Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Archideja @ 2008 09 15, 13:15)
Nesiuvu, bet net laikrastyje kazkada rase. Be to mano drauge siuvosi ruba pas siuveja, kuri siuva ne vienam garsiam Kauno salonui. Ir jai pasakojo, kad salonu seiminkes daznai sako: noriu tokios sukneles. Duoda nuotrauka. Parodoj ja pardavinejo uz 7000 Eur, o pasiuvus jos kaina nesieks net 2000Lt. Vat paskui ir nuomoja kaip "originalus" lotuliukas.gif

Kakzas kazkur kazka pasakojo, yra buna visaip, bet as neteigciau bent jau taip jei ju pati nesiuciau tongue.gif O bet kokiu atveju juk gyvenam ne kazkokioj afrikos aborigenu saly ir manau kiekviena originali suknele turi tureti savo dokumenta, pirkimo saskaita ar kazka panasiai ir jei jau taip rupi orginalas ar ne pasiteirauji salone kokio nors dokumento. Kiek zinau tai salonuose pasako cia orginalas, cia siuta pagal toki ar toki modeli cool.gif
Atsakyti
Man tai iskyla klausimas kam taip sureiksminti sukneles originaluma...jei jau jai tiek demesio skirti, tai kiekjo skirti reikalams kitiems...baisu man...as ir be sukneles turejau kuo rupintis, jei dar buciau jos tiek laiko ieskojus ir derinus, tai 3 metus rusciaus vestuvems... doh.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad Archideja agituoja tik uz siuvima ir pries visus salonus. Tikriausiai kazka pikta laikai ant ju visu lotuliukas.gif Gal ir turi kokiu ziniu apie viena ar du salonus bei ju virtuve, bet tikrai ne apie visus, kad taip drasiai teigti galetu. Net drisciau tai pavadinti smeistu be irodymu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 09 15, 16:23)
Kakzas kazkur kazka pasakojo, yra buna visaip, bet as neteigciau bent jau taip jei ju pati nesiuciau  tongue.gif  O bet kokiu atveju juk gyvenam ne kazkokioj afrikos aborigenu saly ir manau kiekviena originali suknele turi tureti savo dokumenta, pirkimo saskaita ar kazka panasiai ir jei jau taip rupi orginalas ar ne pasiteirauji salone kokio nors dokumento. Kiek zinau tai salonuose pasako cia orginalas, cia siuta pagal toki ar toki modeli  cool.gif

As originalu visai neieskau, tiesiog pries tai kazkuri forumiete parase, o as tik atrasiau i jos citata. Kai pati ieskodavau salonuose rubu, net nekildavo minciu klaust ar ten originalas ar ne, tiesiog ziurejau kataloguose ar gyvai tai, kas man patinka. O salonuose, deja, ant daugumos sukneliu pasako "originalai". Dokumentu, aisku niekas nepraso, jei paprasytu - net neturetu ka parodyt. O jei daug kas pradetu prasyt - turbut prispausdintu kokiu popiergaliu, taip pat kaip su etiketem daro lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fishi @ 2008 09 15, 21:54)
Pastebejau, kad Archideja agituoja tik uz siuvima ir pries visus salonus. Tikriausiai kazka pikta laikai ant ju visu  lotuliukas.gif Gal ir turi kokiu ziniu apie viena ar du salonus bei ju virtuve, bet tikrai ne apie visus, kad taip drasiai teigti galetu. Net drisciau tai pavadinti smeistu be irodymu cool.gif

