Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Gal zinot kur kaune pardavineja vestuvines sukneles, gan paprastas ar net trumpas ax.gif nuomos salonuose tai tik dizaineriu siulo uz dvigubas kainas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 09 12, 14:55)
Gal zinot kur kaune pardavineja vestuvines sukneles, gan paprastas ar net trumpas  ax.gif nuomos salonuose tai tik dizaineriu siulo uz dvigubas kainas  unsure.gif

Ne dizaineriu, o ju paciu pasiutas pagal dizaineriu - t.y. kopijas ax.gif
Gal tau geriau pasisiut, juolab jei nori paprastos. Siuvimas nebus sudetingas, medziaga lengvai rasi - ir kainuos turbut visai mazai. Nes kur parduoda tai tikrai nezinau. Cia forume yra kazkokia siuveja Berika, atrodo, kuri daliai merginu siuvo ir lyg tai visos buvo labai patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 12, 13:31)
Ne dizaineriu, o ju paciu pasiutas pagal dizaineriu - t.y. kopijas ax.gif
Gal tau geriau pasisiut, juolab jei nori paprastos. Siuvimas nebus sudetingas, medziaga lengvai rasi - ir kainuos turbut visai mazai. Nes kur parduoda tai tikrai nezinau. Cia forume yra kazkokia siuveja Berika, atrodo, kuri daliai merginu siuvo ir lyg tai visos buvo labai patenkintos smile.gif

Ce rimtai kopijas parduoda blink.gif ir dar uz tokius pinigus (6000 ir daugiau) doh.gif
kur orginalas kainuoja 3400...(ne lt) rolleyes.gif nu jo to tikrai nebuciau pagalvojus..
Siutis man ir kilo mintis, tik va kad gyvenu ne lt, o girsiu tik du kartus pries vestuves taip kad galiu nespet susisukt su viskuo ir beto nezinau net kur gera siuveja rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 09 12, 15:39)
Ce rimtai kopijas parduoda  blink.gif ir dar uz tokius pinigus (6000 ir daugiau)  doh.gif
kur orginalas kainuoja 3400...(ne lt) rolleyes.gif  nu jo to tikrai nebuciau pagalvojus..
Siutis man ir kilo mintis, tik va kad gyvenu ne lt, o girsiu tik du kartus pries vestuves taip kad galiu nespet susisukt su viskuo ir beto nezinau net kur gera siuveja rast  ax.gif

Nu taigi Lietuvelej uz viska pleso pinigus: net keliones parduoda LT agenturos zymiai brangiau nei kitu Europos saliu, tas pats liecia drabuzius ir avalyne - labiau apsimoka vaziuoti i italija ir pan pirkti rubu, nei eiti per LT parduotuves doh.gif .

Tarp kitko ne karta girdejau, kad uzsienyje dabar net pigiau pirkti sukneles, nei LT. Gal pasidomek vietoj.

Galeciau savo siuvejos tel. duoti (jei ji tures laiko). Viena mergina is forumo neseniai jai skambino, tai lyg sake, kad laiko neturi siuti, nes ji dabar, kiek girdejau, savo salona atidare smile.gif
Atsakyti
Maciau Akluju sankryzoje Salone Afrodites paslaptis nuolaidos visoms vestuvinems suknelems - VISOS VESTUVINES SUKNELES PO 700 LT. Atrodo, nebrangu. Tik persasi 2 mintys:
1) Kiek tada kainuoja tos salonu sukneles, jei jie gali jas taip pigiai nuomoti? Kiek jie uzsimeta - siaubas doh.gif
2) Gal jie po sezono uzsidarineja ir sukneles visas isparduoda. Nes salonu dabar kruva, konkurencija didziule. Net spaudoj jau rase, kad visko kainos kyla, tik rubu kainos stipriai krenta. Reiskia, salonams dabar ne biznis. Merginos, dabar pats metas eiti ieskot sukneles ir deretis kaip tik Turkijoj galima: sakyt savo kaina ir taskas. Nenorit sutikt su mano kaina - einu i kita salona, juk ju kruva dabar tongue.gif . Tai turbut kad greit sustabdys, ir patys numus pradine kaina taip, kaip tai daro turkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 09 12, 00:31)
o mano kuoo silciausi atsiliepimai apie MJ salona...jokiu priekaistu..ir man suknele buvo super ir mano vyrui kostiumas parinktas sauniai..siaip as problematiska, nesu manekeniskos isvaizdos, tai ir suknele sudetinga prisitaikyt, bet ten merginos viska pritaike ir ikau viskuom patenkinta smile.gif

