Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 07, 17:03)
jei planuoji nuomotis, tai tau 3000litu tikrai neprireiks, pvz as nuomavausi uz 1500lt  smile.gif  mazdaug tokia kaina ir sukasi "normaliu" sukneliu 1200 - 2000 litu  smile.gif  nenormaliomis as vadinu tas gariunines, is tokios pigios medziagos...

As nuomavausi uz 1000lt visiskai nedeveta suknele, aisku, prase 1200lt,bet nuleido biggrin.gif o gariunuose tarp kita ko buvau uzmetusi aki i sukneliu modelius, tai visa ta zodzio prasme "TRAGEDIJA" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 09 14, 18:24)
As nuomavausi uz 1000lt visiskai nedeveta suknele, aisku, prase 1200lt,bet nuleido biggrin.gif o gariunuose tarp kita ko buvau uzmetusi aki i sukneliu modelius, tai visa ta zodzio prasme "TRAGEDIJA" biggrin.gif

o tai nuraminot siek tiek smile.gif o gal kas buvot ingridos salone? kokios ten mzd kainos?
o gariunines sukneles tai man ir tragiskos... nu aisku kam kitaip neiseina perkasi is ten, bet jei galimybes leidzia, tai apie gariunus net nepagalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 15, 12:21)
o tai nuraminot siek tiek smile.gif o gal kas buvot ingridos salone? kokios ten mzd kainos?
o gariunines sukneles tai man ir tragiskos... nu aisku kam kitaip neiseina perkasi is ten, bet jei galimybes leidzia, tai apie gariunus net nepagalvoju.

As buvau kaip tik si sestadieni smile.gif tai kainos man pasirode pakankamai geros 1200-1500lt. Viena 2009 metu La Sposa suknele matavausi, tai jos nuomos kaina buvo 1500lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 09 15, 12:25)
As buvau kaip tik si sestadieni  smile.gif  tai kainos man pasirode pakankamai geros 1200-1500lt. Viena 2009 metu La Sposa suknele matavausi, tai jos nuomos kaina buvo 1500lt.  rolleyes.gif

Tai vat man kaip tik ir labai patiko La Sposa kolekcija. Tik as jau ziurejau nuotraukas 2010 metu kolekcijos, nors ir 2009m. tikrai labai grazios.
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu prasymuka, tos kurios jau lankotes salonuose matuotis sukneles, gal galite uzklausti ar turi jie sukneliu mazo ugio lieknoms (158cm, 43kg) mergaitems vientisu sukneliu, nes is atskiru daliu kur korsetas ir sijonas man nepatinka 4u.gif As planuoju ziema ieskoti, bet kadangi tu salonu Kaune gal kokia 30, tai nesinori laika gaisti blush2.gif
Atsakyti
Pries gera savaite atsvenciau savo vestuves ir nuomavausi suknele is Ingridos salono smile.gif is tikro tik patys geriausi atsiliepimai, suknele atidave sutvarkyta, nuometa visiskai nauja pasiuvo, visus priedus paskolino 4u.gif o ir aptarnavimas tikrai siltas, nors pries tai buvau prisiskaicius nekokiu komentaru g.gif kainos nesikandzioja, as uz savaja nauja La Sposa sumokejau 1500 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2009 09 15, 13:53)
Pries gera savaite atsvenciau savo vestuves ir nuomavausi suknele is Ingridos salono  smile.gif  is tikro tik patys geriausi atsiliepimai, suknele atidave sutvarkyta, nuometa visiskai nauja pasiuvo, visus priedus paskolino  4u.gif  o ir aptarnavimas tikrai siltas, nors pries tai buvau prisiskaicius nekokiu komentaru g.gif  kainos nesikandzioja, as uz savaja nauja La Sposa sumokejau 1500  thumbup.gif

oj tai reikes apsilankyti ten ir pasiziurineti smile.gif
bet tarkim jei mano vestuves liepos men. tai mzd pries kiek laiko reikia rezervuotis suknele? nes man patinkancios sukneles is naujos kolekcijos i salona atkeliaus sausio men. bet tai galvoju vis tiek toms nuotakoms kurios suneles nuomuosis pirmosios tai kazkiek kaina brangesne turetu buti, negu tarkim paskui kai jau suknele ne karta nuomota buvo. Ar as cia klystu? ir kaip zinoti, kad jau pasirinkta suknele bus tikrai geros bukles, nes gali uzsirezervuoti tai is anksto, bet pralaukus, gali bendras vaizdas ir pasikeiti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 09 15, 14:14)
Sveikos mergaites, turiu prasymuka, tos kurios jau lankotes salonuose matuotis sukneles, gal galite uzklausti ar turi jie sukneliu mazo ugio lieknoms (158cm, 43kg) mergaitems vientisu sukneliu, nes is atskiru daliu kur korsetas ir sijonas man nepatinka  4u.gif  As planuoju ziema ieskoti, bet kadangi tu salonu Kaune gal kokia 30, tai nesinori laika gaisti  blush2.gif

