Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(*GUCCI* @ 2009 12 29, 15:02)
cia gana brangios sukneles. man reikejo baltos sukneles, tai turejo tik viena varianta, kuris kainavo 2000lt. ten pagrinde sampano spalvos suknutes mirksiukas.gif

Kad nelabai noriu tiket, kad tik viena balta suknele turejo. Nes as ten kai ieskojau sukneles tai irgi sakiau, kad tik baltos noriu, tai daug visokiu prirode smile.gif kainos tai sutinku, kad nemazos, apie 2000lt.bet ir sukneles vertos demesio. yra tikrai isskirtiniu, tokiu prabangiu sukneliu, kur tokios pat kaune nerasi.
Atsakyti
oj tai gerai, as kaip tik ir noriu sampanines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 12 29, 17:07)
Kad nelabai noriu tiket, kad tik viena balta suknele turejo. Nes as ten kai ieskojau sukneles tai irgi sakiau, kad tik baltos noriu, tai daug visokiu prirode smile.gif kainos tai sutinku, kad nemazos, apie 2000lt.bet ir sukneles vertos demesio. yra tikrai isskirtiniu, tokiu prabangiu sukneliu, kur tokios pat kaune nerasi.

Matai, as tam salone buvau pries kokius 8 menesius, tai tiek suknutes ten pasikeite, tiek atsiveze daugiau modeliuku baltu suknyciu 4u.gif nes kai as buvau, man pasake, kad siuo metu einamausios spalvos yra yvori, sampanines.. o ir taip man gyvai jos neparode tos turimos vienos sukneles, o tik kataloge, nes ten ji man nepatiko ir isejom su mama is ten smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

per pastaruosius 2 menesius aplankiau nemazai sukneles nuomos salonu.

Labiausiai patiko salonai AR ir MJ salonas.

Didziausias pasirinkimas ir labai malonus aptarnavimas, kainos mazdaug visur vienodos aisku kaip mokesit deretis.

Labiausiai nusivyliau salonu "Prie boksto" tiesiog tragiska seimininke ir savo darbuotojas varineja belekaip.

Ai tiesa dar visai neblogas buvo ten kur rotuses aiksteje yra.
Atsakyti
gal kuri esat uzmaciusi kuriam nors kauno salone tokia suknele?
labai idomu butu pasimatuooti, man ji kazkuo zavi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 21, 16:14)
gal kuri esat uzmaciusi kuriam nors kauno salone tokia suknele?
labai idomu butu pasimatuooti, man ji kazkuo zavi  wub.gif

Labai zavi suknele, tokia lengva ir vasariska, tokios pacios nesu maciusi, taciau panasaus stiliaus ieskok A&R salone. smile.gif Jie tokiu turi turet... Nes salonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2010 01 21, 20:16)
Labai zavi suknele, tokia lengva ir vasariska, tokios pacios nesu maciusi, taciau panasaus stiliaus ieskok A&R salone.  smile.gif  Jie tokiu turi turet... Nes salonas  thumbup.gif

reikes apsilankyti, na as siaip galvoju siutis, tik smalsu kaip atrodo apsivilkus tokio stiliaus suknute, kazko labai panasaus noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2010 01 21, 20:16)
Labai zavi suknele, tokia lengva ir vasariska, tokios pacios nesu maciusi, taciau panasaus stiliaus ieskok A&R salone.  smile.gif  Jie tokiu turi turet... Nes salonas  thumbup.gif

ir man tokia patiktų... O kaip kainos A&R salone?

Jų vitrina man visada būna įspūdinga...
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 21, 21:04)
reikes apsilankyti, na as siaip galvoju siutis, tik smalsu kaip atrodo apsivilkus tokio stiliaus suknute, kazko labai panasaus noreciau ax.gif

A&R tikrai nuostabiu sukneliu turi, bet ir kiti salonai turi neprastesniu, tik reikia paieskoti. Drauge siai vasarai issirinko kitame salone sia (ir kaina labai prieinama). Tos gelytes tokios zavingos blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fishi: 25 sausio 2010 - 09:22
QUOTE(Fishi @ 2010 01 25, 08:13)
A&R tikrai nuostabiu sukneliu turi, bet ir kiti salonai turi neprastesniu, tik reikia paieskoti. Drauge siai vasarai issirinko kitame salone sia (ir kaina labai prieinama). Tos gelytes tokios zavingos  blush2.gif

user posted image
user posted image

Aisku ir kiti turi smile.gif Taciau bent jau as is savo patirties galiu pasakyti, kad kitur bus viena kita suknele, o A&R visos tokio stiliuko, tik vienos brangesnes, kitos pigesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2010 01 25, 11:46)
Aisku ir kiti turi  smile.gif Taciau bent jau as is savo patirties galiu pasakyti, kad kitur bus viena kita suknele, o A&R visos tokio stiliuko, tik vienos brangesnes, kitos pigesnes  smile.gif

O man tame salone pasirode visos brangios suknutes verysad.gif nuo 2000lt.. man tai per brangu buvo moketi uz kazka tokio, ka gavau kitama salone uz per pus mazesne kaina... nzn ar ten kokybe ar sukneliu prekinis zenklas ta kaina kelia, bet isinuomavusi kitame salone visiskai likau patenkinta thumbup.gif nepagalvokit jog peikiu si salona, tikrai ne mirksiukas.gif nes ten lb malonus aptarnavimas, o ir interjeras lb puikus, man ten patiko, net nesimatavau ne vienos sukneles, nes nzn jog vistiek nesinuomosiu uz tokia suma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 26, 12:55)
O man tame salone pasirode visos brangios suknutes verysad.gif nuo 2000lt.. man tai per brangu buvo moketi uz kazka tokio, ka gavau kitama salone uz per pus mazesne kaina... nzn ar ten kokybe ar sukneliu prekinis zenklas ta kaina kelia, bet isinuomavusi kitame salone visiskai likau patenkinta thumbup.gif nepagalvokit jog peikiu si salona, tikrai ne mirksiukas.gif  nes ten lb malonus aptarnavimas, o ir interjeras lb puikus, man ten patiko, net nesimatavau ne vienos sukneles, nes nzn jog vistiek nesinuomosiu uz tokia suma smile.gif

Aisku yra ir pigiau, del to negalima gincytis, bet jie jau turi savo varda, matyt del to gali sau leisti ir didesnes kainas... smile.gif Man tai patiko , kad ten visos ''netortines'' ir is daug galejau pati rinktis smile.gif nes kitur (pvz ''Prie Boksto'') teko pasimatuoti tik po viena suknele, ir tai rinkausi pernai ziema, tai ten buvo taaaaaaaaip saltaaaaaaa, kad stovejau visa drebedama nuo salcio schmoll.gif Labai nepatiko. ir suknele ten buvo 3000 lt!!!!!! doh.gif Tipo Pronovias (labai abejoju). O A&R salone issinuomavau uz 1700 lt. Ir tai nesiderejau, o pasirodo galima ir netgi reikia deretis, kai nuomuojiesi suknele, tik dabar nesenai kazkas pasake ax.gif gal butu dar simtuka koki nuleide smile.gif dabar jau kaip sakant too late, bet gal kitom pravers sita zinia drinks_cheers.gif
Atsakyti