QUOTE(Meredita @ 2009 09 15, 14:14)
Sveikos mergaites, turiu prasymuka, tos kurios jau lankotes salonuose matuotis sukneles, gal galite uzklausti ar turi jie sukneliu mazo ugio lieknoms (158cm, 43kg) mergaitems vientisu sukneliu, nes is atskiru daliu kur korsetas ir sijonas man nepatinka
As planuoju ziema ieskoti, bet kadangi tu salonu Kaune gal kokia 30, tai nesinori laika gaisti
mano tokslai pats ugis, tik sveriu 2kg daugiau nei tu
tad ir is pacios didziausios suknutes tau padarys maziausia
nes manaja suknele lb daug lenke ir daug ieme, bet ne vienama salone man nekilo problemu del to, kad neturetu ka pasiulyti is suknuciu:D tikriausiai ten turi standartinio dydzio sukneles, todel bet kuria isisrinkta tavo suknele padarys reikiamo dydzio
Papildyta:
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 15, 18:17)
oj tai reikes apsilankyti ten ir pasiziurineti
bet tarkim jei mano vestuves liepos men. tai mzd pries kiek laiko reikia rezervuotis suknele? nes man patinkancios sukneles is naujos kolekcijos i salona atkeliaus sausio men. bet tai galvoju vis tiek toms nuotakoms kurios suneles nuomuosis pirmosios tai kazkiek kaina brangesne turetu buti, negu tarkim paskui kai jau suknele ne karta nuomota buvo. Ar as cia klystu? ir kaip zinoti, kad jau pasirinkta suknele bus tikrai geros bukles, nes gali uzsirezervuoti tai is anksto, bet pralaukus, gali bendras vaizdas ir pasikeiti...
na mes dokumentus nunesem praeitu metu rugpjucio pabaigoje, tad sia liepa jau atsokome vestuves, tai buvau nuejusi lapkricio men tu sukneliu paziureti, bet man pasake, kad ziemos, pavasario ir vasaros visai kitos kolekcijos yra ir nera reikalo taip anksti ziuretis.. o as savo suknele likus 2 men iki vestuviu isisnuomavau