Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(giedrrre @ 2010 01 26, 16:28)
Aisku yra ir pigiau, del to negalima gincytis, bet  jie jau turi savo varda, matyt del to gali sau leisti ir didesnes kainas...  smile.gif  Man tai patiko , kad ten visos ''netortines'' ir is daug galejau pati rinktis smile.gif nes kitur (pvz ''Prie Boksto'') teko pasimatuoti tik po viena suknele, ir tai rinkausi pernai ziema, tai ten buvo taaaaaaaaip saltaaaaaaa, kad stovejau visa drebedama nuo salcio  schmoll.gif Labai nepatiko. ir suknele ten buvo 3000 lt!!!!!!  doh.gif Tipo Pronovias (labai abejoju). O A&R salone issinuomavau uz 1700 lt. Ir tai nesiderejau, o pasirodo galima ir netgi reikia deretis, kai nuomuojiesi suknele, tik dabar nesenai kazkas pasake  ax.gif gal butu dar simtuka koki nuleide  smile.gif  dabar jau kaip sakant too late, bet gal kitom pravers sita zinia  drinks_cheers.gif

As kita savaite vaziuosiu i A&R salona pamergytem sukneliu isrinkti. smile.gif Ten ir savo suknute radau, tai ir pamergytem ten ziuresiu, kad viskas vienoj vietoj butu. Tai va, jauciu ir man reikes deretis, nes labai noriu, kad pamergiu sukneliu kaina nevirsytu 200lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 26, 16:11)
As kita savaite vaziuosiu i A&R salona pamergytem sukneliu isrinkti. smile.gif Ten ir savo suknute radau, tai ir pamergytem ten ziuresiu, kad viskas vienoj vietoj butu. Tai va, jauciu ir man reikes deretis, nes labai noriu, kad pamergiu sukneliu kaina nevirsytu 200lt.  g.gif

O gal galit pasakyti kur sis salonas yra? Ir idomu ar ten yra didesniu dydziu sukneliu g.gif
Matau kad man bus problema grazia suknele rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 26, 17:20)
O gal galit pasakyti kur sis salonas yra?  Ir idomu ar ten yra didesniu dydziu sukneliu  g.gif
Matau kad man bus problema grazia suknele rasti  doh.gif

Manau tikrai tures ka pasiulyti ir is didesnio dydzio.
O adresas: Savanorių pr. 241-1, Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 26, 17:29)
Manau tikrai tures ka pasiulyti ir is didesnio dydzio.
O adresas: Savanorių pr. 241-1, Kaunas

Gali buti problema pas juos su dideliais dydziais. Pries du metus drauge 40-42 d. nuotakos sukneles ieskojo. Pasiule gal tik pora variantu. Priemeja pati sake, kad pas juos pagrinde 36-38 d. Gal kas pasikeite...
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2010 01 26, 21:42)
Gali buti problema pas juos su dideliais dydziais. Pries du metus drauge 40-42 d. nuotakos sukneles ieskojo. Pasiule gal tik pora variantu. Priemeja pati sake, kad pas juos pagrinde 36-38 d. Gal kas pasikeite...

Kiek pamenu salonas Di didesniais dydžiais turtingas būdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 01 27, 10:39)
Kiek pamenu salonas Di didesniais dydžiais turtingas būdavo g.gif

O kur jis yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 10:41)
O kur jis yra  bigsmile.gif

ant tos pačios sankryžos kaip ir A&R,tik taikos gatves pradžioj. Nu kažkaip neaiškiai aš čia jaučiu g.gif taikos 2 regis tikslus adresas butu smile.gif
Atsakyti
As pernai tikrai nemazai didesnio dydzio sukneliu radau Okeanidej, butent ten ir issirinkau savaja smile.gif
Atsakyti
Sveiki, siuvame vestuviu sukneles, smulkesne informacija nuorodoje:
http://www.skelbiu.l...es-3534246.html
Cia rasite dali jau pasiutu sukneliu http://public.fotki....iutos-sukneles/
Maloniai laukiame Jusu 4u.gif
Atsakyti
Issinuomavau savo vestuvine suknele MJ salone, o dabar nervuojuosi kad tik viskas butu gerai, nes radau nekokiu atsiliepimu apie ji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 02 04, 10:38)
Issinuomavau savo vestuvine suknele MJ salone, o dabar nervuojuosi kad tik viskas butu gerai, nes radau nekokiu atsiliepimu apie ji  verysad.gif

Jis nesinervinkite mirksiukas.gif Pamatysite, gausite puikia suknele savo sventei, atrodys lyg nauja. As kaip tik apie si salona esu girdejusi iten geru atsiliepimu mirksiukas.gif as Pvz nuomavausi Zeigos salone, o po to prisiskaiciau visokiu negeru atsiliepimu apie si salona.. taip p at su baime ejau atsiimti suknutes, bet buvo ji nuostabi, visa baltute, kvepianti, visi karoliukai vietoj.. ta suknute buvo gal kokio 38 dydzio, mano 34 yra, tai lb graziai sumazinta buvo.. na likau tikrai patenkinta smile.gif tad ir jums bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Visur gali visko nutikti, net ir pas Statkeviuciu manau ax.gif
Man pvz jau atejus prisimatuoti suknele A&R salone nutiko viena juokinga situacija. Paklause vardo ir atnese suknele... doh.gif VISAI NE TA, KUR AS UZSISAKIAU schmoll.gif As jai ir sakau: "Cia ne mano suknele", o jos man sako, kad jei mano vardas Giedre, reiskias cia mano suknele, nes taip uzrasyta smile.gif As sakau, kad tai tikrai ne mano suknele, kad mano sampanine, o ten buvo ''ryza", o jos i mane ziuri, kaip i kvankstelejusia ir su uzuojauta sako: "NUOTAKOMS TAIP DAZNAI BUNA..." Galvojau issikraustysiu is proto su jom tada. Bet uzsispyrusiai patvirtinau, kad TAI TIKRAI NE MANO SUKNELE, jau buvau pyktelejusi nejuokais. Tai jau tada, kai jos pamate, kad man ne psichoze, ir kad as tikrai jom tvirtinu, kad tai ne mano suknele, tada nuejo dar karta patikrinti ir... ka jus manot... Ta diena tam salone turejo ateiti dvi Giedres ir man atnese tos kitos Giedres, kuri jau vyresne gerokai ir tai jai antra santuoka doh.gif Zodziu issiaiskinom tada, atslugau ir as, bet vistiek tai buvo nelabai malonu, bet svarbiausiai neimti i galva ir nesigadinti sau nervu... Ir vistiek ta salona visom keturiom giriu, nes sukneles ten tikrai super!!! mirksiukas.gif
Atsakyti