Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(giedrrre @ 2010 02 04, 23:20)
Visur gali visko nutikti, net ir pas Statkeviuciu manau  ax.gif
Man pvz jau atejus prisimatuoti suknele A&R salone nutiko viena juokinga situacija. Paklause vardo ir atnese suknele...  doh.gif  VISAI NE TA, KUR AS UZSISAKIAU  schmoll.gif  As jai ir sakau: "Cia ne mano suknele", o jos man sako, kad jei mano vardas Giedre, reiskias cia mano suknele, nes taip uzrasyta  smile.gif  As sakau, kad tai tikrai ne mano suknele, kad mano sampanine, o ten buvo ''ryza", o jos i mane ziuri, kaip i kvankstelejusia ir su uzuojauta sako: "NUOTAKOMS TAIP DAZNAI BUNA..." Galvojau issikraustysiu is proto su jom tada. Bet uzsispyrusiai patvirtinau, kad TAI TIKRAI NE MANO SUKNELE, jau buvau pyktelejusi nejuokais. Tai jau tada, kai jos pamate, kad man ne psichoze, ir kad as tikrai jom tvirtinu, kad tai ne mano suknele, tada nuejo dar karta patikrinti ir... ka jus manot... Ta diena tam salone turejo ateiti dvi Giedres ir man atnese tos kitos Giedres, kuri jau vyresne gerokai ir tai jai antra santuoka  doh.gif  Zodziu issiaiskinom tada, atslugau ir as, bet vistiek tai buvo nelabai malonu, bet svarbiausiai neimti i galva ir nesigadinti sau nervu... Ir vistiek ta salona visom keturiom giriu, nes sukneles ten tikrai super!!!  mirksiukas.gif

Man irgi buvo panasi situacija kai atejau pasiimti sukneles doh.gif man atnese kazkokia ir apvilko.. as ziuriu i ja ir matau kad tai ne ta suknele, kazkokia medziaga siurksti ir pan.. o manosios sukneles medziaga buvo tafta, o ten kazkokia uzuolaida sukrakmolinta gerai.. na as pasakiau, kad ne ta suknele, tai jos greitai nuvilko ir atnese kita, bet ziuriu kad ir ta ne tokia smile.gif tada zurnale parodziau kokia yra manoji, tai iskart ir atnese ta.. tikriausiai ten joms per tuos lakstymus pasimirsta sukneliu pavadinimai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
uzsirasiau kitam sestadieniui i AR ir Nuotaku namus,,ziuresim kaip seksis...

o koks ten gan naujas salonas akluju sankryzoje, salia Zeigos--kur buvo seniau bene sporto klubas..?
ar brangus salonas, kaip aptarnavimas?
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 02 19, 23:28)
sveikos,
uzsirasiau kitam sestadieniui i AR ir Nuotaku namus,,ziuresim kaip seksis...

o koks ten  gan naujas salonas akluju sankryzoje, salia Zeigos--kur buvo seniau bene sporto klubas..?
ar brangus salonas, kaip aptarnavimas?

tenai dar viena okeanides filialas, as kai buvau tai maloni mergaite buvo, bet jos keiciasi po visus okeanides filialus, vien as zinau tris, kazin kiek dar yra kur nezinau smile.gif

man nepatiko tai kad jos issivaizduoja jog atejai iskart pirkti, ir travina tipo imkit nes dabar kaina viena, o kai ateisit kita karta jau taip pigiai negausit.. Beja visuose trijuose teko matuotis, neradau tinkamos smile.gif
Atsakyti
aciu, kristinka_2010, zinosiu...
jo, labai okeanideje tas poziuris nepatinka, kad vos ne tai kad nustemba, kaip cia is ju neimsi:)))))
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 02 20, 14:11)
aciu, kristinka_2010, zinosiu...
jo, labai okeanideje tas poziuris nepatinka, kad vos ne tai kad nustemba, kaip cia is  ju neimsi:)))))

