Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Pronovias suknelių turi Žeigos salonas Kaune.
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 08 15, 13:35)
Su La Sposa dirba tik Ingridos salonas aplink Kauna. O kokia tos tavo suknytes kaina? Jei gali idek nuotrauka. Kartais buna ir Kedainiuose La Sposa, bet ne naujos, tai pasakyciau ar tokia turi ar ne, nes ten mano drauges mamos salonas.

La Sposa maciau ir pas Birute, ir Limvestoj, ir Kestucio g. salonuose, ir prie boksto, ir Savanoriuose tongue.gif
Atsakyti
As taip pat ieskojau Pronovias arba La Sposa sukneles vasario menesi. Tai galiu apibendrinti savo paieskas. Pirmiausiai buvau Prie Boksto- turi ne daug minetu gamintoju sukneliu, bet labai skirtingu modeliu, todel galima issirinkti. Toliau buvo Ingridos salonas, kuris ir yra oficialus La Sposa atstovas Kaune, turi nemazai sukneliu, bet jau aptarnavimas... Ir nelabai saugo tas sukneles, dar buvo nauja su etiketem suknele, bet jau karoliukai nubyreja, tai kaip ji atrodo dabar, tai neisivaizduoju. Buvo ir manoji, bet 3 dydziais per didele, tai konsultante sake jokiu problemu, sumazinsim. Kazkaip itartinai man pasirode neriniuotos sukneles sumzinimas. Tada vaziavau i Kedainius, bet nieko gero negaliu pasakyti. Toliau seke ivairus kiti Kauno salonai, bet jie turi tik kitu gamintoju sukneles. Labai gera ispudi paliko A&R salonas. Bet savaja visgi issirinkau Vilniuje, Madonos salone, kuriame tikrai didelis pasirinkimas. Todel mergaites, soulau neskubeti ir ieskoti norimos sukneles ir nepasiduoti konsultanciu spaudimui.
Atsakyti
QUOTE(lienak @ 2008 08 19, 09:19)
Toliau buvo Ingridos salonas, kuris ir yra oficialus La Sposa atstovas Kaune, turi nemazai sukneliu, bet jau aptarnavimas... Ir nelabai saugo tas sukneles, dar buvo nauja su etiketem suknele, bet jau karoliukai nubyreja, tai kaip ji atrodo dabar, tai neisivaizduoju. Buvo ir manoji, bet 3 dydziais per didele, tai konsultante sake jokiu problemu, sumazinsim. Kazkaip itartinai man pasirode neriniuotos sukneles sumzinimas.

Aptarnavimas tai sitam salone ziaurus doh.gif tas pats kas nieko.. ateini, liepia paciai ziuretis blink.gif tai isivaizduokit, kas is tu sukneliu, jei kiekviena ciupineja, ziurineja.. be to, paskui mane atejo kitu merginu, tai kaip konvejeris - man vos ne liepe kuo greiciau issirinkt ir leist kitas blink.gif o sukneliu tai tikrai buvo tokiu, kaip ir Tu sakei - su nubyrejusiais karoliukais, issipasiusiais siulais... nu ka zinau schmoll.gif
Siaip kitos paneles si salona yra gyre, rade grazias savo svajoniu sukneles.. bet man asmeniskai aptarnavimas paliko toki ispudi, kad nenoreciau nieko is ten nuomotis schmoll.gif
Atsakyti
As jau pries gerus metus buvau susidurusi su Ingridos salonu ne is gerosios puses. Susidaro ispudis, kad jie ten sukneliu kai kuriu aplamai nevalo. "Ai, bus gerai ir taip, gal nepastebes sita" - tokiam lygyje. Po matavimosi tame salone man isbere oda. Del aptarnavimo pritariu merginoms - geriau apeit ratu si salona. Kaip mano vyras sako, jie yra "nesvareikos batareikos" blink.gif
Atsakyti
man patiko nuotakų namai, ten suknelės švarios, bent jau manoji buvo o Ingridos salonas tai o jo joi... ten teko nuomotis pamergės suknelę, tai ta boba sumaišė korsetus, ir tik šventės išvakarėse pamačiau kad jis man per siauras ir dar raištelio centimetras... tai teko paprakaituoti. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės gal man pagelbėsite? Noriu sužinoti vieno salono pavadinimą. Jis yra prie "Molo". Toj pačioj galvės pusėj kur "Molas" ir iškart už jo pirmas salonas. Ne tas kur arčiau žiedo, bet tas pirmas. Labai reikia, būsiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 09 08, 10:16)
Mergaitės gal man pagelbėsite? Noriu sužinoti vieno salono pavadinimą. Jis yra prie "Molo". Toj pačioj galvės pusėj kur "Molas" ir iškart už jo pirmas salonas. Ne tas kur arčiau žiedo, bet tas pirmas. Labai reikia, būsiu dėkinga.  4u.gif

Ten jei neklystu - Ingridos salonas, Žeigos savininkės dukters mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savo suknelę nuomavausi NUOTAKŲ NAMUOSE, paliko įspūdį šiltas ir gražus aptarnavimas, panelės ten dirbančios labai fainos, nekiša savo nuomonės ir neperša nepatikusių suknelių thumbup.gif Jei nuomočiausi antrą kartą tai tik ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2008 09 08, 12:08)
Ten jei neklystu - Ingridos salonas, Žeigos savininkės dukters  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
o mano kuoo silciausi atsiliepimai apie MJ salona...jokiu priekaistu..ir man suknele buvo super ir mano vyrui kostiumas parinktas sauniai..siaip as problematiska, nesu manekeniskos isvaizdos, tai ir suknele sudetinga prisitaikyt, bet ten merginos viska pritaike ir ikau viskuom patenkinta smile.gif
Atsakyti
Aš tai visu simtu procentu uz salona Di 4u.gif Nu ziauriai fainas aptarnavimas, rupestis, bendravimas labai siltas - zodziu puikus salonas thumbup.gif Jei dar pasirenki, kad tame paciame salone tave sukuotu ir dazytu - tai taip apsokineja tave, iki paskutinio siulelio ir plaukelio pataiso, kitaip nepaleidzia lotuliukas.gif Tikrai labai fainai...jei salta - tai ibrukina svarkeli, jei lija - duoda sketi...jei nori kazka pagrazinti sukneleje - pati issirenki ir uz ta pati mokesti tau ten viska padaro, nereikia nieko papildomai moketi smile.gif
O kai grazini suknele - tai tik pasiziuri ar nesuplesyta labai baisiai (kadangi mano tiulinis sijonas buvo - tai nebutu supyke jei ta tiuli buciau suplesiusi - nes jos ten ji iskart pakeicia, galiu uztikrinti nes mano sunkenele devejo viena panele savaitgali pries tai, tai kai as ja pasiemiau buvo kaip nauja smile.gif Tiesa pasakius siek tiek apacia iplesiau, bet visiskai niekis.) ir ar visi daiktai yra - svarkelis, sketis, pasijonis, veliumas ir suknele. Ir paleidzia smile.gif net uzstato nereikia palikti kai pasiemi sukne, tik tada kai uzsisakai palieki, o kai ateina vestuviu diena - sumoki likusia suma ir viskas smile.gif Zodziu - super salonas thumbup.gif
Atsakyti