Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 05, 09:48)
ieskau lengvutes, ne princesiskos, paprastos, bet kartu su cinkeliu.. na tiesiog reikia pamatyti ir suprasti, kad ji tavo (as taip bent tikiuosi).. tik kaina neturetu virsyti 1500 gink dieve... apie 1000 butu idealu.. tik kazin ar tai imanoma kaune? Nuotaku namuose kiek supratau galima tokiu rast..?

jo, kelios buvo:))))

uzsiregistravau i MJ rytoj...zuresim kaip seksis,,
ir viskas, daugiau nebetesiu paiesku manau...
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 05, 14:15)
jo, kelios buvo:))))

uzsiregistravau i MJ rytoj...zuresim kaip seksis,,
ir viskas, daugiau nebetesiu paiesku manau...

o tai jei ten nerasi ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal galite padėti? smile.gif
gal kuriam kauno salone matėte tokią suknelę?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 03 05, 20:21)
o tai jei ten nerasi  ax.gif

turiu nuziurejus viena Nuotaku namuose)))
jei ka,,,imsiu ja)))

QUOTE(Zmonyte @ 2010 03 05, 20:38)

veliumas fainas)
Atsakyti
user posted image

as parsisiunciau sia suknele smile.gif
kaune nezinau bet kiek maciau internete yra siame salone
http://www.izabele.l...n...how&suid=32
ji yra san patrick o modelis baltimore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 03 05, 20:50)
as parsisiunciau sia suknele smile.gif
kaune nezinau bet kiek maciau internete yra siame salone
http://www.izabele.l...n...how&suid=32
ji yra san patrick o modelis baltimore 4u.gif

aš irgi planuoju parsisiųst, tik pirmiau norėčiau dar pasimatuot smile.gif
Atsakyti
user posted image

Kaune Zeigoj ar Ingridos salone turetu buti ax.gif
Atsakyti
nu va, jau po MJ ir Elegancijos (savanoriuose) .

kadangi sakiau kad iki 1000 lt ieskau laisvos, romantiskos, ala graikiskos, nepripuostos swarovskiais ir nevisiskai baltos-
MJ pora dave pasimatuoti tokiu ir pora neriniuotu neispuostu, o Elegancijoje, velgi nelabai ka pasiulyti galejo....

kaip ir paieskos beveik baigtos..
dar liko pas viena mergaite i namus nulekti pasimatuoti parduodama suknia.
bet as kazkaip galvoju, kad su nuosava suknia bus daugiau problemu, jei ji nera siuta specialiai tau.
mat reikes nesti kazkur kad pataisytu pagal mane,,,,o jei jau viskas idealiai deres, tai vistiek nesti kad islygintu reikes....

kazkaip prisibijau viso to..paskui kur ja laikyti reikes...

taip man kazkaip lyg ir nuomoti geriau atrodo..,,,ant visko gatavo,,nereikes galvos sukti..

Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 06, 18:34)
nu va, jau po MJ ir Elegancijos (savanoriuose) .

kadangi sakiau kad iki 1000 lt ieskau laisvos, romantiskos, ala graikiskos, nepripuostos swarovskiais ir nevisiskai baltos-
MJ pora dave pasimatuoti tokiu ir pora neriniuotu neispuostu, o Elegancijoje, velgi nelabai ka pasiulyti galejo....

kaip ir paieskos beveik baigtos..
bet as kazkaip galvoju, kad su nuosava suknia bus daugiau problemu, jei  ji nera siuta specialiai tau.
mat reikes nesti  kazkur kad pataisytu  pagal mane,,,,o jei jau viskas idealiai deres, tai vistiek nesti kad islygintu reikes....

kazkaip  prisibijau viso to..paskui kur ja laikyti  reikes...

taip man kazkaip lyg ir nuomoti geriau atrodo..,,,ant visko gatavo,,nereikes galvos sukti..

et pagal tavaji aprasyma sukneles ieskau lygiai tokios pacios.. ir ateinanti savaitgali galvoju Kaunan palekt.. tik baugina, kad nieko tokio neradai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 06, 21:59)
et pagal tavaji aprasyma sukneles ieskau lygiai tokios pacios.. ir ateinanti savaitgali galvoju Kaunan palekt.. tik baugina, kad nieko tokio neradai..  verysad.gif

jei daugiau pinigeliu tam reikalui skirsi, tai speju bus didesnis pasirinkimas, bent jau MJ sake kad turi silkiniu, laisvu, bet nuo 2000....
tai vistik graikisko tipo bandai ieskotis:)?
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 06, 23:38)
jei daugiau pinigeliu tam reikalui skirsi, tai speju bus didesnis pasirinkimas, bent jau MJ sake kad turi silkiniu, laisvu, bet nuo 2000....
tai vistik graikisko tipo bandai ieskotis:)?

jo, vistik ziurineju lengvu tik.. nebent kuri krenta i akis, kur yra sujungti graikiski motyvai su klasikiniais.. kazkaip visas viltis dedu i Kauno salonus, nes siutis truputi baugoka.. nors man tikrai apsimoketu labiau..
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 06, 18:34)

bet as kazkaip galvoju, kad su nuosava suknia bus daugiau problemu, jei  ji nera siuta specialiai tau.
mat reikes nesti  kazkur kad pataisytu  pagal mane,,,,o jei jau viskas idealiai deres, tai vistiek nesti kad islygintu reikes....

kazkaip  prisibijau viso to..paskui kur ja laikyti  reikes...

Na manau, kad galima rasti ir iš skelbimų tinkančią. Aš, pavyzdžiui, nusipirkau visiškai naują ir kaip idealiai man siūtą suknelę. Dydis visiškai mano. Tik ilgio buvo per ilga. bet man papildomai patrumpino už tą pačią kainą. Ir lyginti nereikės - nesiglamžo medžiaga.
Bet, aišku, salone daugiau pritaikyti galima plius jei bus kokie figūros pokyčiai, tia sutvarko pasiaurina.
Atsakyti