Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

As sakau geriau nuvaziuosiu i ta lenkija ir nusipirksiu ta suknele jeigu jau nieko nerasiu smile.gif Tik kazin kokios ten kainos, nors pana viena pardavineja uz 1400 zlotu, bet ne nauja ji ax.gif
Atsakyti
o aš, kai rinkausi sukneles tai, davė pasimatuoti vieną tortuką, sako pažaidžiam, šiandien ji 500lt visiškai nauja, nedevėta suknelė, bet tik šiandien, rytoj bus brangiau smile.gif
bet man ji vis tiek nelabai patiko bigsmile.gif tai neišdegė lotuliukas.gif
iš tikrųjų tai pirma joms nereiktų rodyti, kad patinka ir, kad dar neradai patinkamos, reikia sakyti, kad va radau ir svarstau... pamatysit prasidės akcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko ir man tame okeanidĖs filiale apsilankyti neseniai, tai aptarnavimas labai nepatiko ir tas pats nuomonės piršimas, kad va šiandien už 1800 galėtų išnuomoti, bet jau kitą savaitę tai siaubingai kils kainos.... lotuliukas.gif net praėjo noras matuotis ten iš viso ką nors, su tokiu savo bendravimu ir atbaido klientus..

o iš okeanidės gertrūdos g. teko nuomotis pamergių sukneles, tai irgi visokių kuriozų buvo..
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 02 28, 23:03)
Sveikos merginos smile.gif
Ir as si sestadieni jau pabuvojau 5 salonuose... Pavargau tai nerealiai, o rezultatas? dar neradau tos savo sukneles. Na ka as galiu papasakoti, Buvau AR, MJ, Zeiga ir kaip da dviejuose salia esanciuose salonuose, vienas ND rodos vadinas, o kitas kaip supratau tas pats tik kitoj kelio pusej, prie zeigos...
Siaip aptarnavimas visur buvo geras.
Nepatiko man Zeigoje sukneles, kadangi as jau zinojau kokios sukneles noriu, tai papasakojau tai merginai, ir ji man gal kokias 3 sukneles isnese, bet jos vistiek nebuvo tokios, kokios norejau ir is tikruju ju stovis tai nelabai koks buvo.
Siaip labaiusiai man Mj salone patiko sukneles ir tikrai buvo is ko issirinkti.
Bet kainu skirtumas tai nemazas...
Tame salone kur ant kampo prie zeigos (kazkas sake kad cia okeanides filialas) man irgi labai nepatiko tos moteriskes pasakymas, kad nuo kitos savaites visos sukneles brangs ir nemazai brangs, tad jeigu si karta suknele 3000 tai po savaites jau iki 4000-5000 bus.Nesamone!!! Nors tame salone man viena sukne labiausiai ir patiko (ji aisku buvo ir nd salone) Grizus namo radau ta suknele internete.. du minusai: ji lenkiska ir praeitu metu kolekcijos, o jos uzsisauke kaina kaip siu metu pacia naujausia ir geriausia. Nors is kitos puses tai yra biznis... Tai tiek as galiu pasakyti. Bandysiu gal sia savaite i Vilniu patekti, gal ten ka nors rasiu netycia smile.gif

mergickos,nepatingekit uzsukti i nauja nediduka saloniuka Neveronyse.Ir kainos normalios ir suknios dar naujos.Mano drauge issirinko ir nusipirko-nors jai tik rugpjutyje reikes.O as tai ieskau sviesiai zydros pamergiu sukneles.Gal kuri,kur nors kazka gero matete,o tai man jau nusibodo trankytis po tuos salonus.
Atsakyti
QUOTE([Butterfly)
,2010 03 01, 09:07]Archideja zinok jos sake kad nuleistu tik kokius 200 lt... Nes mate, kad ji man labai patiko. Ir kaip ta ponia sake, jie krizes visiskai nejaucia, nuotakos eina ir eina smile.gif)) Ir dar sake, kad nuo kitos savaites dar brangs ju sukneles, nes "zuvytes" ir taip nera is pigiu sukneliu g.gif
O siaip radau ta suknele internete parduoda mergina, viena karta deveta, bet ji lenkijoje smile.gif

