nueinu i kirpykla atnaujinti sukuosenos,nusiperku koki drabuzi ar nauju makiazo priemoniu ir vel bunu patenkinta savimi
esu patenkinta savim,mat vyrui savo patinku,tik noreciau numesti pora kg iki pilnos laimes,kuriuos priaugau per ziema
ir viskas bus ok
ir viskas bus ok
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 06, 14:46)
kai kažkas nepatinka manyje, einu į parduotuvę, nusiperku naują drabužėlį ir nuotaika pasitaiso...Kad ir atrodo, jog ant pilvo per daug lašinukų...Nors iš tiesų jų nei per daug, nei per mažai...
o as kaip tik dar daugiau nepatenkinta palieku apsilankiusi rubu parduotuveje, nes kazkodel visada pasijauciu stora ir netelpanti i drabuzius (nors nesu stora)
jau geriau tada kokia kosmetikos parduotuve nusluoti
Bet ar buna patenkintu savimi?
Viena diena patenkinta,kita diena ne?
Bet vistiek,reikia save mylet ir nesigrauzt del smulkmenu
Viena diena patenkinta,kita diena ne?
Bet vistiek,reikia save mylet ir nesigrauzt del smulkmenu
Geriau tadien neziureti i veidrodi
aš tada šopinuos tik ne mūsų parduotuvės,nes praktiškai visi rūbai yra s dydžio nuo to tik depresija dar didesnė gali būt,o internetinėse parduotuvėse ir tokių gražių gali rūbeliu nusipirkt nuotaika iškart pagerėja jei ir tai nepadeda,pabadauju,pasportuoju,pas kirpėja nueinu o jei dar mb akys sužimba tai..
tik va reiktų dabar dar porą kg nuritint nuo pilvo..
šiaip įklimpus į juodą depresiją dėl išvaizdos, geriausias vaistas juodas šokoladas kavos ar arbatos puodelis ir geras filmas
tik va reiktų dabar dar porą kg nuritint nuo pilvo..
šiaip įklimpus į juodą depresiją dėl išvaizdos, geriausias vaistas juodas šokoladas kavos ar arbatos puodelis ir geras filmas
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 07:22)
Bet ar buna patenkintu savimi?
buna
paauglystej daznai sededavau su veidrodeliu... sakydavau sau - "mano grazios akys", "mano dailios lupos" ir tt. o jei nuotraukose atrodydavau nekaip - sakydavau "nevykusiai nufotkino".
i zurnalu virselius neziurekit - ten minia zmoniu - vizazistu, kirpeju, stilistu, fotografu, apsvieteju, fotomontazininku dirba valandu valandas, kol guana norima rezultata... zurnalu virselliai realybes neatspindi, todel nera reikalo i juos lygiuotis.
visiskai pritariu zodziams "nepatinki sau - keisk poziuri". tiesiai i desimtuka.
QUOTE(ragnez @ 2008 05 28, 13:21)
buna
o jei nuotraukose atrodydavau nekaip - sakydavau "nevykusiai nufotkino".
visiskai pritariu zodziams "nepatinki sau - keisk poziuri". tiesiai i desimtuka.
o jei nuotraukose atrodydavau nekaip - sakydavau "nevykusiai nufotkino".
Dažniausiai neturiu laiko galvoti patinku ar nepatinku . lekiu ir viskas....Bet kai susitvarkau viską gražiai -nuo plaukų galiukų iki kojų pirštukų-nesvarbu nei kad ne -niolika, nei kad šiokis tokis (švelniai tariant) viršsvoris yra -būnu sau graži.
nežiūriu i veidrodį nesirodau žmonėm ir galvoju,kas mane tokią ims?
Pasidažau
QUOTE(kristiorlov @ 2008 05 28, 11:58)
geriausias vaistas juodas šokoladas kavos ar arbatos puodelis ir geras filmas
as tai dar labiau susiparinciau sokolada suvalgius
niekas man nepadeda jei jauciuos baisi tai jauciuos. ir sopintis tada negaliu nes bet ka apsirengus atrodau sau baisiai. uzplaukia tokiu periodu ir praeina.