Įkraunama...
Įkraunama...

Kai esate nepatenkintos savo išvaizda...

kai kažkas nepatinka manyje, einu į parduotuvę, nusiperku naują drabužėlį ir nuotaika pasitaiso...Kad ir atrodo, jog ant pilvo per daug lašinukų...Nors iš tiesų jų nei per daug, nei per mažai...
Atsakyti
nueinu i kirpykla atnaujinti sukuosenos,nusiperku koki drabuzi ar nauju makiazo priemoniu ir vel bunu patenkinta savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
esu patenkinta savim,mat vyrui savo patinku,tik noreciau numesti pora kg iki pilnos laimes,kuriuos priaugau per ziema doh.gif
ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 06, 14:46)
kai kažkas nepatinka manyje, einu į parduotuvę, nusiperku naują drabužėlį ir nuotaika pasitaiso...Kad ir atrodo, jog ant pilvo per daug lašinukų...Nors iš tiesų jų nei per daug, nei per mažai...

o as kaip tik dar daugiau nepatenkinta palieku apsilankiusi rubu parduotuveje, nes kazkodel visada pasijauciu stora ir netelpanti i drabuzius (nors nesu stora) ax.gif
jau geriau tada kokia kosmetikos parduotuve nusluoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet ar buna patenkintu savimi?
Viena diena patenkinta,kita diena ne?
Bet vistiek,reikia save mylet ir nesigrauzt del smulkmenu wink.gif
Atsakyti
Geriau tadien neziureti i veidrodi
Atsakyti
aš tada šopinuos thumbup.gif tik ne mūsų parduotuvės,nes praktiškai visi rūbai yra s dydžio doh.gif nuo to tik depresija dar didesnė gali būt,o internetinėse parduotuvėse ir tokių gražių gali rūbeliu nusipirkt rolleyes.gif nuotaika iškart pagerėja thumbup.gif jei ir tai nepadeda,pabadauju,pasportuoju,pas kirpėja nueinu thumbup.gif o jei dar mb akys sužimba tai.. cool.gif mirksiukas.gif
tik va reiktų dabar dar porą kg nuritint nuo pilvo.. ax.gif
šiaip įklimpus į juodą depresiją dėl išvaizdos, geriausias vaistas juodas šokoladas tongue.gif kavos ar arbatos puodelis ir geras filmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 07:22)
Bet ar buna patenkintu savimi?

buna rolleyes.gif
paauglystej daznai sededavau su veidrodeliu... sakydavau sau - "mano grazios akys", "mano dailios lupos" ir tt. o jei nuotraukose atrodydavau nekaip - sakydavau "nevykusiai nufotkino".

i zurnalu virselius neziurekit - ten minia zmoniu - vizazistu, kirpeju, stilistu, fotografu, apsvieteju, fotomontazininku dirba valandu valandas, kol guana norima rezultata... zurnalu virselliai realybes neatspindi, todel nera reikalo i juos lygiuotis.

visiskai pritariu zodziams "nepatinki sau - keisk poziuri". tiesiai i desimtuka.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 05 28, 13:21)
buna  rolleyes.gif
o jei nuotraukose atrodydavau nekaip - sakydavau "nevykusiai nufotkino".
visiskai pritariu zodziams "nepatinki sau - keisk poziuri". tiesiai i desimtuka.

thumbup.gif
Dažniausiai neturiu laiko galvoti patinku ar nepatinku smile.gif . lekiu ir viskas....Bet kai susitvarkau viską gražiai -nuo plaukų galiukų iki kojų pirštukų-nesvarbu nei kad ne -niolika, nei kad šiokis tokis (švelniai tariant) viršsvoris yra rolleyes.gif -būnu sau graži. biggrin.gif
Atsakyti
nežiūriu i veidrodį biggrin.gif nesirodau žmonėm ir galvoju,kas mane tokią ims? unsure.gif
Atsakyti
Pasidažau biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiorlov @ 2008 05 28, 11:58)
geriausias vaistas juodas šokoladas tongue.gif kavos ar arbatos puodelis ir geras filmas ax.gif

as tai dar labiau susiparinciau sokolada suvalgius cool.gif

niekas man nepadeda jei jauciuos baisi tai jauciuos. ir sopintis tada negaliu nes bet ka apsirengus atrodau sau baisiai. uzplaukia tokiu periodu ir praeina.
Atsakyti