Įkraunama...
Įkraunama...

Kai esate nepatenkintos savo išvaizda...

QUOTE(Twiggy @ 2008 04 18, 15:43)
jei esi nepatenkinta savo isvaizda, reikia keisti poziuri  cool.gif

lengva pasakyt, sunku padaryt
Atsakyti
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 04 26, 23:50)
O kazin jei galima butu apsikeist vietomis su kuom nors, turet kazkieno isvaizda, tai kazin ar nors viena ryztusi...?

va va,as irgi ta pati galvoju drinks_cheers.gif kartais pazirziam del kazkokiu isvaizdos detaliu,bet jei kas is tikruju duotu visai kita kuna,kita veida,kitus plaukus,ar tikrai mes rinktumemes buti ne savimi? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sausė @ 2008 04 26, 20:19)
sakau sau kokia esu,kokia šauni.

tu is tikruju sauni su tokiu poziuriu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 27, 00:51)
lengva pasakyt, sunku padaryt

o ka lengviau padaryt-ar pakeist isvaizda,ar poziuri?ka lengviau,ta ir rinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man buna kokia savaite epr menesi o gal ir daugiau kai istisai sau atrodau bjauri, bet vyras sako, akd grazi.. ir gerai wub.gif sunku tomis dienomis, tai as tiesiog atsisedu ir laukiu. tada uzeina gerosios dienos kai tampu sau labai simpatiska. taip va ir gyvenam ax.gif
Atsakyti
Bet kartais atrodo, kad visi tvo ta trukuma pastebi, jums ne? smile.gif ten akis kreiva....
lupos neproporcingos...nosis....rankos, pirstai, sudejimas...Ech
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 27, 17:32)
Bet kartais atrodo, kad visi tvo ta trukuma pastebi, jums ne? smile.gif ten akis kreiva....
lupos neproporcingos...nosis....rankos, pirstai, sudejimas...Ech

kuo daugiau apie tai kalbesite ir pirstais rodysite savo trukumus,tuo jie tikrai taps vis labiau pastebimi.pvz as niekad net nenumaniau,kad mano draugei buvo luzusi nosis ir kad ji siek tiek po to luzio netiesi.kol ji nepasake ir pirstu neparode,kad ten negerai,tol as nemaciau.tai gal ir visiems taip?geriau zodziais ir pirstais pademonstruoti savo pliusus,pvz ateini su nauja bliuskyte ir sakai:argi ne graziai isryskina mano krutine?arba su bateliais ateini ir rodydama juos pati sakai:visai elegantiskai atrodau,ane?na,aisku,nepersistengiant,per daug neprisigiriant,taciau kalbedama apie privalumus zmoniu akis nukreipsi is tikruju ten,kur grazu rolleyes.gif
Atsakyti

blink.gif buna tokiu dienu kai esu nepatenkinta savo izvaizda, daznai po bemiegiu naktu , tad tokiais atvejai saules akinukai sunglasses2.gif labai padeda arba is viso kojos nekeliu i lauka verysad.gif
Atsakyti
O aš tvarkausi dantukus, tai vienas priekinis dabar gyja, visas suniokotas...
Atrodau baisiai, bijau net burną pražiot... O su vaiku reik i lauką eit.... Būtinai ką nors susitinki verysad.gif
Kaip iki 5dienio duot tylėjimo įžadus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš kai sau nepatinku, tada apsimetu pikta, galvoju- niekas nelįs artyn ir nepastebės, kaip blogai šiandien atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu tai ką, pasigrožėkime biggrin.gif :

Renee Zellweger be makijažo ir su doh.gif

user posted image
Papildyta:
Britney Spears hihihi.gif

user posted image
Papildyta:
Cameron Diaz mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Seksualioji Pamela Anderson doh.gif

user posted image
Papildyta:
Julia Roberts smile.gif

user posted image
Papildyta:
Na, o čia, Lisa Kudrow iš "Draugų" schmoll.gif

user posted image
Papildyta:
Jeigu mums vos tik pašvilpus, pas mus skubėtų atbėgti kirpėjai, grimuotojai, masažuotojai, stilistai, asmeniniai fitneso treneriai, visos atrodytumėm nepriekaištingai kiekvieną dieną. Bet aš manau, kad merginos Lietuvoje yra labai gražios, ir kiek mano draugų užsieniečių taip sako thumbup.gif drinks_cheers.gif . Tik, kad mes, pripratę prie savo grožio, jo nebepastebime mirksiukas.gif . Taip, kad tikrai nepergyvenkite dėl savo išvaizdos irnesakyk.gif , svarbiausia, kad akys šiltai spindėtų wub.gif .
Atsakyti
O va as noreciau but storesne, maniau antras gimdymas pades... doh.gif Sutinku, kad lietuvaites grazios, bet tas grozis dar buna is vidaus ir lyg negrazuole, o va turi kazka tokio...(taip sako mano vyras kartais, kai kalbam apie grozio supratima) g.gif
Atsakyti
QUOTE(aretat @ 2008 05 01, 08:13)
O va as noreciau but storesne, maniau antras gimdymas pades... doh.gif Sutinku, kad lietuvaites grazios, bet tas grozis dar buna is vidaus ir lyg negrazuole, o va turi kazka tokio...(taip sako mano vyras kartais, kai kalbam apie grozio supratima) g.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif . Bet lietuvių merginos ir aplamai yra gražios cool.gif . Pavyzdziui, aš esu gyvenusi Airijoje, tai kiek pastebėjau, airės visos labai feministiškai nusiteikusios, tokios vos ne kaip vyrai g.gif . O vat lietuvaitės tokios moteriškos, simpatiškos, šiltos ir t.t. ir t.t. thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif .
Atsakyti
Man padėjo labai keistas, gal net vaikiškas būdas blush2.gif Kiekvieną naktį prieš miegą, gulėdama lovoj, galvodavau, kokia aš norėčiau būti, kad atrodyčiau tobula sau, susikūriau savo portretą, nuo galvos iki kojų (akių forma, plaukų spalva, stilius, figūra ir t.t.) ir kasnakt tik apie tai galvodavau. Dabar turiu šukuoseną, stilių, kurie man tinka ir patinka. Paeksperimantavusi pamačiau koks makiažas man tinka, kokius bruožus išryškint, kad atrodyčiau maždaug taip, kaip save įsivaizduodavau. Truputį pasportavau, nusipirkau pakietintų liemenukų biggrin.gif Ir net nosis nebeatrodo tokia negraži (visąlaik vakarais ją isivaizduodavau biškį riestą ir mažytę biggrin.gif ) Tai va, pasamonė įsisavino, įtikėjau savo grožiu bigsmile.gif Dabar visi draugai, giminės pamatę giria, kad labai gražiai atrodau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti