Įkraunama...
Įkraunama...

Kai esate nepatenkintos savo išvaizda...

na cia sunku pakeisti poziuri kaip ir skoni: pvz as pavydziu merginom kurios turi rudas akis, ne tris plaukus ant galvos ne kumpa nosi ir grazia sypsena biggrin.gif viso to neturiu ir pakeisti deja negaliu visko todel skonio, kaip ir poziurio nelabai pakeisi. kas patinka tai ir patiks visad. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 19, 11:23)
na cia sunku pakeisti poziuri kaip ir skoni: pvz as pavydziu merginom kurios turi rudas akis, ne tris plaukus ant galvos ne kumpa nosi ir grazia sypsena  biggrin.gif viso to neturiu ir pakeisti deja negaliu visko todel skonio, kaip ir poziurio nelabai pakeisi. kas patinka tai ir patiks visad.  smile.gif

Keiciasi ir skonis, ir poziuris. Gal geriau paskaityk knygas, ar uzsiimk kokia naudinga veikla
Atsakyti
pamilk save tokia, kokia esi. jei saves nemylesi tai ir kiti ne. keis poziuri, gyvenimiskus iprocius. iseik kur nors nestovek visa diena pries veidrodi ir neuzsiiminek savo trukumu paieska
Atsakyti
tada stengiuosi daryti viska kad buciau patenkinta thumbup.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai niurzgiu del savo isvaizdos, padidejusio pilvuko ir panasiai smile.gif Tada susigriebiu, isijungiu gera muzika ir pradedu sportuoti, kad vel buciau patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau, kartais as sau grazi jauciuos, kartais uzeina kazkoks durnumas ir jau kovoju su veidrodziu! Buna mama pasako, kad panasi esu i kokia grazia aktore, o kai pagalvoju tai jos tokios grazuoles negaliu but i jas panasi! Nors kartais atrandu panasumu.
Zodziu, manau cia PMS kaltas, kad taip susikrimtau ir pasiskundziau...Nes nesu standartines isvaizdos, o kartais, zinote, to norisi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samone @ 2008 04 19, 13:45)
pamilk save tokia, kokia esi. jei saves nemylesi tai ir kiti ne. keis poziuri, gyvenimiskus iprocius. iseik kur nors nestovek visa diena pries veidrodi ir neuzsiiminek savo trukumu paieska

smile.gif Reikia ne tik save myleti, bet ir gerbti, kitai ir aplinkiniai negerbs taves.
As esu patenkinta savo isvaizda.
Atsakyti
Geras pasakymas, kad pirmiausia reikia išmokti mylėti save jei nori, kad tave mylėtų. Bet oi kaip dažnai būna, kad kuo dažniau žiūri į veidrodį, tuo labiau imi savęs nekęsti doh.gif Gal reikia veidrodžius iš namų išmest g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ilgai buvau nepatenkinta savo išvaizda. Didžiausia problema drabužiai, sunku rasti didelių dydžių, jei randi- dažniausiai tamsių spalvų. Viršsvoris pas mane dėl ligos, o ne dėl to, kad per daug valgau ar nesportuoju. Išmokau siūti ir pasaulis nusidažė naujomis spalvomis. 4u.gif
Atsakyti
Dienu, kai sau atrodai siaubingai negrazi, buna visoms smile.gif O jeigu esi nepatenkinta nuolat, reikia daug eksperimentuoti, bandyti, kol atrasi tai, kas puikiai tinka. Nors man pasirupinti savimi daznai truksta, nors ir banaliai nuskambes, laiko. Buna, kad per visus darbus niekur nespeju, o tada pasiziuriu i veidrodi, ir negalui patiketi, ka matau doh.gif Taip jau yra, jei visai neskirsi laiko sau, ir atrodyti nepriekaistingai nepavyks...
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 18, 15:15)
Sveikos merginos,
Manau, visos esame susidūrusios su šiokia tokia problemėle, kai pažvelgusios į veidrodį matome tai, ko galbūt nenorėtumėme matyti. Pažvelgus į įžymybes, gražius žmones einančius gatve, aplinkinius ar net šalimais sėdinčią draugę užgraužia pavydas. Galbūt vienoms "juodas", kitoms "baltas"...

-"Kokia jos tobula nosis"
-"O kokios putlios lūpos"
-"O dantys kokie baltučiai"
-"O figūra..."

Net kalbėjimo maniera, elgesys, charakterio bruožas užkabina ir nebežinai kur dėtis...Ir atrodo, kodėl visos įžymybės tokios gražios. O štai ir atsakymas: tik gražūs žmonės tampa įžymūs (aktoriai, daininkai), nebūtina net dainuot ar vaidint mokėt, kad tave pastebėtų ir lengviau prasisuktum šou verslo pasaulyje.

Turiu tiek daug norų ir taipogi nesu patenkinta savo išvaizda. Esu simpatiška, bet norėčiau būti kur kas gražesnė, malonesnės išvaizdos. O grubūs veido bruožai, ilgoka ir kumpoka nosis manęs tikrai negražina....
Ką darote jūs merginos panašiais gyvenimo momentais kai veidrodis tampa jūsų priešas?

Sau esu graži visokia, rytą atsikėlus einu prie veidrodžio, pasilabinu ir sakau sau kokia esu, na gal ne tas žodis graži, bet kokia šauni. Tai tikrai padeda viasi dienai. Kai nėra nuotaikos būtinai pasidažau, visai kitaip pradedu žvelgti į pasaulį. Gėda girtis, šį antradienį laimėjau konkursą į valstybės tarnybą ir aš manau, kad padėjo tas, kad buvau tam nusiteikus, galvojau už mane geresnių nėra.
Aš tau patarčiau į įžymybes nežiūrėti, tikriausiau, tu daug kartą gražesnė ir vertesnė už jas. Svarbiausia-būk maloni su visais, tai viską atperką.
P.S. Kiekvieną vakarą galvok: kokia esi išmintinga, graži ir t.t.
Atsakyti
Būna ir man kartais kad kas nors nepatinka, bet tik taip, kai nuotaikos nera...jei nepatinka kas nors ka galiu pakeist, tai ir keiciu (plauku spalva, oda per balta- soliariumas, per stora- sportas ir t.t.) Cia paskaiciau...panasumas i zvaigzdes, to nosis grazi, anos uzpakalis, kojos ir t.t. O kazin jei galima butu apsikeist vietomis su kuom nors, turet kazkieno isvaizda, tai kazin ar nors viena ryztusi...?
Atsakyti