Jei idemiai paskaitytum, pamatytum, kad as uz NAUJA RUBA (tiek siuvima, tiek pirkima). Juk kiekviena diena nevaikstai su padevetais, tai kodel turetum per savo vestuves rengtis padeveta vestuvine suknele? Anksciau, kai nebuvo kitokios iseities, vos ne vienintelis issigelbejimas buvo - nuoma. Dabar, kai tiek daug ziniu apie uzsienyje vestuviniais rubais prekiaujancias firmas (kuriu kainos net dazniausiai mazesnes nei LT nuomos), apie galimybes net internetu pirktis rubus - kodel gi ne?
Niekas cia nesmeizia tu salonu - tiesiog issakau savo nuomone: juk tam ir yra forumas. Kiekvieno teise rinktis - jei norit, eikit i nuomas ir rinkites padevetus rubus savo vestuvems.
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 09 12, 13:04)
Aš tai visu simtu procentu uz salona Di  4u.gif  Nu ziauriai fainas aptarnavimas, rupestis, bendravimas labai siltas - zodziu puikus salonas  thumbup.gif  Jei dar pasirenki, kad tame paciame salone tave sukuotu ir dazytu - tai taip apsokineja tave, iki paskutinio siulelio ir plaukelio pataiso, kitaip nepaleidzia  lotuliukas.gif  Tikrai labai fainai...jei salta - tai ibrukina svarkeli, jei lija - duoda sketi...jei nori kazka pagrazinti sukneleje - pati issirenki ir uz ta pati mokesti tau ten viska padaro, nereikia nieko papildomai moketi smile.gif
O kai grazini suknele - tai tik pasiziuri ar nesuplesyta labai baisiai (kadangi mano tiulinis sijonas buvo - tai nebutu supyke jei ta tiuli buciau suplesiusi - nes jos ten ji iskart pakeicia, galiu uztikrinti nes mano sunkenele devejo viena panele savaitgali pries tai, tai kai as ja pasiemiau buvo kaip nauja smile.gif Tiesa pasakius siek tiek apacia iplesiau, bet visiskai niekis.) ir ar visi daiktai yra - svarkelis, sketis, pasijonis, veliumas ir suknele. Ir paleidzia smile.gif net uzstato nereikia palikti kai pasiemi sukne, tik tada kai uzsisakai palieki, o kai ateina vestuviu diena - sumoki likusia suma ir viskas smile.gif Zodziu - super salonas  thumbup.gif

Prieš metus aš irgi nuomojausi nuotakos suknelę šitame salone. Tai aptarnavimas buvo super, jokio nepatenkinto veidelio, bet va šiomis dienomis ieškau svočios suknutės, tai negalvojusi nuėjau į saloną Di, ir likau, kaip šlapiu maišu trenkta verysad.gif. Supratau, tik tiek, jei jau esi nuotaka, tave aptarnaus ir apšokinės dar, bet jei ieškai suknelės proginės, tai moterėlė tingi jas rodyt, porą parodo ir tipo jau gali eit ir dar tas nepatenkinta primatuoja unsure.gif Sakiau daugiau ten gyvenime neisiu
Atsakyti
O ,man Di salonas nepatiko. Ir darbuotoja ir savininke kazkokios surugusios, pastoviai piktos. Ir pasirinkimas ten mazas ir rubai isvis kazkokie turginiai. doh.gif
Atsakyti
Beje, jei esat mrginos nstandartinės, ta prasme mažo ūgio, tai nesiųlyčiau Ingridos salono. Nuėjau ir net negavau nei vienos suknelės pasimatuot, nes pasakė, kad nestandartas unsure.gif Tipo, jos netrumpina ir nelenkia.O esu mažo ūgio, tik159cm ax.gif, bet kūdutė
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na as istekejau pries metus,ir tada issirinkau suknele MJ salone. tai tada buvau patenkinta iki ausu - nuziuretos suknios modeli man atsiunte tiesiai is tiekeju,mano dydzio.prie manes visus ten maisus prakirpo. buvo jega,net koreagavo visa virsu prie krutines,nes man forma nepatiko blush2.gif po to uz ta pacia kaina gavau ir papuosalus,pasiuvo ilga(laaabai ilga)nuometa, dave rankinuka,sketi,palerina ir trumputi svarkeli prie suknios thumbup.gif zodziu viskas kainavo 2500Lt rolleyes.gif ir aptarnavimas buvo ciki piki.
bet....va siemet nuejau su drauge ten jai rinkti suknios ir prieme mus kazkokia nauja aptarnaujanti mergaite tai visai nepatiko-ziuri akis issprogdinus, toks jausmas kad jauturiu pasakyti net modelio numeri nes kitaip ji nezino ar "yra tokiu sukniu" doh.gif manau kad jei ant seimininkes pataikysi,tai dar lauk svenciu,bet jei ne tai ne kas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 16, 13:12)
Beje, jei esat mrginos nstandartinės, ta prasme mažo ūgio, tai nesiųlyčiau Ingridos salono. Nuėjau ir net negavau nei vienos suknelės pasimatuot, nes pasakė, kad nestandartas unsure.gif Tipo, jos netrumpina ir nelenkia.O esu mažo ūgio, tik159cm ax.gif, bet kūdutė

