Senoji temikė Diskutuokim toliau apie drėkinamuosius kremukus veidui, juk vasara artėja, po žiemos norisi odą ne tik maitinti, bet ir gaivinti, drėkinti
aha, aš vienąkart esu re-hydration kremuką gavus dovanų (tai neklausiau kainos ), o kitą kartą, kaip ir ...whatever... įsigijau per tarpininkę..
dar vienas nuostabus kremukas yra Matis firmos (mano mama ir sesutė naudoja), tik kad jis tikrai brangokas, o turint omeny, kad kremas gan greitai išsinaudoja, tai kol kas nesiryžtu ir pati sau pirkti.. gal gimtadieniui užsiprašysiu
Sveikos man tik 20 metu, dar nenoriu naudoti rimtesiu kremu, norisi kazko gaivesnio, kad labai gerai drekintu, gal galetumete pasiulyti koki kremuka? siuo metu naudoju CL bet man pradejo oda tempti nuo jo,matyt kazkas ne taip jame, labai patiko Garnier Fresh, bet nematau jo jau prekyboje... lauksiu pagalbos
O aš labai noriu įsigyti Shiseido drekinantį kremą, kuris turi apsauga nuo saulės, nes vasara tai ypač aktualu Aš turiu iš tos serijos paakių kremą, man patinka, drėkina oda ir oda atrodo skaisti