Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Butterfly, o tu bandyk deretis su tuo salonu, kur tau patiko suknele. Zinok, jiems dabar biznis ziauriai krites, neverta stovet ant savo kosmines kainos. Geriau nuleist pigiau, bet kad paimtu, o ne brangiau kad kabetu biggrin.gif Tiesiai sviesiai ir sakyk jiems: "Labai patiko si suknele, bet man yra per brangu. Maciau labai panasia irgi man patikusia kitam salone uz, pvz., 1500 Lt. Jei man nenuleisite kainos iki, pvz., 1500, imsiu suknele kitoj vietoj." Bus visiski durniai, jei krizes akivaizdoj stoves ant savo ir nieko tau nenuleis
Atsakyti

Archideja zinok jos sake kad nuleistu tik kokius 200 lt... Nes mate, kad ji man labai patiko. Ir kaip ta ponia sake, jie krizes visiskai nejaucia, nuotakos eina ir eina smile.gif)) Ir dar sake, kad nuo kitos savaites dar brangs ju sukneles, nes "zuvytes" ir taip nera is pigiu sukneliu g.gif
O siaip radau ta suknele internete parduoda mergina, viena karta deveta, bet ji lenkijoje smile.gif
Na bet tikiuosi as dar turiu laiko, tai ar pasivazinesiu ir pasiieskosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 02 28, 23:03)
Tame salone kur ant kampo prie zeigos (kazkas sake kad cia okeanides filialas) man irgi labai nepatiko tos moteriskes pasakymas, kad nuo kitos savaites visos sukneles brangs ir nemazai brangs, tad jeigu si karta suknele 3000 tai po savaites jau iki 4000-5000 bus.Nesamone!!! Nors tame salone man viena sukne labiausiai ir patiko (ji aisku buvo ir nd salone) Grizus namo radau ta suknele internete.. du minusai: ji lenkiska ir praeitu metu kolekcijos, o jos uzsisauke kaina kaip siu metu pacia naujausia ir geriausia. Nors is kitos puses tai yra biznis...

Zinok, tam salone visoms taip porina del kylanciu kainu, kad tik issinomuotum ilgiau nesvarsciusi, as irgi buvau ten ir lygiai taip pat kalbejo, nes man labai krito i aki viena suknele, o nuomos kaina buvo 3000lt. blink.gif man jau tikrai per brangu buvo, todel vien tik kaina ir sustabde mane, bet jau paskui man padare nuolaida 500lt. ir sake, jeigu dabar neuzsisakysiu, tai veliau jos nuoma dar kils doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 03 01, 09:23)
Zinok, tam salone visoms taip porina del kylanciu kainu, kad tik issinomuotum ilgiau nesvarsciusi, as irgi buvau ten ir lygiai taip pat kalbejo, nes man labai krito i aki viena suknele, o nuomos kaina buvo 3000lt.  blink.gif  man jau tikrai per brangu buvo, todel vien tik kaina ir sustabde mane, bet jau paskui man padare nuolaida 500lt. ir sake, jeigu dabar neuzsisakysiu, tai veliau jos nuoma dar kils  doh.gif

na bet ir kainos...as tame salone nuomavausi uz 1500litu.... atejusi pasakiau kiek galiu moketi ir tokias man nese.... kazkaip man turbut pasiseke su tuo salonu thumbup.gif nei man jas ikalbinejo matuotis nei ka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 03 01, 09:23)
Zinok, tam salone visoms taip porina del kylanciu kainu, kad tik issinomuotum ilgiau nesvarsciusi, as irgi buvau ten ir lygiai taip pat kalbejo, nes man labai krito i aki viena suknele, o nuomos kaina buvo 3000lt.  blink.gif  man jau tikrai per brangu buvo, todel vien tik kaina ir sustabde mane, bet jau paskui man padare nuolaida 500lt. ir sake, jeigu dabar neuzsisakysiu, tai veliau jos nuoma dar kils  doh.gif

