Sveikos,
As savo vestuves atsokau, taigi papasakosiu sukneles paiesku istorija;)
Vestinines suknele pradejau ieskoti dar balandzio menesi (sventem rugseji). Mano drauge parekomendavo du vertus demesio salonus. "Snobe" ir "A&R salonas". Pirmiausia nuejau i "Snobe" . Suknele siuti man atsisake, nes esu neauksta ir tiesiog suknes niekas daugiau nenores nuomotis. Parode kelias sukneles is nuomojamu ir viena sukne visai pasirode nebloga. Buvo siuta ir nesiota viena karta, be jokios puosybos (viska nuo jos buvo nuardyta). Pasipurvinusi, bet zadejo tikrai isplauti. Nusprendziau, kad papuosus suknele, uzsiuvus dideli kaspina, ji turetu atrodyti visai sauniai. Pazadejo man nuvelti is veltinio svarkeli ir priderinti papuosalus. Palikau 300lt uzstata. Viskas turejo kainuoti 1200lt . Likus menesiui i vestuviu dar jokiu ziniu nebuvo. Nusipirkau batelius, nuejau i salona paziuret kaip atrodo prie suknes, tai itin nemeiliai mane prieme, nors buvau is anksto susiskambinus. Ten vienu metu dar be mane 2 klientes demesio reikalauja, paciu salone dirbanciu moteryciu bent 4-5 sedi visose imanomose vietose. Nu aptarnavimas baisus. Moteriskes visa laika sventimo busenoje, su kvapeliu. Veliau tekdavo skambinti paciai, nes atejus susitartam laikui is ju skambucio nesulaukdavau. Su nuomojama suknele, ten esi neidomus klientas, joms ir taip aisku kad sumokesi pinigus, nes palikai uzstata. Likus 2 savaitem iki vestuviu apie joki svarkeli kalba dar nejo, kai paklausiau ar toks is vis bus, tai paaishkino, kad kazhkokiam mietelyje, kazhkokia bobike neria man is moherio svarkeli!! Man moheris is vis nepatinka, bet niekas to net nepabande paklausti. Ir niekas nematavo nei koks klubu, nei koks krutines plotis...anei rankoviu ilgio joms reikia zinoti... Suknele papuose pakenciamai, bet suknutes nepapalatino! Apie joki susitarta kaspina, kuris turejo buti suknutes "vinis" galejau pamirsti. Beje, suknute nezinau ar buvo valyta, bet liko nemenkai demeta. Apie papuosalus: pasirodo papuosalus jos ten veria pacios. Pasiule man nuverti auskarus. Paklause ar as juos noresiu pirkti is ju, kadangi pasakiau kad nereiks man tokiu ilgu auskaru daugiau, tai pasiule nuomotis is ju uz 60proc nuomos kainos...? Paklausiau tai kokia tai butu suma, pareiske,kad jos dar nezino...
Zodziu, man truko kantrybe ir nuejau i A&R salona. Gavau uz 1200lt labai grazia suknele su pasijoniu, nuometa, papuosalus, puiku aptarnavima. O poniai Grazinai palikau uztata, padekojau uz "puiku" aptarnavima. Pati kalta buvau, gavau gera pamoka - kol nematai galutinio rezultato, ner ko pinigu palikinet uz grazius pazadus.
Svarbiausia, kad vestuviu diena buvau patenkinta tuo kaip atrodziau, jauciausi patogiai, sulaukiau daugybes pagyrimu.
A&R salonui duodu 10balu uz bendravima su klientais. Buvau suzaveta, kad moterys taip maloniai, siltai aptarnauja. Tiesa, uz suknele is pradziu prase 1700, bet kai atejau pasirasyti sutarti, kaina nuleido iki 1200lt.
Buvau maloniai nustebinta.