Tegu nemeluoja, kad "jie krizes visiskai nejaucia" lotuliukas.gif Kiekviena diena ten po kelis kartus pravaziuoju - beveik visada tuscia pas juos buna lotuliukas.gif Bando prigaut. As tai pabandyciau pas juos ateit ir naglai "pareikalaut" man tinkancios nuolaidos. Juk uz bandyma niekas neispeiks biggrin.gif Jei nepavyks - tai ir nereikia, tada jiems pasakyciau, kad man pigiau bus nuvaziuot i Lenkija ir is ten nauja tokia suknele parsivezt tongue.gif Jie tas sukneles Lenkijoj zymiai pigiau perka, nei cia nuomoja - tas tikrai taip. O dar jie atsiveza ukrainietisku sukneliu po 300-500 Lt, ir nuomoja po 1500, sakydamos, kad tai firmines lotuliukas.gif Turbut ir su lenkiskom tiek pat trigubai kainas ispucia
Nieko, nusileis jie ant zemes su savo kosminem kainom kai ateis balandzio-geguzes menesiai, o ju sukneles dar kabes niekieno net nerezervuotos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 01 kovo 2010 - 20:01
QUOTE(Musyte 7 @ 2010 03 01, 17:13)
mergickos,nepatingekit uzsukti i nauja nediduka saloniuka Neveronyse.Ir kainos normalios ir suknios dar naujos.Mano drauge issirinko ir nusipirko-nors jai tik rugpjutyje reikes.O as tai ieskau sviesiai zydros pamergiu sukneles.Gal kuri,kur nors kazka gero matete,o tai man jau nusibodo trankytis po tuos salonus.

salonas rotuses aiksteje thumbup.gif
Atsakyti
O tai kokia tu lenkisku sukneliu firma...
gal yra koks internetinis puslapis, gal tikrai apsimoketu pavaziuoti ir nusipirkti.. tuo paciu ir dar ko nusipirkti lenkijoj pigiau...

Ne tie okenides filialai tai visi vienodi... doh.gif
Atsakyti
sveikos,
planuoju sia savaite apsilankyti salone Laura , pries Sava ir Limarija, berods taip vadinasi, prie ozeskienes stoteles, salia zydu sinagogos zydros..

kaip ten su graikisko tipo vestuvinemis suknytemis?
aplamai, kur graikisku daug turetu?

i MJ net nezinau ar verta eiti, zinau kad brangus salonas..
Atsakyti
O as patarciau eiti i salona Rotuses aiksteje. Ten nuomavomausi sau pamerges suknele ir kitom pamergytem, kainos tikrai normalios, bent mano manymu, aptarnavimas puikus ir net pagelbejo atsitikus nelaimei vestuviu diena biggrin.gif Is visu aplankytu salonu atsizvelgiant i pinigelius, kiek galejom skirti suknelem, pasirinkimas buvo geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 02, 22:35)
sveikos,
planuoju sia savaite apsilankyti salone Laura , pries Sava ir Limarija, berods taip vadinasi, prie ozeskienes stoteles, salia zydu sinagogos zydros..

kaip ten su graikisko tipo vestuvinemis suknytemis?
aplamai, kur graikisku daug turetu?

i MJ net nezinau ar verta eiti, zinau kad brangus salonas..

O as siandien buvau tam naujam salone kur savanoriuose, elegancija vadinasi, ten issirinkau savo graikisko stiliau suknele, ir kainos labai normalios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 02, 20:48)
O tai kokia tu lenkisku sukneliu firma...
gal yra koks internetinis puslapis, gal tikrai apsimoketu pavaziuoti ir nusipirkti.. tuo paciu ir dar ko nusipirkti lenkijoj pigiau...

Ne tie okenides filialai tai visi vienodi...  doh.gif

Ta firma vadinasi Agora. Siaip artimiausias ju salonas lyg tais Varsuvoj yra, bet gal jie turi ir atstovu kur arciau musu tongue.gif
Va cia ju psl. : http://www.modaslubn.../kolekcje2.html (man patikusi suknele yra 3 kolekcijoje, modelis 29-08 wub.gif )
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 03, 09:06)
Ta firma vadinasi Agora. Siaip artimiausias ju salonas lyg tais Varsuvoj yra, bet gal jie turi ir atstovu kur arciau musu tongue.gif
Va cia ju psl. : http://www.modaslubn.../kolekcje2.html  (man patikusi suknele yra 3 kolekcijoje, modelis 29-08  wub.gif )

mano suknele buvo sios firmos , ji man buvo pati wub.gif
Atsakyti