Įkraunama...
Įkraunama...

Kai esate nepatenkintos savo išvaizda...

bunu pikta ir irzli... tadien geriau akyse nesirodyti blush2.gif
Atsakyti
pradedu zirzti vaikinui,kad noriu ta arba ta pakeisti savyje,tada nuo jo isgristu morala apie dievo varyma i medi ir tai,kad prisisauksiu nelaime su tokiom kalbom,tam kartui tikrai padeda tokios jo snekos,iskart sau patikti pradedu biggrin.gif
Atsakyti
Bumbu visa diena blink.gif
Atsakyti
Pasižiūriu nete DIDELIŲ moterų foto ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
raminu save, jog esu unikali, tokiu kaip as daugiau nera ir... padeda!! smile.gif
Atsakyti
na taip patenkinta, taciau maziau celiulito , kuris sukuria apvalumus tam tikrose vietose ir nuotaika butu 100proc gera thumbup.gif
Atsakyti
butinai kazka nusiperku sau dazniausiai kuno prieziurai, nueinu i soliariuma, ir ka nors is rubu nusiperku:) bet paskutiniu metu lb nera ka ir pirkt:))) tai uzsuku i knygyna geru knygu:)
Atsakyti
bandau keisti isvaizda, apsilankau kirpykloje, nusidazau plaukus, perziuriu spinta, kai ka ismetu, kai ka naujo isigyju... smile.gif
Atsakyti
Kai jaučiuosi negraži tikrai neinu apsipirkt, ne ta nuotaika (dar nusipirksiu kokią nesamonę). Tūnau namie. schmoll.gif
Kita vertus atlieku daug naudingų buities darbų. Didelis pliusas!
Naktį stengiuosi gerai išsimiegot, o tada ir būnu gražesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Drožiu į vonią ir pasidarau kokią patinkančią grožio procedūrą:veidui kaukę ar paguliu putų vonioj, arba einu ką nors sau pirkt.. ax.gif
Atsakyti
Keičiu šukuoseną ar plaukų spalvą, jei kirpėja neperkalba manęs ax.gif
Neseniai pasidariau cheminį nuotaikai pakelti, paskui gailėjausi, nes po savaitės jau nebepatiko doh.gif
Atsakyti
Na veidrodis mano priesas buvo tapes nedaug kartu, bet dariau isvadas(ne is karto)
Po gimdymo buvau priaugusi daug svorio ir veidrodyje saves nekenciau.
Tada isigijau treniruokli - dvirati ir vietoj vakarienes ji myniau, myniau kekviena vakara iki devinto prakaito. fitness3.gif doh.gif
Pirma menesi svoris laikesi kaip ikaltas, nors ir sportavau is sirdies ir valgiau zymiai maziau, bet matyt mano lasinukai virto raumenim, todel svoris ir nekrito.
Bet numetus jau nebepriaugo( numeciau 10 kg. per metus)
Noreciau dar bent 3 kg numest, bet savy jegu jau neberandu taip susigriebt, matyt ne taip baisiai jau atrodau ir leidziu sau patinginiaut, o ir sokolado kartais nesugebu atsisakyt ax.gif

O siaip nesu savim patenkinta daugeliu dalyku, bet kai zinau, kad nieko negaliu pakeist, tai ir nesuku sau del to galvos.
Gyvenu, dziaugiuosi, kad esu sveika, turiu mylincia seima ir neieskau po s.... smegenu.

Labai noreciau aukstesne but, dailesne, veslesniais plaukais, turet didesni biusta, baltesnius dantis, bet manau nereikia vyti dievo medin, kad po to krapstyt nereiketu thumbup.gif wub.gif cool.gif drinks_cheers.gif

Kartais, kai paziuriu per telika, kaip moterys eina is proto, kisa didziausius pinigus operacijoms.... doh.gif

Manau uz tuos pinigelius geriau sau su seima atostogas prasmatnias geriau suorganizuociau

vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif
Atsakyti