Įkraunama...
Įkraunama...

Kai esate nepatenkintos savo išvaizda...

QUOTE(PRIPSYTE @ 2008 08 03, 19:32)
Drožiu į vonią ir pasidarau kokią patinkančią grožio procedūrą:veidui kaukę ar paguliu putų vonioj, arba einu ką nors sau pirkt.. ax.gif

drinks_cheers.gif Ir as taippat
Atsakyti
Geriausia - eiti apsipirkti biggrin.gif
Atsakyti
man labiausiai padeda vonia, išsimaudyti niekur neskubant, užsidėti plaukų kaukę, vėliau pasidažyti, apsirengti susiderinus, nes per skubėjimą būna kad apsirengiu vos ne kas pirmas po ranka spintoj pakliūna...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2011 01 19, 20:39)
man labiausiai padeda vonia, išsimaudyti niekur neskubant, užsidėti plaukų kaukę, vėliau pasidažyti, apsirengti susiderinus, nes per skubėjimą būna kad apsirengiu vos ne kas pirmas po ranka spintoj pakliūna...smile.gif

Buvau ir aš prieš kelias dienas karštą vonią prisileidus doh.gif Įlipau, pradžioj viskas gerai atrodė, bet... Po kelių minučių širdis kaip pašėlus pradėjo baladotis. Na galvoju nieko tokio - mano širdis dažnai sukvailioja. Dar po poros minučių taip ausyse pradėjo spengti ir galva suktis, kad vos ant kojų pastovėjau. Ir dar kokią valandą gulėjau lovoj ir negalėjau atsigaut. Daugiau niekas manęs neįkiš į karštą vonią schmoll.gif

Jei į tema, tai jei kartais esu nepatenkinta savo išvaizda, paklausiu MB ar aš jam graži blush2.gif pasako, kad aš pati nuostabiausia (ir veiksmais tai įrodo blush2.gif ) ir visos mintys apie išvaizdą dingsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 19, 21:25)
Buvau ir aš prieš kelias dienas karštą vonią prisileidus  doh.gif  Įlipau, pradžioj viskas gerai atrodė, bet... Po kelių minučių širdis kaip pašėlus pradėjo baladotis. Na galvoju nieko tokio - mano širdis dažnai sukvailioja. Dar po poros minučių taip ausyse pradėjo spengti ir galva suktis, kad vos ant kojų pastovėjau. Ir dar kokią valandą gulėjau lovoj ir negalėjau atsigaut. Daugiau niekas manęs neįkiš į karštą vonią  schmoll.gif

Karštis išplečia kraujagysles, todėl galimi įvairūs negalavimai. Aš irgi retai einu į vonią, nes turiu problemų su kraujospūdžiu, jis ir taip žemas, o vonia dar pažemina, todėl išėjus vaikštau kaip pritvota.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 01 19, 21:28)
Karštis išplečia kraujagysles, todėl galimi įvairūs negalavimai. Aš irgi retai einu į vonią, nes turiu problemų su kraujospūdžiu, jis ir taip žemas, o vonia dar pažemina, todėl išėjus vaikštau kaip pritvota.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 19 sausio 2011 - 21:34
QUOTE(Florestina @ 2011 01 19, 21:28)

O mano kraujospūdis mėgsta be priežasties pašokinėt g.gif Ir širdis kartais baladojas g.gif Nebeisiu daugiau į karštą vonią, nebent vanduo bus šaltas biggrin.gif
Atsakyti
As patinku pati sau tokia kokia esu. Tik pries pora metu baisiai atrodziau, del depresijos. Tikra mirtininke. Kai pasiziuriu i nuotraukas, tai zvilgsnis toks tuscias tuscias, nei gyva, nei mirusi.
Atsakyti
Buna dienu kaip tycia... verysad.gif Tai tokiais atvejais klausineju vyro ar as grazi biggrin.gif Vyras visaip kaip aiskina, kad esu pati paciausia, na ir tada kai jau beveik "itikiu" pasidaro geriau 4u.gif Arba isijungiu garsiai muzika ir soku bele kaip smile.gif paskui einu prie veidrodzio ir ziuriu kaip "sukudau" smile.gif Esme tame, kad i viska reikia ziureti pro pirstus, ir zinoti, kad kartais mus valdo ir itakoja musu savijauta tie nelemti hormonai doh.gif Taigi, buna dienu kaip tycia... smile.gif
Atsakyti
jei netenkina isvaizda... einu miegot biggrin.gif
Atsakyti
vienas gamta apdovanoja daugiau, kitas maziau. jei nepatinka kaip atrodai ir norisi keistis reikia ideti noro, pastangu, darbo, laiko ir investiciju. santykis nustatomas pagal galimybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inverse: 16 birželio 2011 - 22:52
schmoll.gif As visada patenkinta.
Atsakyti