Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Tania @ 2008 05 14, 08:20)
O aš labai noriu įsigyti Shiseido drekinantį kremą, kuris turi apsauga nuo saulės, nes vasara tai ypač aktualu  vacation4.gif Aš turiu iš tos serijos paakių kremą, man patinka, drėkina oda ir oda atrodo skaisti  thumbup.gif

Kokios ce firmos sis kremas, as nieko apie ji negirdejusi g.gif . Ar ce tik jaunimui,ar yra ir nuo 30metu? Nes as jau kiek meteliu naudoju ta pati krema L`oreal veidui ir paakiams. Kazka noreciau pabandyti kita. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 14, 15:22)
Kokios ce firmos sis kremas, as  nieko apie ji negirdejusi  g.gif . Ar ce tik jaunimui,ar yra ir nuo 30metu? Nes as jau kiek meteliu naudoju ta pati krema L`oreal  veidui ir paakiams. Kazka noreciau pabandyti kita. ax.gif

Turiu tokį kremą paakiams
http://ru.strawberry.......96&goChar=S
Dabar labai noriu įsigyti tokį kremą bigsmile.gif
http://ru.strawberry.......34&goChar=S
Atsakyti
Kaip suprantu jis yra rusiskas g.gif kur ju butu galima nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=haifa,2008 04 19, 11:29]
As naudoju Natural sea beauty veidui krema ..man labai patinka,puikiai drekina ir netempia veido odos. Zinau,kad ta kosmetika importuoja is Izraelio.. smile.gif

O kur galima sito kremuko isigyti? Ir kokia kaina butu? 4u.gif
Atsakyti
Geriausias is geriausiu biotherm aquasource thumbup.gif tik, kad sudetines medziagos siek tiek dilgina blush2.gif bet siaip super! dar neblogas Babor bei Eucerin'o 5%. wub.gif
Atsakyti
As labai patenkinta TBS drekinamuoju kremu su vit. E .
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 14, 15:47)
Kaip suprantu jis yra rusiskas  g.gif kur  ju butu galima nusipirkti rolleyes.gif

Shiseido firma tikrai nera rusiska.jis yra japonu gamybos.o jos produkcijos galima isigyti sarmose ir kristianose.kainos ir tikrai visai nemazos.kremukas jauciu ir 200lt perkopia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 05 15, 11:52)
Shiseido firma tikrai nera rusiska.jis yra japonu gamybos.o jos produkcijos galima isigyti sarmose ir kristianose.kainos ir tikrai visai nemazos.kremukas jauciu ir 200lt perkopia. mirksiukas.gif

Taip, čia japonų gamybos rolleyes.gif Kainos nemažos, bet man ta firma patinka ir atsiliepimų apie ją daug geru girdėjau thumbup.gif Už paakių kremą sarmoj mokėjau apie 170 Lt ax.gif Bet braškėse atrodo iki 100 lt kainuoja rolleyes.gif Kosmetikai, o ypač kremams stengiuosi netaupyti blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 14, 17:06-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2008 05 14, 17:06)
As labai patenkinta TBS drekinamuoju kremu su vit. E .

VITAMINE E ILLUMINATING MOISTURE CREAM?
Man nuo sio kremo atsirado spuogeliu, labai netiko. Bet jie ten berots keli yra su vit E, vienas ILLUMINATING, kita paprastas.
Atsakyti
As naudoju is ANA LOTAN serijos drekinanti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(super_inga @ 2008 05 16, 23:40)
VITAMINE E ILLUMINATING MOISTURE CREAM?
Man nuo sio kremo atsirado spuogeliu, labai netiko. Bet jie ten berots keli yra su vit E, vienas ILLUMINATING, kita paprastas.

mano tas paprastas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 05 17, 18:16)
As naudoju is ANA LOTAN serijos drekinanti. wub.gif

gal kartais la creme? patiko man sis thumbup.gif
Atsakyti