Nu jo čia tai problema. Manau jeigu tikrai suknelė visiškai nepatinka, tada gali eiti į saloną tą patį ir bandyti kitokią išsirinki, o užstatas liks tas pats 800 lt.Bet ir tai jeigu sutiks tas salonas.O antras variantas nuomotis tą kuri patinkas kitame salone.Tik bėda, kad jau tų 800lt turbūt nebeatgausi.Tai jei dar kitur nuomotumeisi, tai gautųsi, kad labai daug už suknelės nuomą sumoki.Nu bet jeigu man tikrai ta suknelė nepatiktų, tai žinok, aš tikrai kitą nuomočiausi.Tik nepergyvenk, apgalvok viską gerai.Gal dar kartą nueik į tą saloną ir pasimatuok tą suknelę, gal ji internete atrodo visai kitaip,nei ant tavęs.
stai tokis suknele turbut nekas???
QUOTE(busima mamyte 222 @ 2008 05 11, 12:18)
na nedaug matosi, bet kiek isponginu, tai ji man grazi o cia ta Tavoji, kuria issirinkai ir uzstata palikai?
Bet jei jau tikria apsigalvojai, tai kazkaip bandyk tartis su salonu, juolab kad dar nedaug laiko praejo. Gal bent kazkiek pinigu atiduotu, kad ir nevisus.. arba, pritariu, reikia bandyt deret, kad pamerges galetu is ten sukneles imt
Pažiūrėk kaip sutartyje rašo, ar galima keisti suknelę ir pan., bet užstato tikrai negrąžins, jei nebeimsi. O man graži, įdomi ta suknytė, įspūdinga įspūdingai šventei
sutary raso kad keisti galima o uztato negrazina.... manau reikes tame paciame salone dar pasidairyti... aciu jums uz palaikyma...
QUOTE(busima mamyte 222 @ 2008 05 12, 13:04)
sutary raso kad keisti galima o uztato negrazina.... manau reikes tame paciame salone dar pasidairyti... aciu jums uz palaikyma...
Jei vis tiek nieko neissirinksi, butinai spausk juos, kad keiti i pamergiu ar kitu sveciu sukneles. Sekmes
QUOTE(busima mamyte 222 @ 2008 05 11, 11:18)
Man visai grazute,mielai tokia deveciau
Pamaciau ir isimylejau sia ,dabar belieka ja rasti ir pasipuosti Jetau kaip jos noriu
Merginos jei kuri netycia pamatysit man skubiai i AZ
Labukas
man nerado nuotraukos
man nerado nuotraukos
QUOTE(redmoonde @ 2008 05 14, 10:36)
Pamaciau ir isimylejau sia ,dabar belieka ja rasti ir pasipuosti Jetau kaip jos noriu
Cia Duber firmos suknele - o ju yra Vilniuje tikrai. Paieskok internete Duber - rasi, neabejoju
Aciu
Jau radau,belieka tik rasti tokia pacia Kaune,nes vilnius man tolokai
Jau radau,belieka tik rasti tokia pacia Kaune,nes vilnius man tolokai