mano tokslai pats ugis, tik sveriu 2kg daugiau nei tu mirksiukas.gif tad ir is pacios didziausios suknutes tau padarys maziausia mirksiukas.gif nes manaja suknele lb daug lenke ir daug ieme, bet ne vienama salone man nekilo problemu del to, kad neturetu ka pasiulyti is suknuciu:D tikriausiai ten turi standartinio dydzio sukneles, todel bet kuria isisrinkta tavo suknele padarys reikiamo dydzio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 15, 18:17)
bet tarkim jei mano vestuves liepos men. tai mzd pries kiek laiko reikia rezervuotis suknele? nes man patinkancios sukneles is naujos kolekcijos i salona atkeliaus sausio men. bet tai galvoju vis tiek toms nuotakoms kurios suneles nuomuosis pirmosios tai kazkiek kaina brangesne turetu buti, negu tarkim paskui kai jau suknele ne karta nuomota buvo. Ar as cia klystu? ir kaip zinoti, kad jau pasirinkta suknele bus tikrai geros bukles, nes gali uzsirezervuoti tai is anksto, bet pralaukus, gali bendras vaizdas ir pasikeiti... g.gif

na mes dokumentus nunesem praeitu metu rugpjucio pabaigoje, tad sia liepa jau atsokome vestuves, tai buvau nuejusi lapkricio men tu sukneliu paziureti, bet man pasake, kad ziemos, pavasario ir vasaros visai kitos kolekcijos yra ir nera reikalo taip anksti ziuretis.. o as savo suknele likus 2 men iki vestuviu isisnuomavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 09 15, 18:20)
mano tokslai pats ugis, tik sveriu 2kg daugiau nei tu mirksiukas.gif  tad ir is pacios didziausios suknutes tau padarys maziausia mirksiukas.gif nes manaja suknele lb daug lenke ir daug ieme, bet ne vienama salone man nekilo problemu del to, kad neturetu ka pasiulyti is suknuciu:D tikriausiai ten turi standartinio dydzio sukneles, todel bet kuria isisrinkta tavo suknele padarys reikiamo dydzio mirksiukas.gif
Papildyta:
na mes dokumentus nunesem praeitu metu rugpjucio pabaigoje, tad sia liepa jau atsokome vestuves, tai buvau nuejusi lapkricio men tu sukneliu paziureti, bet man pasake, kad ziemos, pavasario ir vasaros visai kitos kolekcijos yra ir nera reikalo taip anksti ziuretis.. o as savo suknele likus 2 men iki vestuviu isisnuomavau ax.gif

tai gal ir gali sutvarkyt, kad tiktu ta suknele, bet is kur zinot uzsidejus gerokai per ilga ir per placia suknele, kad kai ja pataisys tau ji tiks, turiu omeny, ar figurai tiks toks modeliukas g.gif
Gucci, gal i9 az imestum nuotraukyte kaip atrode tavo suknele ant taves? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 15, 18:17)

kai kurie salonai rezervuoja naujas sukneles, bet ir kaina tada kitokia buna, bet buna nauja. o tas nudevejimas tai jei suknele pries tave iseis 4-5 katrus tai taip ji gali matytis kad ne nauja, bet jei viena nuotaka pries tai uzsides tai net nepastebesi kad ji buvo deveta, o be to tau gali meluoti kad ji visiskai nauja ir sumokesi uz nauja. puikiai zinau visa ta sistema. tad bukite atsargios kai renkates, nes biznis yra biznis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 09 15, 19:52)
tai gal ir gali sutvarkyt, kad tiktu ta suknele, bet is kur zinot uzsidejus gerokai per ilga ir per placia suknele, kad kai ja pataisys tau ji tiks, turiu omeny, ar figurai tiks toks modeliukas  g.gif 
Gucci, gal i9 az imestum nuotraukyte kaip atrode tavo suknele ant taves?  blush2.gif

Tai ta suknute ten jos uz nugaros suima taip, kad ji laikytusi ant liemens ir tada matai ta tikraiji sukneles dydi ir vaizda:) o del ilgio tai didelio skirtumo neatsirado ja patrumpinus smile.gif
va idedu savo foto kaip atrodziau su savo suknute blush2.gif Sukneles foto
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 10 17, 17:08)
Tai ta suknute ten jos uz nugaros suima taip, kad ji laikytusi ant liemens ir tada matai ta tikraiji sukneles dydi ir vaizda:)  o del ilgio tai didelio skirtumo neatsirado ja patrumpinus smile.gif
va idedu savo foto kaip atrodziau su savo suknute blush2.gif Sukneles foto

Labai grazei atrodei bigsmile.gif man tavo puokste labai patiko, as apie tokia irgi galvoju smile.gif tik dar del roziu spalvos nenusprendziau smile.gif
Atsakyti