Kokiam salone radai sau? Mat as irgi mazute.. 156cm tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 09 18, 14:40)
Prieš metus aš irgi nuomojausi nuotakos suknelę šitame salone. Tai aptarnavimas buvo super, jokio nepatenkinto veidelio, bet va šiomis dienomis ieškau svočios suknutės, tai negalvojusi nuėjau į saloną Di, ir likau, kaip šlapiu maišu trenkta verysad.gif. Supratau, tik tiek, jei jau esi nuotaka, tave aptarnaus ir apšokinės dar, bet jei ieškai suknelės proginės, tai moterėlė tingi jas rodyt, porą parodo ir tipo jau gali eit ir dar tas nepatenkinta primatuoja unsure.gif Sakiau daugiau ten gyvenime neisiu

Na as sia vasara nuomavau sau vestuvine tenai, o paskui dar ir mamai - progine. Tai abu kartus aptarnavo labai siltai, o vestuviu ryta, tai isvis pasijunti pats svarbiuasias asmuo aplink kuri visos sokineja! Dar ir kirpeja, ir makiaziste ten - super wub.gif

QUOTE(raptor @ 2008 10 15, 20:21)
O ,man Di salonas nepatiko. Ir darbuotoja ir savininke kazkokios surugusios, pastoviai piktos. Ir pasirinkimas ten mazas ir rubai isvis kazkokie turginiai. doh.gif

Gal tu maisai kazka? kad ta primatuotoja visada tokia rami ir paprasta...ir as kaip supratau, tai ji ir yra savininke - tas pats asmuo...o savo sukneles nepavadinciau turgine - man ji buvo pati paciausia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2008 10 17, 17:35)
Kokiam salone radai sau? Mat as irgi mazute.. 156cm tik smile.gif

Šiap matavausi daugelį salonų ir visur nematė tame problemos tongue.gif tik sau tinkančią radau Jaunavedžių salone thumbup.gif Savanorių pr.Ten radau, ko norėjau.
P.s. Aš ne nuotakos suknelės ieškojau, o svočiai. Gal, kai esi nuotaka, visai kitaip žiūri, tai irgi jau įsitikinau.
Indrosele, tai ir sakau, kai esi nuotaka, tai apšokinėja čiki briki salone Di thumbup.gif , tik jei šiaip ieškai suknelės, tai viskas atmestinai. Na o gal moteriškė neturėjo nuotaikos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linele179: 17 spalio 2008 - 18:13
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 17, 19:09)
Šiap matavausi daugelį salonų ir visur nematė tame problemos tongue.gif tik sau tinkančią radau Jaunavedžių salone thumbup.gif Savanorių pr.Ten radau, ko norėjau.
P.s. Aš ne nuotakos suknelės ieškojau, o svočiai. Gal, kai esi nuotaka, visai kitaip žiūri, tai irgi jau įsitikinau.
Indrosele, tai ir sakau, kai esi nuotaka, tai apšokinėja čiki briki salone Di thumbup.gif , tik jei šiaip ieškai suknelės, tai viskas atmestinai.  Na o gal moteriškė neturėjo nuotaikos g.gif

Na nezinau,as ten nuotakos suknele rinkausi ir labai apsokinejo ir rengiausi ten jauciausi ypatinga ta diena.Po men.i vestuves draugu ejom ir ten nuomavausi suknele,nei svocia nei pulke nebuvau tiesiog svecias,aisku sokinejimo gal maziau bet vistiek maloniai prieme ir daug sukneliu pasiule ir matavausi nemazai.Nu man tikrai ten patiko ir kai nuotaka buvau ir kai ne nuotaka. thumbup.gif
Atsakyti