MJ salonas gal visumoj ir nieko, bet sukneles visos beveik siutos Lietuvoj , tai kaip pasimatuoji tenai ta pacia suknele ir kokiam kitam slaone, net matai blizgejima akmenuku ir medziagos kitoki
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 09 13, 20:49)
MJ salonas gal visumoj ir nieko, bet sukneles visos beveik siutos Lietuvoj , tai kaip pasimatuoji tenai ta pacia suknele ir kokiam kitam slaone, net matai blizgejima akmenuku ir medziagos kitoki
schmoll.gif

Tai cia taip visuose Kauno salonuose. Vienas skirtumas: vieni salonai turi viena kita originalia suknele del ivaizdzio, o kiti - nei vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 09 13, 20:49)
schmoll.gif

hmz, na nezinau...man asmeniskai skirtumo nera ar ta suknele siuta lietuvoje ar ne..man svrbu kad ji butu graziai paruosta, ant manes atrodytu gerai, juk nevaikscosi su etikete kad siuta italijoj...man uzteko ir tu akmenuku bligejimo ir viso kito...o svarbiausia ten mane maloniai priime, visk paruose laiku ir tvarkingai..nekilo jokiu problemu.. Pvz kitame salone mano sese isleistuvem suknele nuavosi (beje kaune vienas geresniu salonu) tai atrode ir viskas grazu o cia per svente petneseles krist pradejo (3 siulais prikabintos) ir kitos bedos...zoddziu nzn mano atsiliepimai apie mj tikri geri...tuo labiqau kad taip netycia gavsi kad ir mano vyr pamerge ten suknia nuomavosi ir mama atrado tinkama ir svocia mano...nesusitare ale taip gavosi..

QUOTE(Archideja @ 2008 09 14, 02:10)
Tai cia taip visuose Kauno salonuose. Vienas skirtumas: vieni salonai turi viena kita originalia suknele del ivaizdzio, o kiti - nei vienos smile.gif

drinks_cheers.gif as ir panasios nuomones...
Atsakyti
jei ieskote didesnio originaliu dizaineriu siutu sukneliu pasirinkimo tai siulyciau apsilankyti " Limvestoje ". ten tikrai ju nemazai.
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 09 15, 15:10)
jei ieskote didesnio originaliu dizaineriu siutu sukneliu pasirinkimo tai siulyciau apsilankyti " Limvestoje ". ten tikrai ju nemazai.

Atvirksciai, ten sukneliu mazas pasirinkimas. O del ju originalumo geriau nieko nesakysiu - jau niekam ne paslaptis ka Kauno salonai vadina "originalais" blink.gif
Kas iesko originalu - Vilniuje ju kur kas daugiau, nei Kaune kelios sukneles
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 15, 12:21)
Atvirksciai, ten sukneliu mazas pasirinkimas. O del ju originalumo geriau nieko nesakysiu - jau niekam ne paslaptis ka Kauno salonai vadina "originalais"  blink.gif
Kas iesko originalu - Vilniuje ju kur kas daugiau, nei Kaune kelios sukneles

Jus tikriausiai jas siuvate ten, kad taip drasiai teigiate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 09 15, 15:56)
Jus tikriausiai jas siuvate ten, kad taip drasiai teigiate  g.gif

Nesiuvu, bet net laikrastyje kazkada rase. Be to mano drauge siuvosi ruba pas siuveja, kuri siuva ne vienam garsiam Kauno salonui. Ir jai pasakojo, kad salonu seiminkes daznai sako: noriu tokios sukneles. Duoda nuotrauka. Parodoj ja pardavinejo uz 7000 Eur, o pasiuvus jos kaina nesieks net 2000Lt. Vat paskui ir nuomoja kaip "originalus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 15 rugsėjo 2008 - 15:17