Na as buvau vienoj Okeanidej, bet man tikrai nesiule primygtinai pirkti.. o kaip tik sake, kad va pasmatuok, uz tai pinigu nereikes moketi smile.gif bet as ten nesimatavau, nes kiek nese, tai ne vienas modelis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
teko su drauge buti Okeanideje,,poora sukneliu pasimatavo jinai,, kainos didees, suknios nu, ir pries kelis metus tokius panasius modelius mano akiai devedavo nuotakos,,,ir buvo repliku, tai pasimatuojant, jei tinka sunia, tai ir imat, ko cia vaikscioti ir matuotis....smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 02 20, 16:12)
teko su drauge buti Okeanideje,,poora sukneliu pasimatavo jinai,, kainos didees, suknios nu, ir pries kelis metus tokius panasius modelius mano akiai devedavo nuotakos,,,ir buvo repliku, tai pasimatuojant, jei tinka sunia, tai ir imat, ko cia vaikscioti ir matuotis....smile.gif))))

aga man irgi taaip sake, jei tinka tai ir imk ka cia vaiksciosi ir dar ziuresi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 02 20, 17:12)

as nuomavausi suknele savo vestuvine okeanides filiale,akluju sankryzoj. ir man nieko panasaus nebuvo kaip kad cia raso....kaip tik likau patenkinta aptarnavimu. o teko ir nuotaku namuose pabuvoti,is ten syki pamerges suknele nuomavaus,ir dar buvau kai sau ieskojau suknytes.tai viena tikrai labai grazia buvau nusiziurejus wub.gif
Papildyta:
ir dar noriu pasakyti, merginos neskubekit ,nes as kovo menesi issinuomavau suknele,o balandi pamenu labai daug salonu skelbe nuolaidas vestuvinems suknelems sad.gif tai biski grauziaus nagucius ;( nezinau ar siemt taip bus, bet pernai tai tikrai buvo
Atsakyti
merginos, gal teko matuotis kur praejusiu metu suknele?

user posted image
Atsakyti
sveikos,
as jau po 2 salonu:))))
Nuotaku namai ir AR.
tikejausi kad antrojoje tikrai ka nors rasiu, bet ne....matavausi ir neriniuotas ir laisvas- ala graikiskas, bet pastaruju nelabai daug turejo, ir tos kur turejo pripuostos sw ir nerinukais krutines sritis buvo.... reziume, aptarnavimas geras, savo suknios ten neradau.
dvieju sukneliu kainu klausiau, tai 2500-2600...

Nuotaku namai, issirinkau matuotis kokias 6 suknias ivairiu tipu.ir antroji labai krito i aki,,,,900 lt.aptarnavimas malonus, nepersa savo nuomones.

manau dar reik i kelis salonus uzsukti is smalsumo,,,bet siaip, rimtai jau visai smagu, kad si ta patinkamo radau:))))))

Atsakyti
Laba diena, ieškotojos medžiotojos 4u.gif

Aš čia visai šviežutėlė ir turiu paieškom labai ne daug laiko, o jus kaip matau jau apkeliavot labai daug smile.gif Noriu paklausti, gal kuri ieškojote paprastos sukneles ne už tūkstančius kataloginės, bet kuklios. Gal žinote kuriuose salonuose galima butu rasti suknelių iki 500lt?
Būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif

Mano svajone atrodo va taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Ir as si sestadieni jau pabuvojau 5 salonuose... Pavargau tai nerealiai, o rezultatas? dar neradau tos savo sukneles. Na ka as galiu papasakoti, Buvau AR, MJ, Zeiga ir kaip da dviejuose salia esanciuose salonuose, vienas ND rodos vadinas, o kitas kaip supratau tas pats tik kitoj kelio pusej, prie zeigos...
Siaip aptarnavimas visur buvo geras.
Nepatiko man Zeigoje sukneles, kadangi as jau zinojau kokios sukneles noriu, tai papasakojau tai merginai, ir ji man gal kokias 3 sukneles isnese, bet jos vistiek nebuvo tokios, kokios norejau ir is tikruju ju stovis tai nelabai koks buvo.
Siaip labaiusiai man Mj salone patiko sukneles ir tikrai buvo is ko issirinkti.
Bet kainu skirtumas tai nemazas...
Tame salone kur ant kampo prie zeigos (kazkas sake kad cia okeanides filialas) man irgi labai nepatiko tos moteriskes pasakymas, kad nuo kitos savaites visos sukneles brangs ir nemazai brangs, tad jeigu si karta suknele 3000 tai po savaites jau iki 4000-5000 bus.Nesamone!!! Nors tame salone man viena sukne labiausiai ir patiko (ji aisku buvo ir nd salone) Grizus namo radau ta suknele internete.. du minusai: ji lenkiska ir praeitu metu kolekcijos, o jos uzsisauke kaina kaip siu metu pacia naujausia ir geriausia. Nors is kitos puses tai yra biznis... Tai tiek as galiu pasakyti. Bandysiu gal sia savaite i Vilniu patekti, gal ten ka nors rasiu netycia smile.gif
Atsakyti