Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Kaunietes ir ne tik, gal kokiu atsiliepimu turite apie salona LAIMES PAUKSTE?? (Baltijos g.)
Atsakyti
siaubas jau mane paranoja tuoj apims unsure.gif galvojau praleksiu si savaitgali numatytus salonus, bet Nuotaku namai nedirbs, Laimes paukstes darbuotoja serga.. zodziu tik i AR uzsirasiau ir tai vargu ar ka ten rasiu, nes kiek supratau kainos didokos.. verysad.gif
Vega, o kokia suknele tu nusiziurejai is Nuotaku namu?
Atsakyti
Na savo skonio suknelę radau tik A&R salone. Kainos ten visai normalios, už savąją mokėjau vos 1.900lt. Likau labai patenkinta.
Atsakyti
sveikos,
buvau pas viena mergaite matuotis suknios -tiko, dailute, gal siek tiek reik trumpinti,,,
ale 1200 nori:(
o is nuomos uz 900 gaunu.....
jauciu nuomuosiuosi...

Mazgelis- mano suknyte- ne visai balta,gal ivory, su gelytemis ant suknytes ir petneseliu:))
tai vadinasi nedirbs nuotaku namai sestad...
o galvojau uzsukti tenais>>....
Atsakyti
QUOTE(Eglut28 @ 2010 03 11, 18:14)
Na savo skonio suknelę radau tik A&R salone. Kainos ten visai normalios, už savąją mokėjau vos 1.900lt. Likau labai patenkinta.

As ir ten savaja radau smile.gif o del kainos tai cia jau pagal kiekvieno pinigine... vienai nuotakai 1900 normali kaina, o kitai jau gerokai per daug. ax.gif Bet uz kokybe ir isskirtinuma kartais reikia daugiau sumoketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglut28 @ 2010 03 11, 18:14)

cia normali kaina? blink.gif isleisti sukniai del keliu valandu tokia suma ne mano charakteriui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 13 kovo 2010 - 16:25
QUOTE(Eglut28 @ 2010 03 11, 16:14)

Juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tikrai uz suknele tokia suma sumoketi ir tik del nuomos ,man ir atrodo brangoka blink.gif uz tokia suma ir dar mazesne nupirkt galima! doh.gif Bet cia kiekvieno reikalas, nieko nepasakysi smile.gif
Papildyta:
As noreciau dar pasidalinti nuomone apie Ingridos salona Kaune, tikrai ten daugiau kojos nekelsiu, nes man net nesiteike parodyti sukneliu, atseit svente dar toli o cia traukti jas reikia ir rodyti doh.gif atiesi kai jau reiks nuomotis ir parodysim! blink.gif Tikrai ten daugiau neisiu ir niekam nesiulau! Drauge nuomavosi salone pamerges suknele (visam pulkui buvo uzsakytos) tai kieikviena pamerge gavo ne savo suknele vienaj persiaura, kitai sleikutes per dau nutrumpintos o dar kitai gerokai per didele buvo. Zodziu visos gavo ne savo suknytes. doh.gif
Atsakyti
sveikos,

as tiesiog isimylejau Vamp mados namu suknias... Vestuviu parodoje lapkriti maciau ir gyvai, tai galiu pasakyti, kad jos superines... Kainos nera itin mazos, bet senamadisko torto irgi nesinori... Gal kas nuomavotes? Aisku, mados namai Vilniuje, bet man laabai istrigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fylka @ 2010 03 14, 22:26)
Na tikrai uz suknele tokia suma sumoketi ir tik del nuomos ,man ir atrodo brangoka  blink.gif  uz tokia suma ir dar mazesne nupirkt galima! doh.gif  Bet cia kiekvieno reikalas, nieko nepasakysi  smile.gif
Papildyta:
As noreciau dar pasidalinti nuomone apie Ingridos salona Kaune, tikrai ten daugiau kojos nekelsiu, nes man net nesiteike parodyti sukneliu, atseit svente dar toli o cia traukti jas reikia ir rodyti  doh.gif  atiesi kai jau reiks nuomotis ir parodysim!  blink.gif Tikrai ten daugiau neisiu ir niekam nesiulau! Drauge nuomavosi salone pamerges suknele (visam pulkui buvo uzsakytos) tai kieikviena pamerge gavo ne savo suknele vienaj persiaura, kitai sleikutes per dau nutrumpintos o dar kitai gerokai per didele buvo. Zodziu visos gavo ne savo suknytes. doh.gif

As ir ten lankiausi, tai galiu pasakyti ta pati kalbejo: ko cia taip anksti atejau, ner ca ko matuotis, gal kitos mados bus ir pan.. nu zodziu, vis tiek issiprasiau, kad leistu pasimatuoti tokia sukele, kokios ir norejau, tai liepe nusimti tik bliuskute, mzd lik su dzinsais, vis tiek bendra vaizda matysi, ner cia ko rengaliotis.... siaubas, pasibaisejau... paskui nejau i A&R salona, tai ten aptarnavimas skyresi 100%. labai maloniai prieme, daug sukniu issimatavu, i visus klausimus atsakinejo labai maloniai, nesulaukiau jokiu priekaistu, kad mzd ko cia atejau, nu tikrai super.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti