal, man jis patinka, odytė švelni ir sudrėkinta

QUOTE(ramer @ 2008 05 23, 17:44)
O vishy oligo25, tai cia nuo 25 metu, ar siaip tas skaiciukas parasytas?
Maciau eurovaistinej kaip tik jam nuolaida, tai gundausi 

Na siaip parasyta, kad nuo 25 iki 30 metu, man 22, tai nemanau, kad cia jau taip grieztai reiketu ziuret

QUOTE(vildžiūnė @ 2008 05 20, 22:07)
O kuo jis toks geras Tau? Kokia oda?

Kas galetu patart man koki tikrai gera drekinanti kremuka, kad tikrai drekintu visa diena, bet veidas neatrodytu riebus?

nieks nepatars, reikia rasti sau tinkama
man labai patinka ir geresnio nesu radusi YR melynos serijos, o naudojant kartu su toniku-oda labai gerai sudrekinama
ir Yr kauke 3min drekinanti
daugiau nieko nesu radus kad gerai drekintu, dauguma kremu tokie vidutiniski tuo atzvilgiu
man labai patinka ir geresnio nesu radusi YR melynos serijos, o naudojant kartu su toniku-oda labai gerai sudrekinama

daugiau nieko nesu radus kad gerai drekintu, dauguma kremu tokie vidutiniski tuo atzvilgiu
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 24, 01:09)
Na labai toks malonus - ir kvapas, ir konsistencija ir labai gerai susigeria, oda tokia svelni ir sudrekinta.Mano oda normali

QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 13:13)
naudoju Čystaja Linija sausai odai, tai labai patinka
lengvas, greit įsigeria, gerai drėkina 

o tau poru nekemsa?