Tai issinuomavai kai padare nuolaida?
Tos, kuri man patiko kaina buvo 2500, bet tai palyginus su kitu salonu kainomis man pasirode tikrai brangu... Kaip drauges sake, paimsi sukne uz 1500, tai dar ir vyra aprengti galesi biggrin.gif
Atsakyti
nesamone nuomotis tokiomis kainomis, jau geriau tada pirkti ax.gif
tu lenkiskui sukneliu kaina nauju pigesne, nei jos nuomoja, iveskite firmos pavadinima internete, susirasite ir pacios isitikinsite mirksiukas.gif
tas pats ir su kostiumais, esanciais parduotuvese Akropolyje, praso po 700-1000lt, ivedziau firma, ogi tai lenkiski kostiumai ir lygiai toki pat po 200zlotu kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 03 01, 09:59)
nesamone nuomotis tokiomis kainomis, jau geriau tada pirkti  ax.gif
tu lenkiskui sukneliu kaina nauju pigesne, nei jos nuomoja, iveskite firmos pavadinima internete, susirasite ir pacios isitikinsite  mirksiukas.gif 
tas pats ir su kostiumais, esanciais parduotuvese Akropolyje, praso po 700-1000lt, ivedziau firma, ogi tai lenkiski kostiumai ir lygiai toki pat po 200zlotu kainuoja  4u.gif

Pritariu tau, ir netikiu ju zodziais, kad jos perka tas sukneles nuo 8000 Lt iki 14000 Lt, man kai pasake, tai net juokas paeme biggrin.gif Lenkijoj tas sukneles galima nupirkti uz ju nuomos kaina manau, tik kad kelione dar prideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 01, 09:44)
Tai issinuomavai kai padare nuolaida?
Tos, kuri man patiko kaina buvo 2500, bet tai palyginus su kitu salonu kainomis man pasirode tikrai brangu...  Kaip drauges sake, paimsi sukne uz 1500, tai dar ir vyra aprengti galesi  biggrin.gif

Ne, nesinuomavau schmoll.gif nes vistiek perbrangu kaip uz lenkiska suknele, suprantu ir salonus, tai ju biznis, jie iskart nori kad suknele atsipirktu jiems nuo pat pirmos nuomos, tad ir kaina tokia kosmine, bet vistiek kam taip daryti, jeigu ta suknele kabes pas juos as neisikertu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 03 01, 10:17)
Ne, nesinuomavau  schmoll.gif  nes vistiek perbrangu kaip uz lenkiska suknele, suprantu ir salonus, tai ju biznis, jie iskart nori kad suknele atsipirktu jiems nuo pat pirmos nuomos, tad ir kaina tokia kosmine, bet vistiek kam taip daryti, jeigu ta suknele kabes pas juos as neisikertu  biggrin.gif

tai tikisi, kad nekabes...pardavimo psichologija biggrin.gif galvoja pagrasins, kad bus brangiau ir griebsit tas sukneles...nes juk akivaizdziai mate, kad patinka...galvoja nerasit grazesnes ir vistiek grysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 03 01, 10:36)
tai tikisi, kad nekabes...pardavimo psichologija  biggrin.gif  galvoja pagrasins, kad bus brangiau ir griebsit tas sukneles...nes juk akivaizdziai mate, kad patinka...galvoja nerasit grazesnes ir vistiek grysit  4u.gif

Tai man taip ir pasake: manau kad vistiek grisite, nes mate kad akytes mano blizgejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 01, 09:07)
Archideja zinok jos sake kad nuleistu tik kokius 200 lt... Nes mate, kad ji man labai patiko. Ir kaip ta ponia sake, jie krizes visiskai nejaucia, nuotakos eina ir eina smile.gif)) Ir dar sake, kad nuo kitos savaites dar brangs ju sukneles, nes "zuvytes" ir taip nera is pigiu sukneliu g.gif
O siaip radau ta suknele internete parduoda mergina, viena karta deveta, bet ji lenkijoje smile.gif
Na bet tikiuosi as dar turiu laiko, tai ar pasivazinesiu  ir pasiieskosiu smile.gif

kur as ta istorija girdejau lotuliukas.gif jos visos taip porina, neva kita savaite brangs doh.gif nu nesu dar ant tiek durna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 03 01, 10:49)
Tai man taip ir pasake: manau kad vistiek grisite, nes mate kad akytes mano blizgejo  4u.gif

Naudojasi musu silpnumo akimirka biggrin.gif
Atsakyti