Butterfly, o tu bandyk deretis su tuo salonu, kur tau patiko suknele. Zinok, jiems dabar biznis ziauriai krites, neverta stovet ant savo kosmines kainos. Geriau nuleist pigiau, bet kad paimtu, o ne brangiau kad kabetu Tiesiai sviesiai ir sakyk jiems: "Labai patiko si suknele, bet man yra per brangu. Maciau labai panasia irgi man patikusia kitam salone uz, pvz., 1500 Lt. Jei man nenuleisite kainos iki, pvz., 1500, imsiu suknele kitoj vietoj." Bus visiski durniai, jei krizes akivaizdoj stoves ant savo ir nieko tau nenuleis
Archideja zinok jos sake kad nuleistu tik kokius 200 lt... Nes mate, kad ji man labai patiko. Ir kaip ta ponia sake, jie krizes visiskai nejaucia, nuotakos eina ir eina )) Ir dar sake, kad nuo kitos savaites dar brangs ju sukneles, nes "zuvytes" ir taip nera is pigiu sukneliu
O siaip radau ta suknele internete parduoda mergina, viena karta deveta, bet ji lenkijoje
Na bet tikiuosi as dar turiu laiko, tai ar pasivazinesiu ir pasiieskosiu
QUOTE([Butterfly] @ 2010 02 28, 23:03)
Tame salone kur ant kampo prie zeigos (kazkas sake kad cia okeanides filialas) man irgi labai nepatiko tos moteriskes pasakymas, kad nuo kitos savaites visos sukneles brangs ir nemazai brangs, tad jeigu si karta suknele 3000 tai po savaites jau iki 4000-5000 bus.Nesamone!!! Nors tame salone man viena sukne labiausiai ir patiko (ji aisku buvo ir nd salone) Grizus namo radau ta suknele internete.. du minusai: ji lenkiska ir praeitu metu kolekcijos, o jos uzsisauke kaina kaip siu metu pacia naujausia ir geriausia. Nors is kitos puses tai yra biznis...
Zinok, tam salone visoms taip porina del kylanciu kainu, kad tik issinomuotum ilgiau nesvarsciusi, as irgi buvau ten ir lygiai taip pat kalbejo, nes man labai krito i aki viena suknele, o nuomos kaina buvo 3000lt. man jau tikrai per brangu buvo, todel vien tik kaina ir sustabde mane, bet jau paskui man padare nuolaida 500lt. ir sake, jeigu dabar neuzsisakysiu, tai veliau jos nuoma dar kils
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 03 01, 09:23)
Zinok, tam salone visoms taip porina del kylanciu kainu, kad tik issinomuotum ilgiau nesvarsciusi, as irgi buvau ten ir lygiai taip pat kalbejo, nes man labai krito i aki viena suknele, o nuomos kaina buvo 3000lt. man jau tikrai per brangu buvo, todel vien tik kaina ir sustabde mane, bet jau paskui man padare nuolaida 500lt. ir sake, jeigu dabar neuzsisakysiu, tai veliau jos nuoma dar kils
na bet ir kainos...as tame salone nuomavausi uz 1500litu.... atejusi pasakiau kiek galiu moketi ir tokias man nese.... kazkaip man turbut pasiseke su tuo salonu nei man jas ikalbinejo matuotis nei ka
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 03 01, 09:23)
Tai issinuomavai kai padare nuolaida?
Tos, kuri man patiko kaina buvo 2500, bet tai palyginus su kitu salonu kainomis man pasirode tikrai brangu... Kaip drauges sake, paimsi sukne uz 1500, tai dar ir vyra aprengti galesi
nesamone nuomotis tokiomis kainomis, jau geriau tada pirkti
tu lenkiskui sukneliu kaina nauju pigesne, nei jos nuomoja, iveskite firmos pavadinima internete, susirasite ir pacios isitikinsite
tas pats ir su kostiumais, esanciais parduotuvese Akropolyje, praso po 700-1000lt, ivedziau firma, ogi tai lenkiski kostiumai ir lygiai toki pat po 200zlotu kainuoja
tu lenkiskui sukneliu kaina nauju pigesne, nei jos nuomoja, iveskite firmos pavadinima internete, susirasite ir pacios isitikinsite
tas pats ir su kostiumais, esanciais parduotuvese Akropolyje, praso po 700-1000lt, ivedziau firma, ogi tai lenkiski kostiumai ir lygiai toki pat po 200zlotu kainuoja
QUOTE(Meredita @ 2010 03 01, 09:59)
nesamone nuomotis tokiomis kainomis, jau geriau tada pirkti
Pritariu tau, ir netikiu ju zodziais, kad jos perka tas sukneles nuo 8000 Lt iki 14000 Lt, man kai pasake, tai net juokas paeme Lenkijoj tas sukneles galima nupirkti uz ju nuomos kaina manau, tik kad kelione dar prideti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 01, 09:44)
Tai issinuomavai kai padare nuolaida?
Tos, kuri man patiko kaina buvo 2500, bet tai palyginus su kitu salonu kainomis man pasirode tikrai brangu... Kaip drauges sake, paimsi sukne uz 1500, tai dar ir vyra aprengti galesi
Ne, nesinuomavau nes vistiek perbrangu kaip uz lenkiska suknele, suprantu ir salonus, tai ju biznis, jie iskart nori kad suknele atsipirktu jiems nuo pat pirmos nuomos, tad ir kaina tokia kosmine, bet vistiek kam taip daryti, jeigu ta suknele kabes pas juos as neisikertu
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 03 01, 10:17)
Ne, nesinuomavau nes vistiek perbrangu kaip uz lenkiska suknele, suprantu ir salonus, tai ju biznis, jie iskart nori kad suknele atsipirktu jiems nuo pat pirmos nuomos, tad ir kaina tokia kosmine, bet vistiek kam taip daryti, jeigu ta suknele kabes pas juos as neisikertu
tai tikisi, kad nekabes...pardavimo psichologija galvoja pagrasins, kad bus brangiau ir griebsit tas sukneles...nes juk akivaizdziai mate, kad patinka...galvoja nerasit grazesnes ir vistiek grysit
QUOTE(Meredita @ 2010 03 01, 10:36)
tai tikisi, kad nekabes...pardavimo psichologija galvoja pagrasins, kad bus brangiau ir griebsit tas sukneles...nes juk akivaizdziai mate, kad patinka...galvoja nerasit grazesnes ir vistiek grysit
Tai man taip ir pasake: manau kad vistiek grisite, nes mate kad akytes mano blizgejo
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 01, 09:07)
Archideja zinok jos sake kad nuleistu tik kokius 200 lt... Nes mate, kad ji man labai patiko. Ir kaip ta ponia sake, jie krizes visiskai nejaucia, nuotakos eina ir eina )) Ir dar sake, kad nuo kitos savaites dar brangs ju sukneles, nes "zuvytes" ir taip nera is pigiu sukneliu
O siaip radau ta suknele internete parduoda mergina, viena karta deveta, bet ji lenkijoje
kur as ta istorija girdejau jos visos taip porina, neva kita savaite brangs nu nesu dar ant tiek durna
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 01, 10:49)
Tai man taip ir pasake: manau kad vistiek grisite, nes mate kad akytes mano blizgejo
Naudojasi musu silpnumo akimirka